嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

帶bra出街

帶bra出街

請問各位姊妹, 如果帶bra出街的話, 點樣可以避免"印"左條bra帶出黎呢? 我成日因為呢個問題而冇膽帶bra出街.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我用隱形,感覺還可以,不知道樓主試過沒有?

有好多隱型bra係冇bra帶,就好似我用黏上去的禁,連背部都唔會有bra帶

well.  will show and visible in summer as the cloth is too thin..

帶無痕胸圍~~t-shirt bra 就得啦~~!!!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

你怕bra帶現反而不怕前面脹起嗎? nubra,黑色寬肩帶厚背心打底都可以避免現形,最外面件衫不可以深色,否則會起白印,件衫有大範圍印花或車花都可以幫到
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

其實我想問,帶黎仲乜呢??

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   ! f& k; S, L/ x" b$ p8 e# `/ ]) Z
9 ~3 b  Z1 M" N( N$ ]; V& o' i4 F! _- X# k* G  ~
帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-6 17:11 發表   
# ?$ f; r9 t! v$ z6 V" k
0 I, V/ {0 U7 t2 |  x8 a4 y$ [5 [- E& H0 M. u; p5 U! ^# k
帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~  
  S; s7 {. }5 Z) N: U

9 e  b0 b6 l) r; d! U戴正確嘅話,可以預防駝背
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   * Q# ?- K6 h& D; M5 P+ \
* @, k- V) p# P) D0 ~0 M9 s
. T4 p1 W' a( S" e1 M  S  l* p

! }) N6 Z/ |  a* V2 h% T7 h係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?5 c6 y' R+ n6 v" }# |! ~" c

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   ) P. ~/ f$ h6 M; L4 c
6 s! t# J9 z" O3 Q' ^, h: Z
! h* B& [! _: s. t, y

- }! J+ n1 }4 ^  S係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?$ _4 L5 E8 T& j- F
, _5 G% F& ^5 C' S: w+ J# `
' w+ W2 d# X/ q, ]穩定胸形,防止乳房變形

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   
# h4 o* n1 u; d/ |8 e( f1 ]2 m" v; y' D
" h7 ^. o$ \9 G4 i5 G: }

# X+ o- c* y+ j9 q% d' b係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?
# |, n3 D' H% R* k; P5 @& m
+ g: t( V% j" m( A' ]$ f0 `+ L# ?7 P$ d& ~' `+ L  c, v, ?2 p# w
我當背心著咋,防駝背tested真的ok

沒試過帶出門/ G* f# m1 d% Q0 M9 ]2 ~
也比較少這類寶貝了8 J& ~! B. |) F, Y3 v

only have bra when in winter or summer with jacket

所以我通常只係係屋企著

我覺得戴 bra 就是為了 bra 帶貼著肩膀的感覺,但戴了上街又驚被人見到,所以只好在家戴。

I will wear a jacket.

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-6 19:35 發表   
7 g9 u( j2 o- A  A' D- f7 D
5 z. G$ d7 e, Q
. t# t( d7 v4 x3 |8 m8 n我當背心著咋,防駝背tested真的ok
4 }; a# Y* `1 b
e..e個我都覺wor, 駝背時個feel 會唔同左,變相提你企番直!

夏天可以怎帶bra出街哩?我都想知.

最近訪問的版塊