嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
) d1 j7 ?( W3 F好多人都叫我出街啦出街啦, k1 ~, E5 x: O8 R7 b  W( t
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話% B  h/ |( T# R1 _2 O  c, r
那就完美了~- r% c5 r- e5 K1 |' o
可以出街了
: i+ N6 h5 R. B! }! Y不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢+ w6 b& o7 w" c& Y, I; n0 V* [- j
唔通方法唔岩QQ
7 x! D7 p0 |$ p8 F0 L. N你又話唔出
$ E# |$ ^4 v. H6 Ye+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢
) I* T2 `2 P) D& O7 i  [# E好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   0 P+ f( S0 ^* }, k8 h& B
人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
& k9 U! K. x/ `2 Y6 q9 n2 R4 l) t0 @- C% n! s
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
; A6 h! X2 c2 H" B7 l/ c" N% F$ R) q% W( j% W* v# u
係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
# Z% Z+ C! D6 t9 ]  J$ n% Q
3 n* j2 Z2 I) M  V  ^
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
! t4 l5 G! y; P* }$ Z# g  l* E+ [- C" w3 [2 v. T
唔寒背就冇咁覺 XDD/ s  H- {5 H9 o4 H% D8 M
大家睇樣子嘛 =v=
# ~3 P, y. |/ C+ P. |
" m, U2 u4 c/ j5 f$ G& P( Q主要係既% U) e7 S6 V& s8 l+ l: R& f

5 _* b8 a% |" r+ {/ o( S; p
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   . i+ f" G/ j1 J5 M2 V7 m4 J
面形最麻煩
' `1 D  [2 g# |5 X$ ^( C: `點遮都遮唔到  M4 W# k9 p% s% F1 `8 Q
面形唔得即係樣子唔得
5 I6 I) z3 U! W( v0 @) ]這是最大的障礙5 [, c: D- f& v: B/ G
# C1 n$ E3 d) Z( P6 ^3 t. M: R
; |/ J! b* u  I, @" F9 N# g; _面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了+ K1 b/ d9 S* j
後面那舊肉還是一樣大- -''
' p) U4 l$ W  v$ K! x+ a但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
2 S6 q) j  S2 F7 s那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   * [  ~# M$ \, C4 C& C

% {) z8 I! |6 d. {. c0 y你又話唔出 3 i2 H: P& @7 E- e+ ~7 T
e+靚到有自信la~
* I3 A3 Z. n! E! R
我曾經諗過8 l$ A* B3 p" l; q' ~% ?  Z
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
2 D" u  X5 r' {3 |但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
  G' p. ~4 b1 H1 U咁又無妨& ^- m7 p7 ~3 i' T5 P
而家外表自己覺得都過到關了* {/ s8 ?! R. p" H/ E
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗& m) Q; x4 c# q$ g% x

0 @  F' o- O9 _. e5 ](小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?$ i$ G2 j- }* n" G6 x0 f
其實心儀已經好完美7 D! e. q7 z( X" U
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,1 K1 T6 \% j( r; x0 C
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
4 l9 a  z6 F' }  U5 |% v! q9 d
5 Q& h2 V8 ~: q出街最緊要係有自信1 n$ t. Q2 m  Z
見過zaki真人.,佢身材好好
+ A" u3 j# ~1 e& n8 K6 Q末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
' R( e, z$ w) q5 h1 ?將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗9 B, t, v1 C1 q3 w' U4 l6 s2 G2 ]

4 M5 N: l+ W5 I: x) t8 f* N. b(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
' r4 g- n+ I* p5 D9 s; y) H& K
我身厚丫
$ C: }7 F4 f. l背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   1 z1 ^" n) p. o4 e$ S( ^( J& Q" A
完美??點先係完美呢?+ a  Q, @, w! q5 O. y. Q7 T: t- Y
其實心儀已經好完美6 J7 f( ]% r% I
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,% C% J' q* Y% X
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔* u0 H7 ]: m/ c$ Q: k6 c
' w% P' G8 o2 r7 l6 V
出街最緊要係有自信( W0 o4 M: {# E( M! ]3 b4 W: ~' e
見過zaki真人.,佢身材好好5 L3 l; }3 g8 Q' N9 g
末見過你..所以唔知
: I5 J$ D/ g$ w# G! v
人地點醜點肥我唔理
# W9 {7 K1 @/ j+ W6 a* l我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
; T. o" F' u4 B( t0 B8 w5 a) u4 ~將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗' n0 Q2 ?- `  N: s& A
, U3 P" Z" }: z
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
" G' a: e9 t; o; p, E6 B! [
小R有講過咩?唔記得晒
3 i- K# X. i6 Y
- n: U3 ~" m3 t* J, Z4 ]完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   
" p" I$ d: d5 D0 [; O2 _而家到達目標110磅了
! L! |" m- Y3 J/ ~後面那舊肉還是一樣大- -''
- X, a6 u' I$ t1 n7 x; ~' V但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
- o9 J& a4 Z. o0 G& D5 j( Q# f3 t那是什麼原因呢
0 w5 A# ]% |/ m( U
/ t% J8 b7 m, G8 j( x9 X
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
4 P( K. d, B1 j- M你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
5 X  i! ?% u# Q1 X; |: w上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?
. G2 ~# ~9 b# V% Z2 k. ]0 h6 e( [睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
( T! S% ?: g  T1 H/ V- S% N6 y6 o會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
. f2 E- |5 b7 {0 M) p7 R$ W  h0 b( x% q3 K, P$ `: Q( R" j
我身厚丫
+ x! }, s8 L2 b* O, j8 D背脊唔夠平
; {3 X. \" R2 H7 ^心儀想穿露背裝上街嗎?1 c- s6 K7 s& W; y* t& a5 X" z
否則...問題該不大呢$ W% P. r8 {/ Y" u
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
  H% f8 n( w& h  _3 @: i, Y而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
) N/ s0 |0 J/ p) o! M
/ e; ~: m4 }6 g6 I8 v我曾經諗過
& E+ \! w+ z- _# ^唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來0 A: {# {- l4 w$ s1 @- r( D* {& h
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
* ]. T) h3 Z" E& X) R8 j+ i咁又無妨
8 O. y: Y/ ~& p  o6 X$ D5 }而家外表自己覺得都過到關了
  O2 c: o2 v& h: Y但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
2 B7 n8 @5 `: u

! ~5 P' K7 t4 x, {. l你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
) J1 o! v7 g  ?1 P1 Q' B% R. Z6 q2 T晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
) o# j) C0 A, `; O3 g, G! c1 ?% w8 [) H% o* x0 T
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
) L; ~) V/ R0 z5 F" C. m1 y( J% L
+ T8 n; u" W) x& y: f2 K
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
, P6 M& k, j- d0 N9 O- ^- H8 Y
哈哈哈哈哈
1 ?7 M/ c5 F% j
' m# ~8 t* ^8 P4 v: I+ o# s諗起小路寶首歌:& A; `8 S1 l" n: p
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . * h, v1 W& g' _# N& R) T$ \
妳不經覺就將焦點跟重心向前
& P( }, [, I' L) \* j( p4 P0 {2 v
4 @0 ^: H! H. N6 U9 H* Z! ~這個..... 很難改的
: ~& {+ o: c- M) p3 j* I: P( a妳的喜好很兩極