嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我喜歡直穿絲襪的原因

我喜歡直穿絲襪的原因

相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? . J9 @! ?; @6 a: X- u
! M. n: o" _- j6 |9 D# [$ ~
我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。; p) }( k  ^, g( h, T9 h) \3 J

) \8 D7 A6 E' \& ~( S其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過的絲襪包裝 (如圖),model 都是沒有穿內褲就穿絲襪。
1 |+ J$ P( S0 D2 ]) B- t* r+ n6 a0 E* ]
去到外國看歐美的成人絲襪網站,鬼妹 model 都係直穿。
( M- H& \" ?' G- K( Y4 S7 \
7 P/ t* C7 x; s) ^所以,我一直都認為,直穿絲襪係最正確,最正宗的穿法。' Q! W5 \2 I8 \7 }# D* t* y9 Z

7 U& V4 S" P* z( j" u0 T# ]- _- o. b: e( ~當然,我試過著左底褲再穿絲襪,或著了絲襪再著底褲,感覺不舒服,不習慣。
' a2 W3 @0 H. ~/ F! I( G9 r. X2 ]% A, }; i5 Y' H9 |: D1 H; {8 _
起初,我會另加綿襪 (返學 小學、中學,一定要隱藏)。後上上大學,同出社會工作。間唔中會試下就咁絲襪腳穿入波鞋,皮鞋。著著下,覺得沒會有人會理,亦唔會太異樣,就決定以後穿絲襪出門時,在外不加穿綿襪。
: q! y4 l# S1 w  f
! L; F8 r# c$ S$ r' K咁就直穿左絲襪幾十年了....0 w5 ~* D2 \3 N6 C' b3 M

* @3 }0 ]8 y& l3 T1 _2 M# T- W[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-13 18:20 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-13 17:00 發表   
+ n: k" p; Q7 R- y5 q9 `相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? # u  o& M3 [$ W. ~8 C
1 H$ }5 `2 f0 t& R
我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。5 A" P& q( }7 u
, W: L6 i5 _) f7 Z4 O1 l
其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過我絲襪包裝 (如圖),model 都 ...
, O$ v# I! O" t$ Z5 x! T. X
我印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪,人生第一次見到的絲襪都係呢款
3 F: k2 e, R# A* f' Z' H6 e6 z! A( d1 q/ n% A$ M+ A1 V! x
我喺其他post都講過,我細個第一次著絲襪係畀阿媽逼我著,嗰陣乜都唔識,當然係著咗底褲先著嗰種所谓絲襪。到我有一年暑假第一次去永安買絲襪,嗰陣仍然同屋企人住,每次都係襯佢哋唔喺屋企嗰陣,直穿絲襪打飛機,但因為冇得洗絲襪,所以每次臨發射之前褪低對絲襪完事 ; ^$ C) j8 l: U" U; w

9 t3 Z6 \7 h& o; Q到我出嚟做嘢之後先有機會長啲時間著絲襪,通常都係星期五可以著便服嗰日,喺條牛仔褲下面著絲襪。因為二十幾年前可以買的絲襪款式有限,可以買到的絲襪普遍彈性都麻麻,所以我一定要著咗對絲襪之後再著底褲,如果唔係咁著,對絲襪好易會跣落嚟!% y" m8 }) R( R, P/ L2 {% l

0 i7 P! Z* t/ J& @: j! {1 U& q另外我呢幾年開始,有時夏天會著短褲加肉絲出街,為免太過引人注目,同避免脚趾甲同對波鞋兩面摩擦對絲襪令到對絲襪脚趾位穿窿,我點都會著多對短襪* `! S! U' I  D4 m+ S

, \6 C( N6 U, q( |4 H  Y6 P  \[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-13 18:02 編輯 ]

感謝樓主無私且熱心的分享~~

印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪....... Z7 X  W1 E7 ^1 G
我呢幾年開始直穿絲襪的 , 好好享受......
. |* P5 f1 n) Z. ?0 S9 m

我都係直穿,咁樣先舒服

直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?9 L+ _9 e3 y$ i2 Z$ k
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?7 ?, j  K5 ^% \( b. ^

4 ^, C, G1 h3 t我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
+ q! T+ k5 s5 z1 S  j反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
; g. U9 j& P. |直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?, I$ p) C/ b% _* |4 |
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?" b4 ^( S, Z+ L3 C9 u0 B% N, ~

) E, O9 M: q$ `6 n7 \我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
9 m/ r6 {! Y# f" ]) G6 J0 |. f7 m6 v反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊
( u) [' J( s) I3 _% j# m0 O  b: k7 k: y" F- R
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   $ ^( _- Q: Z. B) Q8 @: m

9 a* r& g( j$ x
6 A6 O- i! n8 v* E# @著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
: B5 C+ V. s' m" Q點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
5 C# d  c' W% j9 f" N
3 t) R8 I. r- y+ j+ I9 a& s! z0 X8 ?9 r/ R$ o7 Z
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
  C$ x! Y1 e3 R0 \) K! ~" u8 m" c! H$ t
如果唔硬6 |4 P2 I0 Y, a
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
+ a& ~5 J" V7 A除非絲襪可以將條軟J箍得好緊( y2 y& t5 n( X) H, M2 P$ l" f
自己經驗係+ u* U: E/ v5 T$ w
行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
5 @5 h5 C& ]# ?+ V0 {於是向上變成"側卧"
9 p9 ^9 F: ~. ]- w1 P3 \9 N4 A* b9 f  d

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
' q3 `" y9 N  e9 W6 [8 W: {1 f7 o5 S

: j' e; J, R$ b- A3 H8 }/ Q如果唔硬# G: S5 n& }. b  G5 c
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊- I: M/ A0 o' `2 U; B
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊4 l- _( X/ W9 S1 }! c' L
自己經驗係
0 F( t2 H" _: B% o' N5 `$ U行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
2 `) A7 e7 T3 }+ {! }! w% K於是向上變成"側卧"
6 F( N* e! t, o' `! |9 m- [- ^! o& }

* m0 `* F4 _. ]# \我平時都是穿這,絲襪也包得夠緊,所以從來沒有下墜問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我平時都係直穿,jj會全程向上擺,龜頭自然會貼住條車線。咁咪由得jj同車線磨擦lor,jj同條車線磨擦先至最舒服
& {: ]# m9 V) t( I! ?點解冇可能冇可能全日向上擺?只要你一開始著既時候向上擺,佢就自然會維持幾個鐘(除非條j變到好軟好軟啦)。5 x0 n$ b$ Q! _  W" i% f! Q$ f

+ x  @1 d6 b1 l( k$ Z& K我覺得向上擺舒服過向下擺好多,所以我會盡量令佢一直向上擺,首先係一開始著時,令到jj扯到最硬,先至再著外面既野(如女裝底、長褲等),咁就會維持到好耐。
* b3 o5 @2 C& I! o8 Z+ M: [. I- T. j- s  q7 o, M" R$ Q0 e
向下擺就一定唔舒服架啦。著絲襪時扯旗真係好爽好舒服,如果向下擺就冇咁易扯。就算係扯時,亦會痛,同埋快感冇咁強: j9 s5 @! X5 J6 c: S" S- d; p" a% r
, [0 d% b# K& X
引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
% g( h  v6 X" Q/ _2 z1 L6 b直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
( @# R  s, w6 p' g而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?
, \1 B( b# U/ G' t' k6 u0 r5 Z% \  p4 J' k; Q: Y+ _8 p
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
5 e1 B6 b* G' w反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)
9 k/ ]/ d+ K$ V  k5 k0 K" r# ~' d' j6 m% w# J) x5 w* ?
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   " ]% [# K$ C; Q3 u  ^

7 C3 s2 r- h1 B% \# p9 g, K2 P0 {) }5 [7 e9 V! P1 B+ ?
如果唔硬5 c, p4 J, V  i9 X! V! i4 f0 m
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
; w( l4 f4 ]" S除非絲襪可以將條軟J箍得好緊6 P/ C" \. ]6 @$ I) S( o6 h
自己經驗係0 V$ ^) K7 D- f' o: t
行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位* f* S$ @  M0 \0 U) J" F
於是向上變成"側卧"

回復 12# england4ever 的帖子

England 哥很久沒見..

完全同意👍,我都一樣一開始已經係直穿,直穿時特別舒服

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-16 17:53 發表   
3 [8 `  G& D% O) Q8 _" {9 H如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)2 t, w) ~$ m# N: h$ n) e" ^, ?

7 Y' ~( e0 [6 U( @
5 O8 i) [3 D% a% Y2 g* q
) v: N5 I2 B) a7 R0 q9 v
唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?' C3 @/ {, ?% L% E: P
我的完全軟時就算有絲襪箍住
8 b/ n% O% `: s( J- @& i5 c! G坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計& @9 C" i( R  ]) u% P& N
/ W% j! G6 c) Q8 H' X' \+ B( {  Q

唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊,jj全軟,但條底底真係包得條jj好穩,已經唔係我早前post所講既"多數時間都仍可以維持向上",而係根本一直都會keep住向上lor。+ x4 f- x; u* ?# I

8 J3 L) n, Z0 @- ^1 j& \# M唯一可能性係,你一開始著絲襪上身時,冇俾jj硬,軟林林時已著外面野如長褲等。
2 z! n1 q0 A4 @. h  [' W
5 N, L- m: G% G我諗係你條絲襪唔夠緊,同埋出面冇加多條緊既絲質底) t1 G' L! p  o* K) K

% g% U2 J+ |7 x% T  ?$ Z) n  {4 r$ f# D
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:39 發表   
) t  E" s, R' e* ^5 z
- E& A/ {4 F- {5 B$ S/ h' I" k0 R) ~! b! F; ]0 \4 D; {" G4 ^
唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?
! X' [' ], R: ?' ~7 N$ A5 _我的完全軟時就算有絲襪箍住
# w% Q6 J1 }* a7 _- I4 P坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計

向上擺舒服好多wor。向下擺扯旗時,會痛,而且快感又冇咁高。向上擺扯旗時好舒服,而且向上擺會容易扯好多
, T  T1 i0 o/ N( q6 I0 X% I3 H9 f
引用:
原帖由 wky 於 2024-5-16 10:08 發表   
+ P/ |& Q5 K+ z. L
! u% p+ F6 |- `! {3 a: X- P( h# c點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-20 19:23 發表     j9 R& t- k3 O1 p" I8 \1 E
唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊, ...
$ Y" d. s8 i) I( J+ R* H: Z! p
6 N% r. H& K( k9 n; `) P( G

+ `9 H! s# ~4 v2 `等我又試下先......

滿認同直穿的 ,絲襪包覆著JJ ,臀部 ,大腿觸感很棒~ ,後來想多點女性化會穿上丁字褲 ,又是另一種視覺享受

回復 18# JoJo1217 的帖子

試左未呀?

最近訪問的版塊