嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~. G: C. X: I3 b; m5 Q
都係準備心儀的聚會~ . V2 Q" j8 R5 m' x
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
: ^, q$ ~& r( y5 N3 x! l% r有化妝的~但睇落係有d cd樣....( w' R! H: ?* S) s+ b0 H. X
咁繼續行la~4 \- h; z; T$ Y9 H7 W7 `& p+ l% {
我同jade去買底底~; H7 c7 M1 ~! [) I
之後又有個男仔呢....# K3 \: `% q0 o2 [+ ]& i+ ?
成身黑色毛毛....姣到呢....6 Q  l9 [" o% L/ p6 O
係度睇襪...唔知睇咩東東呢... 8 y; G: ^) G" Z( ]( |
我地買完入左格黎間野~. \% @* i1 g- `3 ], u0 c+ p5 c' X
都係賣d女裝野多嫁la~9 D- I0 G3 l( A! V
佢又入左黎...= =
+ _3 w3 `: l- e+ p1 z2 A買完~佢去左睇首色~
8 f/ j1 W, e9 x1 f! j我發覺我地同佢行既路...係一樣
1 ]+ s" N) b$ k唔知佢又係咪呢?
/ z1 @% O3 K; J! o  ?. V3 f5 }: W9 B. z: }- u
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
0 v3 \+ z% e( o/ c/ m1 s7 D4 U2 ]
# F9 K3 K/ c8 z: c大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar1 y5 s7 O, t/ P6 {3 H" y

% Q" Q+ ^7 F- ]. z0 z[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
) c8 }2 ~2 r8 \0 R............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
8 q/ W3 l7 j' ~7 U3 S5 D
# H( _1 n: w8 @: q( i1 n9 @大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
; u- W4 k$ g; ?$ H0 ^大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
5 g! o6 p% B& ?3 `2 W* X  H' z: I8 h' ^
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
4 \) ?( R& O' L  }
- G1 o8 a) J$ X7 U1 d; n' U
) A9 u5 c& t! v* W4 r 你明我明你的 - d3 W6 W6 P. z

4 p& ~* x+ x. l2 O7 O
0 K' f' K, _& n! `" B& i$ Y( Z& H( T
....而且佢買野都買得好快手
# w, ]4 s, |% p1 B
$ e% @, l( `+ Q) H[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐" g, l5 k6 h8 [" a: W- Q
4 E7 O8 u7 T( y5 l: F- n" R( p& H0 A
妳地今日係男裝定女裝出MK架?* j1 ?6 [3 y' z% q, C2 u

% Q) a1 ]2 M9 hp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
4 K  J# c  D6 L: H( y9 ]- b雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
+ ], j( ~9 [% W% B! E( d- v. m/ W0 h! D% t

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   0 L. E- S* Q) N/ h8 w2 c. w* ~2 m3 c' U
Suki and Jade 師姐6 O2 P) _0 M9 l
/ O1 q, ^+ W& `
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
; w+ L2 B+ `; S0 K/ a) A4 K4 F0 C8 t' C! R
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
6 l* T9 n' E- U) v雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
2 _) q  B* m+ Q$ w+ _( X; r$ q- y! y唔係女裝~
' o/ }! {+ u  D  N5 G$ M4 D但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   9 ?0 ^& F' d( c6 e' I
9 \5 ?* `2 w+ a7 N0 I
唔係女裝~
8 ]+ D$ r1 G! Y5 Z" T. K8 d' i0 X但有化妝的美男子~
3 q4 {  B+ \+ M1 Q$ d- e, G

4 c" |  o' T& u$ {3 B5 e4 x! y. z& K. X9 i
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   0 n  T$ I! ^- X8 c% V

) l. l+ S, y4 I" u. M8 B唔係女裝~
" b, @2 S' d+ u5 v( C$ J" n但有化妝的美男子~
$ u: j* \; `- F3 C+ f. N
有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
& U) [2 P0 o( w3 s! o. O# A6 U6 B% m嘻...
+ D" j3 l' o& a% s3 l2 H& v/ s1 U3 U- T  L4 x/ @% w! A. K
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   ! ?2 u+ K3 i  ]) J
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   " Y& R  M' s  ]$ g0 m/ q! t) q
相信兩位姐姐一定係資深的   
6 X+ N: b4 ?9 Y+ h反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
7 c  k* c+ i4 Y+ L
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   , w! o" y5 |3 H6 T0 c
相信兩位姐姐一定係資深的   & }5 R3 |9 D& A: a
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
( r- q) z* W# b5 l2 o我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   
2 c2 f1 o& b- G9 b; C
5 F1 D' Q" W( I3 G9 \$ k. m5 z我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
/ N5 F' [8 _! w9 ]4 S/ F) {9 v下...?
" v& @8 C4 g5 j$ t咁我都會既~
, \7 @# i% B4 ]正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   ( S; ^0 E, j6 {3 G! G: _
- `; q  J" X# ~6 J
下...?: R' q! R  j. s& Q9 H
咁我都會既~- ]% B6 v3 d, }( K9 f
正常人都會~(男同女)
' ~% _) O7 c& k哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊