嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

哈哈~~
  T) U- o( m2 ^" O! C$ M變身男女Chok Chok Chok 2 `! ?  O5 [7 S" d1 u
今晚 播出喇~~
, ]# P3 |& H7 Z一定見我唔到~~ 一定見到演員~~
. w% K1 m( u. g2 m3 t) H/ G% ^http://programme.tvb.com/variety/whattheface/episode/1/#page-1( v7 h, c, r% o  d$ y

5 }+ X8 s7 t; g2 u, G- r; T  x[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-7-3 12:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-1 23:49 發表     w# ]9 S4 [( c, I, S/ I% e+ H9 _' N$ T
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!
5 A0 K( s4 a- v( a' g

3 e) v* y3 _  I9 @  V唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~
0 I& J7 F; Y* j2 ^- Dpost相多多都冇分加~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

留意下先

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-2 01:03 發表   / }8 t9 N+ U$ @  s$ B1 o1 j

/ p6 p/ ^4 q' l' _3 n; N9 J) H7 Z" p& z8 S0 B
唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~ " @9 }! Z, o  N. ?4 K6 P4 q: D8 o
post相多多都冇分加~~  
0 t1 c3 d5 @5 r* n' W+ G, L都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-2 01:41 發表   
0 H( `8 K  E+ k$ [  Y2 t3 Z% w4 J
都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!
) J( s5 O, Q) m& }# m  t" y" S, K$ y) c' x* o* @
謝謝妳~~ 係以前的好版主加落的~~

聽晚一定要睇ar, 好期待ar~" ]' `1 j! A& |2 u+ r
不過都一定唔會見到我

到時就見到你啦 ^ ^
2010-09月25日 1 st CD...suki

我都想睇呀
/ P- I7 p1 |" v8 z
% Z4 X" c$ R. D+ W$ R! U, N4 D但係人地要返工

期待ing, 唔知 tvb 會搞d乜

就做喇就做喇!

呵呵呵~~睇我唔到 Yeah~~~

係咪CD節目?

戲肉開始了...

呢度應該會有資深會員上去參加呀
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

睇睇下~~覺得好無聊~~

Bonnie好似呢度其中一位會員
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

最後化妝師~髮型師的說話很有得著~

SUCH A NICE SHOWER

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2011-7-3 21:53 發表   # v9 C0 G2 I9 h+ V
Bonnie好似呢度其中一位會員
+ a% u. n" \' N/ s1 ~: @3 ~
佢話佢自己第一次變裝咋喎3 h% U& u7 l& @
佢CD起上黎有D似深田恭子, I* e$ X1 d6 X0 R; c  G5 N  ^
而之前有人話我似深田恭子
) V: W3 Z9 a, b/ G6 C你唔係話佢係我黎掛?

最近訪問的版塊