嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物+ |, O2 O. Q) V8 H- j" G
想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?! T3 x3 N5 T( G. c7 _1 |4 Z! B
我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   
/ ~  K+ V$ s# p8 S4 `2 v* g4 Y( V放東西在迷你倉我怕受奇異目光
, ~, Y) }! @: @/ ]/ Q1 |1 t儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   9 i* Y' J  q1 u/ u

) U1 W# C3 i$ q3 |儲存私人雜物咋喎...
. j; k' l. H+ e1 {* G5 w; f9 }' @
我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 69222 B6 g6 |/ u/ u$ T' _6 X: j
其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表   
4 U& z! j$ l, t因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
  k# P  B6 J  m# l想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
/ L  j% U- i  O7 d我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
! W2 R/ W" l# ?: [0 j
0 H) b+ C! N/ m; `
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
: n$ [0 ]- W8 Y, p* G7 F詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html
% W: w. N: {) u' B/ P
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
* I3 ^9 c: ]2 n+ M( L) z" l
9 M  m; S" y2 {$ {
1 V9 [; \0 B0 j3 X; P- Xbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!6 t, a6 t0 e! i( L8 \( }, p
詳情請參閱http://www.hongkong ...
! `7 O) i+ E6 i/ ?' e880一定好大~. v/ J( o* c9 j# F5 j
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   
  b# W; w4 h2 Y/ }' V0 b0 D
  N9 N# c0 s# ~! w  X" W880一定好大~7 V; U1 j5 k+ y+ n% k: T$ \
我之前有過個440蚊~
# ]1 C' j. O1 ]0 e4 {  E; {$ W

+ j  {% ]/ e! z; D# D% |  P* {不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!# [; X1 I; j7 T7 Z6 W' D: M" I' O

( C) V& _' N/ I6 z; e5 A* {  x; M[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-25 03:00 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   
( C7 |4 y$ o1 G# n  Y/ K3 v
- E' q! k; D$ T+ l- Q" f1 w& `5 R5 E7 F- h. t! u. J8 @9 k6 R
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
8 q8 \: H+ ~2 }# D咁看來CECI姐屋企好多野, V6 z- {6 d: C; J
但你唔係住天水圍的嗎?1 d- y8 w0 r, q5 c# c7 B2 Q5 E% a
個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表   8 D( j' G# q0 D8 a
% s3 s6 d. _% E. c) A. y, ~; G9 l; Y
咁看來CECI姐屋企好多野9 h$ P5 }4 h; |- z2 h% y3 [5 H
但你唔係住天水圍的嗎?
: \4 d6 G9 g4 E. u: C0 g# ~個倉去到天后咁遠
% N. @; r4 V$ o7 ?) i' a' x
/ V$ Y1 v$ ?* g0 h) o5 R: x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
2 H" _- W7 T6 l$ n% }8 `8 l
; d: O; |5 s4 J) f! z4 b, I" I1 O" r' d+ O' K/ w8 |7 p) {. S& z
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
# B" I2 a) c4 ^5 x: P詳情請參閱http://www.hongkong ...
8 ^% N  ]: k% U/ Y4 h  P3 P: }- E, wthz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   4 D4 q2 G/ x, H. D) V+ W
' G' M& d/ d% C5 f) H0 L2 k
thz,可惜太遠喇...
  n/ B3 \- ^* Z% G! G8 s3 E5 o7 n& r' R( U3 W2 `
最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!; ]4 e0 r, ^; }8 l2 ~: @

6 Q9 c) e- k# c% x. a3 Z1 I4 E: Z% {荃灣, 葵涌等地還有...; g/ f! M' q: ]) [4 B( a3 P
當代迷你倉  http://www.hkministorage.com
- z9 Z4 e) K# z. y; d$ ^4 X$ H: i2 b( V
橙色空間  http://www.bigorange.com.hk
0 n. z1 E( e5 ~4 F9 g) P3 d5 J# _3 f  n$ }( Z/ J4 }
時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)" F" ~9 W1 b/ Z) @& Q

( s( T7 v9 g1 F8 x6 K' T1 u) [希望幫到你吧!
+ D& r  J$ ?( \: k$ O& x

香港儲物室......倉租好貴的
6 y& d1 y' |1 U. b人地差唔多咁大既倉都係500蚊到- A1 s- x! ]4 b' }

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   
9 _1 r+ D9 k8 p( d香港儲物室......倉租好貴的 + d. b) e3 V5 Q& J
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到) j/ @- p" U6 u
! G+ P' [$ j5 j6 X4 H; h

0 P. c/ |  C* b: Z' X" E0 f香港寸金尺土% t6 D- p: c* w# ^
屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過% B7 g5 J- W/ Z: u) q. w( X" Y) l
又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   + G; F$ Q* G6 O  U# ^
/ o+ S! h  e( K
6 H+ |1 g& l3 P; K) a& n! k
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
* l& w* q' U( Y# {7 _$ T& V

$ E8 Q. N* w0 ~8 c3 z9 W8 I8 B1 N+ c( X0 g; @
我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大
* u! l8 v2 c' M4 R; _我想像唔到呀. b5 \2 z: F) Z8 k6 X) g
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

最近訪問的版塊