嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
4 N0 I3 b. Y! s, ?: T2 ^
, D" w( b% @" N* }, D1 }# x  X因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖; H6 }' R0 |1 ~; D& _8 |& k
9 M' Q, A& j( T9 A& k
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
) Z: q+ J* S/ L( M2 A( v3 g, H4 N0 _$ C3 Z/ ]: Z3 _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
- k0 I- U$ L. B# w3 v很有女人味& p5 p- F& X4 q6 ]. \$ i
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
- s+ |, F( y/ C# Y# P! f2 `尖高根1 T; k( s, e% x+ I8 d
很有女人味. u7 R2 b* e. E- Q, u5 D" X, j. k
期待穿上
6 X$ A( Y9 ?. v8 M' {( |
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖7 f) ~3 t! y" o2 U5 {9 w
+ p+ A" h3 e2 Y5 O/ Q
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
. |+ ~: |- D8 G- t; q3 }' \; o; s( k2 e8 u
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?0 T5 h  f& q( c8 d: h
" u2 ~9 W2 ?3 J& x- T3 j* j# N( t
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
8 {7 q0 B! H; V- R
" Y* R: |/ [5 W- X雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖, C" s$ b' e$ b% R/ t2 F0 ?: k  x
- w7 T6 m3 k* j5 T* I, v" i
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM," Z9 h6 f- M% I

; ~% \. _8 d' g% e咁可能會好睇好多
6 [! |. V& ]9 ~7 c$ t
; b6 ~  I" R% M% Q, P3 S6 d6 k
就係因為這款已不再流行才放二手呀: \4 J, x: }2 W) `9 A, m" P9 \
% E7 |0 L- s2 c. V+ x. C* {) M
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
4 e7 M/ L0 p0 ~' }感覺,好夾 腳趾?: W, J  Y! u3 s, ?9 e( `4 X7 H8 d. L% P
2 a( i3 T2 t# r* I, R
(o^^o)
4 Y+ g' u/ M8 @4 ?6 h: A" R$ |1 K完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,3 x+ H( b6 R- G+ a- A' j
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
4 b) J, ^/ v, U' o+ {0 J! U3 X# I! U
1 `/ r( c4 }4 g4 @+ I0 R為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
% e; }7 \! _! y0 b  l
, {4 T. a, K3 M: p0 |同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,% I" i% \" [% J, H) y
, A  Z: M% z, t

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
6 M" q2 x0 r: L1 S- z5 u% X  `. o* {# {$ o; Q
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
0 Z8 n! m+ s: g3 j夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate," c) C+ U' {/ `! f

\# f* c$ W+ a7 v, I! a, }! G: R為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
& N# S) g8 a! a6 o- H$ V6 A/ n' H$ _, h
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
3 C1 @, }+ a6 w, Q5 c1 `

9 Z& I  i4 m6 i3 s/ r" k$ FI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋* _7 q  W% T! R0 J" H7 p( w0 d/ R
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
4 V* Z/ E- f+ o8 }" Q& s9 E2 b! r妹妹你很有心得
3 `/ @) _: x8 }( l5 O- g: I, |$ h( }* B
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
$ x: P( }2 {+ D, e; K! g5 l3 |- m
$ o# Q8 a6 p: m- P2 ^2 A
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   : o6 o1 ~& o2 M7 B
著咁高腳痛又會起水泡
) X5 n0 [( V' c& p/ K
  ?4 R6 L4 u; v+ Q鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,$ b3 X4 l6 A& P. v9 w, n
9 @) ~6 `( F: U) Y9 ~
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
& ?' b% X( V0 R6 q. L0 Q; n" }9 C: l7 R
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
1 n! \! z: i' \/ ?7 q; _7 ~呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
9 Z" T* }! G2 w
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
% L2 `. a; D# a& r7 ^  I+ \: y; A' W+ j+ {' z/ P
9 p) v. o0 I& f+ Z. w& k
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 & [7 ?9 N5 j5 [
, ~/ S2 j4 j! B6 w3 ^0 l

$ A) B2 \* |; A! G$ i4 p
6 T7 n5 ?. k& j/ v, H# G7 Q+ D2 i! |鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
0 t3 z" G' U5 Z, W$ z. Q8 ]$ A
; k8 T- E; o% j7 l* Q7 M+ L同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我5 |& p1 B8 w% T+ K/ W

5 Y- F- x" ~  b1 |, @% K再腳痛、再乜野我都會繼續著,
4 H3 _, N7 ^9 \- w
8 c, I: ?* l) c- g8 m
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
+ k+ z) g+ W: d. J. m( Y
- s- H1 s) I% z6 I" }9 L6 b+ N7 w& O% ^# B! z/ i0 n
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ' _! J8 o" U' d: l7 _2 f

5 \7 Y4 ^# N  q% F4 ]' g7 J4 \/ m1 K' @; c; Y- ~$ o( C3 ~( a
: l; B1 R, x9 E# y
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,/ i" {7 f# m$ C% t' ]8 P/ L

; q. k9 Y" d' c7 @& G" w7 f( r同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
  c# r( |2 B  }$ P7 F0 E" u  r) z! Q4 n! I6 x6 x; A4 e
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
5 W8 v9 E. J" {  D/ D/ R+ S# O% H( {; r1 F- a
姊妹説了貫高根之好處和優點
/ z# g9 |# g6 [2 Z2 D! l我真的想穿吓
( @, A: R: T% h) _& X/ G細味我自己的高根,行走時
+ X) j) o6 H% D) B) g& P$ j( {9 w2 S  y真的好像側了一旁,冇乘托力