嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男?? 7 ]: A6 O3 M6 N4 z4 V" X
又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   / x5 A3 n) S4 S. t
有又點無又點
8 }( ~( W7 s9 }9 K% c
. k( `% Z7 Z: ]
) d; |$ ?4 _! _8 r7 P6 B2 y6 X: d( j因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
3 f; Z! q  i+ }) _% k5 `: R) O婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
- h9 r# h: ]9 U
  q2 Q; E) h& M9 Q- p
. _3 R4 M5 Y- c' n8 Q! V7 ?- Y甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   ; }) X8 V2 F& U" L' X+ x1 y( z
* u: s  g. s0 u2 I2 b3 V1 U
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
0 u9 }- w! @( F0 T: U& b我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ 9 a! n& u( z( W# f
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   
+ M; F" e6 |, P' a同你一樣又點?
% f) i- v6 |7 g, Y7 J4 J3 Q我又點知你係咪特登上來玩野
% C. X7 m) K2 Q" T1 \
- j  g5 a+ U' n8 S; b

1 s/ c4 q6 c- b/ s# I5 o問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   & ]5 _9 r5 G: v' B% p
有純女~
6 U5 e! ?% {% mAngela姐姐
1 X5 k, J% g3 e4 O" C9 C; z  M/ `0 T
8 V. I7 t- F: @) B0 @1 _+ S
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦# d  @7 Q( J" g2 d# H' o$ Z& i
呢度有真係女仔
# O1 I/ J! X9 p" q( O佢地對我地呢班cd冇岐視
1 j; E# G! }5 X真心交朋友就得啦0 {4 x, N5 f/ \9 B
不過我想問芝士蛋糕, y! w6 j4 n% l* _0 s0 E" l' |
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   2 p: G" K1 X/ w9 M: H' c2 U
係咪女仔都好啦
- i5 [8 c, ?3 d3 k% h呢度有真係女仔
7 R7 i2 R( D- ?5 j( l/ G佢地對我地呢班cd冇岐視
% k2 m8 e) |, w2 t7 J  Z真心交朋友就得啦
: C* A7 U% i/ U' D9 Z8 h不過我想問芝士蛋糕" x5 J) U. S! l6 n' S  }- p
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
- L# e3 O) \" j$ W; z" ]2 b% N3 S/ H* F  V

' B, S+ u4 {, t8 P我諗你誤會左啦...$ i7 f1 u, I6 `8 T- s, i
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... # C  V; H0 P' Z& W0 N) A. ?
只係想知道統計下比例是怎麼
% M) p! d' F: E0 D
, t; [' c/ B: W3 ^2 ]% dPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
+ Z7 f2 F4 O6 f* [3 P- K5 D3 V( G4 S( M% `/ l6 e$ t6 j8 G% _, g
" `6 W% g5 m  [7 m
- o; N7 F8 U$ C4 `1 J+ m  m
我諗你誤會左啦...+ _+ J* x. T- D/ a, D
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... ; P- L- ~0 x$ V8 G0 r* y' g
只係想知道統計下比例是怎麼2 k. T: b# ~8 d$ e6 ^  ~
9 U% I( H. V# i* X" f  x  o
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
4 c5 p8 o6 U; t2 @0 E0 }" o: |2 z

4 E0 g+ i1 l( w' }) g* j' M, @8 y- i咁你又點諗我地班cd呢?" ^% E  B0 |5 J0 Z+ D0 T% m
會唔會成日上黎?

我係...
. A0 V4 c( j" }我都係一個男仔FD比我
, C  i0 W' B4 v1 I9 _之前都有睇過D關於CD既介紹,' D9 A! }% N4 J, ^8 s- g+ L7 A1 y. L
因為本人天性比較八掛,咩都想知下
( K5 i$ ~' n2 ~( q7 n都算有D了解,: C5 B) U3 J5 i7 B/ y4 Y
不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔 8 Q. {( K" x/ a) M' O0 W4 E
不如女仔們發表下對cd的睇法