嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學,3 [9 K$ K3 [# d, Q$ u0 a
梁式芝書院,
6 t9 h+ a$ g; N1 U$ J3 U同庇理羅士既校服邊到有得賣
- u6 T& J0 B9 H* B6 P& l
, E0 B6 ~% }2 A3 @" ^) _* V7 m麻煩提供詳細地址7 H& _! s% N# P! z0 W
先謝!# }: a9 s5 O. |# o

5 h8 w: P. k6 {4 K[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-21 14:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你!
3 ]; \( z# c) `' C( l, y7 T! A  W. s( l3 w' m1 h* u; j
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,  W0 [, V# ?9 X/ e9 `: b; ?+ @
因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   
0 R6 `. g' n# m3 M8 T9 H唔得啊,
7 h4 x; I  t; V7 x7 N  f因為我仲未夠權限入去
! S1 k1 G3 q$ K+ k4 eOh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  $ k! \; ^0 r% Q" s1 i4 g4 y
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   1 i6 O( O0 O1 x
% o1 P& l$ I+ t" y( x! q9 g
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  " n5 d' u2 }+ Y7 T* r3 {" K3 ]
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
' \" B2 y6 E) o5 o( P% r
* @  A4 Z/ W/ g; t/ r) X5 w( u
P.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~
- |7 ?5 r' G. s% H2 d* D& FP.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!
) t8 }+ I& c/ x1 t6 i4 N) S' I8 i* S. w' q/ |  h

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...
, D0 s- @. Z; q. z那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...
5 l! y3 ]( f* |9 n( ]2 ^. H
$ K! ?2 H( Z; n( d7 y, `3 `) p& c& S" I2 o& F
樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je! F6 Z- l' L  F' `% F4 Y

% [' U- m4 \  `1 x! Y8 y我打過去昌記+ q! ^) V4 ~6 T/ X& I
佢地話冇伊中, J( b2 H: b9 m3 v% n6 k4 d

8 v' x3 u' I* n2 _: T) F8 R+ M[ 本帖最後由 amywong 於 2010-11-22 16:29 編輯 ]

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

& o$ w, o4 l& @+ a- e! C3 {* D/ v, @; Z! d/ B9 Y% y3 j9 W' Q+ }

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!
5 R% a, r- W, E% {我想問下咁我應該做乜啊,
, H, @# q! b4 B你講清楚d,
3 r! g8 y/ ^2 ]. F我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   * M5 B+ [' }5 R3 L1 g+ x( l( x* D0 n
**** 本內容被作者隱藏 *****
2 l/ W' [* Y4 I0 t# P( [! _. C2 ^, f! g7 D1 L9 \: i

- M) N6 W0 l) P3 L$ {唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD

最近訪問的版塊