嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
% V  M( x( N$ b/ W唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
+ i+ _2 g; {; ~/ s& x. L* _如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
4 S) Z8 {. W# ?; i0 c: B' T4 v+ K唔知有冇人肯做呢門生意呢?
2 `6 I! T) z! a# k8 i! `1 ?3 x
hkcdfamily咪得囉. V0 G! K0 \+ ~* o) Q2 o9 y6 o1 D
不過想入都唔係咁容易4 r) N1 `" d5 {
相呢D少不了
) v5 J- l* q' H' {$ O  H1 t* w" p仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   ' I$ b! G% q! z
, X+ J/ q" J) Y/ j4 i% m4 E' }7 t
hkcdfamily咪得囉6 p! Y  z& y' [- X3 Y1 j- C
不過想入都唔係咁容易
( r! a: _: \7 K6 G, [  T6 T  @相呢D少不了
, s& `+ p/ A% T" E+ j% g仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
: i; u' O  Q9 I" T9 T) O% E. b- f# L

2 T% p# \# U+ a, X其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   $ C6 b7 K: k4 O4 f6 ~
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
9 v# e/ t7 Z% E  r6 T6 ~8 Q& u( s唔知有冇人肯做呢門生意呢?
- j' o6 P7 L& I
6 b: w; E# t3 N% P3 R
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。
0 E  h1 G! s. v2 X6 k! x- E1 E+ M* S9 M7 d6 t
租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:8 G, T1 n, O" N$ H3 y

9 `( v( B, H1 P( D單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   9 \: Z$ p0 E& u2 K' C( n
That is so good and cheap, so how can I get more information on it?
* t! _) Y5 |5 iCan you pm me with the details thanks
( G- ^) Y: ?' j- k6 ?5 L
* O# K# k. a+ I: C" ^, u
You can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂
& V. a5 K6 q. ^+ L入數資料可sd PM向我索取
. j4 K8 }/ d0 k4 X0 E! [; e' B( E, w如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^. k5 R# \1 r# N* N" X$ k
看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   ! F8 ]% l! i% X9 q- `+ T2 o; Z* r
我想參觀^^
  S, \. ?7 z+ l! i看看旦否適合當網聚地點~
3 R# M; ]! b; e) f
, F0 ?4 R7 }8 {" ^% X8 U0 j
心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:
! u9 K0 e8 R' P# E1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:
1 k4 A* O# D; D0 M/ J3 Rhttp://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html8 @& ~# E6 Q  E# U9 ~  r; X
2) 獨立布衣櫃90cm闊
) g0 n5 v+ N) ?3) 獨立木衣櫃45cm闊
0 N  C- J( R1 i4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   ! v; d' S3 T1 a- u8 V+ A3 g
現在免預繳和入數,先參觀有租用。
% n* x) b5 O# Y- T/ W. Q) [; Q# r4 x/ e+ i; F2 S- R) P
有得參觀?
% M" A9 c4 R- d" I1 E/ }  A& V' m9 k  X) F1 q% D4 D) d
幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
/ E! N% j( ]3 v( ^4 N4 ?
" j1 h( |" t2 x$ g. n. o有得參觀?7 z# u# G& `, G8 D0 N

) x0 S& g/ e& o/ t- Z' P" i0 J幾時呀?
7 Y1 H' W1 k- A" R, M

$ A# |9 G0 U/ J- C9 k我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。