嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

咁大個人第一次

好好既經歷7 K3 H+ y" Z: c. f
可唔可以分享多少少女裝同女人做既感覺?0 |7 P: r7 _( `. i- Y
係覺得自己仲係男人定做緊女人?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我變裝去叫雞只會叫佢插我

回復 1# elain_wong 的帖子

你搞到人身都痕晒!

著住高跟鞋一高一低一定。。

引用:
原帖由 connyew 於 2013-11-14 00:28 發表   5 @" z; h: P, l
著住高跟鞋一高一低一定。。
$ J5 Y/ a8 W5 s5 K  T; F' G6 ?% o4 T! j1 n0 A, X
你想講乜?我而家著住高跟無你講既一高一底

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-11-8 11:33 發表   5 x+ a, S0 G1 Y3 s7 x9 |4 {) S
昨日去左一樓一....2 f$ L. N+ L! W; w2 Q- Q& s3 [9 p

- S8 y9 O7 _8 C7 e) N: o本身己經穿左女装内褲,吊襪带+四個骨lace黑絲., W) G9 B, H, |8 p! Q% I7 K
' Q8 ~8 L4 m. x% p7 G" c- L: J
打電話上去,無客,就慢慢行上去。  J) t( M# ~, B, m
8 X' q6 j9 c8 y* ?' t  y( F: x
按鐘,開門,大约三十多嵗,身材幾fit. 樣ok...不太差。
9 S& C! G) w# ^3 T: R入房,發覺 ...
  u3 {2 p$ o% t/ D" I0 M& V( Q1 k
! e% r4 j- c# q$ GI want to try.

引用:
原帖由 misslady 於 2013-11-15 00:53 發表   
# G$ W" D) |4 E! D/ T6 A3 D$ J# f( N3 F* B

/ K( z4 P" E6 F' T& zI want to try.
' a3 J: N1 g4 _$ j$ m, `  G搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 01:49 發表   . E+ g! [( @+ v9 w% l0 m( ~
! Y  \4 q; [; u, K
搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊
: R! w5 Q& |1 w
其實好多地方都有
# m* P9 Q: z7 m/ D5 Q# b4 C援交學生妹都肯做

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-16 08:29 發表   & j! j: P' s& g2 F) ]- @$ P

3 }0 Z, F0 b+ Z  h, F9 s( ~其實好多地方都有
& T0 f% T* }; U4 [9 L7 ]. X援交學生妹都肯做
8 b; [( R! E% @6 w: _, s- u
大約要幾錢?

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 11:48 發表   1 _3 B# I: C, |; `; A8 ^, i+ _2 \
, v0 Q/ `! D0 x8 C
大約要幾錢?
* L! G( F8 v$ r+ X7 x: W) p0 J

+ l3 Q8 L8 a" D: e/ s; `9 j& b* a  ~我而家搵果個收1000-1200

回復 30# MUI 的帖子

咁我想問下通常玩幾耐嫁??

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2013-11-17 18:13 發表   
2 t7 n3 l1 A# I' m$ M咁我想問下通常玩幾耐嫁??
$ |6 X' ^0 {( o% @
0 L! Q$ R  ]6 s% w( y, d1 a大概一個鐘

小学谢谢姐妹分享

那真的很刺激喔

好似幾好玩咁

o係深水步邊度?可以PM我嗎? Thank you!

好鬼正啊。。可惜我五系香港啦

SORRY, 走地同 K 壓果啲, 如果只係你一個著女裝去做男人正常做的事, 唔需要鳳姐著制服或者問佢借衫的話, 佢地係唔應該加你錢的.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-12 10:00 發表   - n! G- ?# ~$ i$ G( v. z6 G  Z( n
我變裝去叫雞只會叫佢插我
# [4 Q; h( a) V2 q  n2 K% m2 W你肯定你叫的係雞?定係叫鴨?

最近訪問的版塊