嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機( W9 j( B3 ~0 p0 g: K# `3 I
即刻就拎左出黎& x$ N% g5 R' q+ N. N& |
呢個brand之前未見過
* Z3 p! Z6 d+ X# l0 e0 b叫sixty eight
* V2 }. H" z9 e! i個款都幾好
% _. f( ], Q6 R1 a8 \$ }7 ^) i) o& j' ^/ \
* L. B: w- L; c  ?
睇開我post都知我有兩個妹2 N) n0 n3 }4 H( G9 U  ~
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
0 N0 b. u" V: r/ S, P3 n1 N估中加相
. E( n$ U8 U* n8 A% j1 g8 I9 ?* p' @5 |* }+ b: l- @+ e

! i, E9 K# w8 ?* hps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
( [; {6 ]; P; W唔知大家有無興趣﹖
% d+ _0 r$ Z' }% v6 O6 E要睇就要多d留言喇~~~
1 S! T/ `5 M& \: q- E5 m0 @
, ?" j5 V/ ?" C8 s9 l[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹9 W+ X0 m9 j8 g; M2 ~
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持" K0 l7 x8 g) _8 t! j$ }7 \) J
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
- q- }! y; p1 H! h仲有好鍾意個bra無得除bra帶( ]% U9 ?" A2 Z, W4 T
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
" j9 \9 O: T: ^( L9 k) z; J; m( a; ?' r' r' v" R; T9 h2 b

你個妹個胸都幾大" E1 p' W! |; k" H' F1 E0 ~
3 K: H2 [( `9 s% e5 s/ i
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
* C$ k/ n% P, W8 @" m' n! K我估係大妹
9 G" O4 }$ _/ F( H' L另外我都想睇半截個d
* N$ |! m7 _  |# d1 x8 d# _
# R; C9 H* G2 a- T; E5 r9 f0 C' Z2 r9 y
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
- j5 y: ?! u# }2 U1 h好靚呀, 連裡面都有花花架
0 B/ `* h" J7 F9 Z2 v: Y( b3 Q仲有好鍾意個bra無得除bra帶
; t3 Y8 t4 I$ h3 A睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
" h( T+ X3 c3 P  Q5 H

* \9 [# s4 V/ `; m9 l0 _+ w) I' ~) i8 R) c- q, s: |& O
鍾意個bra無得除bra帶??

D" `) {' _# p8 j' c等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
$ k$ `, |2 w5 m* [( K- M8 m& N" b
) T- s; b& o' t; U% A* ~我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   / Y! D; {+ O- {' M  ~/ I8 V1 |

; x0 S  s9 d0 A3 E* {等你好耐啦
) `: r1 t- ~* k- j

" U( O( N4 X( q0 Z* u
4 h, }: }  r7 o! J: a7 i- B# `多謝你一直支持呀~~~~% L! r' b9 T6 {; P
今次呢set有咩意見﹖
2 A! x) Y$ Y4 u# {4 c0 j7 Y2 R5 A% I. m' ?

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   / j- q- m9 d9 F/ b3 P
She didn't know?! Have you tried them on?
, t6 A5 f- L* Q  R5 N8 G+ p

& ]$ }5 ]# v: C# d  b
4 s/ n8 Y+ P* N( [# ~/ D無try8 T3 j! K! v: u1 q9 T7 T- R$ @
不過拎左上手玩左一陣