嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
; ?+ t' I7 t- C5 V  z4 h放飛機
. x, B& E0 ^5 y隔左成日先覆人話電話壞左6 [) s8 I$ @: T2 r9 I
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
( m" E8 `) L+ `; [8 LHI完之後講完D性幻想就約你: J4 Z8 s4 K7 `- }- r7 ]3 G
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦$ n% @& y( [) k8 T

" Q1 K' c0 r  R% Q其實D毒男根本現實就係溝唔到真女* U6 B& F) E6 w9 f
就求其搵CD出火
; H6 Y& y) ^% Q0 }5 M6 x  d睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩- F# y6 f. u1 a( n0 [
唔識氹人
+ S# J. }) T7 w0 Q4 c仲有D 頭像都唔敢SHOW
, d0 y% t) l" S1 I  h. d# O一味問你拎相黎睇' p! w) K3 @; Z& d7 H2 l
$ s: U: u9 y* J4 `. i2 n
可以咁講
+ K7 ?0 A  T7 q) z% @唔敢SHOW相一定有古怪4 _* B4 _% \2 Q+ W
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
% M$ ~- N  `( `4 r你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
; z5 ]4 P9 u! ?# P而家連相都冇,佢地真係冇野輸
) W* o0 J1 ]- o6 N0 d0 q9 u/ D# k5 m5 x# b
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
; A' l1 ?1 E5 ]- v& c' u" n) x
3 Y8 z" T( C0 I: m  I9 z唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   4 `$ a( H( r, }+ v
我都試過WO; x2 k4 Y; v! T) D
放飛機
, D5 l) t2 R- j' o! r隔左成日先覆人話電話壞左
( m2 B* |# b8 e' @4 Q, S! }4 _* |老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出  z$ t, Z$ \' M( S4 P
HI完之後講完D性幻想就約你
% U1 B' p& a: y/ `中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# R! u6 o# V& K3 ]) N  z1 k# L
' U5 _! W' t0 H. W其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
( \8 i. D# i4 N8 i就求其搵CD出火
: ?/ h( S  @& t7 _- ~0 F9 t4 A* L  ^睇講說 ...
  }: k6 ^5 H. U, w: k* X0 u' L
8 ?- J. o7 m9 X8 C$ N0 w0 }! i
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉0 ]8 G) ^9 s! P9 b( \
我個人也算是較少約人6 s! f! w! i! J+ r. a
類似的事也試過
+ I, Z3 D0 C: A- R確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表     i7 C/ ^; G7 B2 U% F: m" U
我都試過WO9 N# Z" u8 n; ?$ x2 Q0 [
放飛機
2 ?, @) C1 b7 t& {0 @! G隔左成日先覆人話電話壞左
; [4 J! u# d" f$ q# @6 b5 ?老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
" ^4 ]- E) T& G% z! |5 IHI完之後講完D性幻想就約你
! t" v+ L7 K/ u! R- g+ Y中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
( V+ E( W* {  L+ p' b
! j9 C0 a( [- i& q  c, q; w3 y) N其實D毒男根本現實就係溝唔到真女3 X# |" g3 E. ?+ t* k0 _+ L3 p( {
就求其搵CD出火7 G  ^) W. \3 W' T2 N/ V
睇講說 ...
! x- L: }- Q* r/ {8 M2 K咁又唔好數臭人
- e: w  v5 I8 N) Y$ H& e# Y你問下你自己當初既初心係乜先6 b  P, R! n# V+ d) a: }
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
) l8 ?- V  T$ r& |; o% r/ z5 d5 @5 a) @' q% E: y3 a2 d

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   + h/ W$ C2 L4 N, G7 `* Q
+ F4 \2 s! L. S- |
咁又唔好數臭人
" x; V9 w$ `& n9 s3 M" i: V你問下你自己當初既初心係乜先8 J: j9 h- _* `( f/ z- |4 |
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
: N$ `/ a6 c/ I! a2 A/ K- ~
" n$ a2 O/ Q4 \6 y唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
4 D$ M. k* p, r! o6 Q3 G我CD係為左滿足自己* t5 l5 P5 S# ]: T) s* j& {  J
唔係為左滿足D死毒男既性欲 9 q2 X2 k% ^; h* F: t) o* g
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
4 D: C* B4 C4 R& U8 L0 P/ ~. u! a唔好講到CD係為左男人 . G$ x3 M) H# _. {" `* X& P3 K
5 P, d4 D8 w% {* j4 O
' U- @) e4 ]3 p7 b, z
各位CD都要諗
8 I$ z. k; j. {- A+ B% ]3 W6 ^你CD為左咩?- t0 s' i, U% C4 ?0 F* W
為左自己開心?
. |7 \0 d' k, U& R( w定係幫D毒男出火?
1 \' M0 h/ D- \; h0 C  l( w
$ D7 P2 L$ X4 ~8 l[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   2 p, B, v, O7 ^4 U: |2 M

* q2 i$ Z1 V# y5 ^2 p0 j- |
$ G" g, z$ O9 S5 ?唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
8 C1 `$ q* P8 G6 T, J3 o5 _+ `( H2 d我CD係為左滿足自己/ j9 F+ Y  f- T; h( P
唔係為左滿足D死毒男既性欲 / ?/ ]5 }5 X+ j! b  n3 R# ?
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
" B% o& O/ a2 t, s- O: D唔好講到CD係為左男人 % s8 w. ?  B# L/ ]$ v' e- T

k' Z  ^* A. f8 j
7 q5 l: J, Q2 z5 e) O) x7 Y5 A$ ~9 \各位CD都要諗
* G1 Q6 K) X$ c& ]  k/ u+ K) t你CD為左咩?
9 ]. b  c/ N, ^' r為左自己開 ...
' D' C5 R, `+ ]
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
7 q) c9 L/ T. ?* r8 h. Q. q你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   , q8 H, U( E' T

+ J" K, R7 q3 L2 l3 ~' f其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
, H9 q2 s- [/ z9 O1 E你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
5 e- X4 L* J7 e/ w* n; q6 i. l, {7 C
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   0 A" j- r4 m/ {6 ?% i+ a
, Z6 Q4 X: m  E7 L; m, Z4 _
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?( V3 n4 w+ L) X" q: v
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
8 i' F3 y+ b6 p: m

G( k6 N- m. b4 u+ O* o+ R我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
4 N& t& V3 M% R) S5 [+ O我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
+ M0 X4 d9 e% T. r: C! E唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
9 k' [: {4 G& y  [; e5 a
) }" C" [  w& Q$ D5 A7 c事實係D死毒撚做錯在先& r% H+ j( ~1 s
唔通要叫先生?
0 u: O  @2 U6 S0 Y: @. y& r我又冇開名
- s, ?0 E5 e0 J" ~- ]+ Q6 W唱衰緊邊個?! |5 }4 }: `( {1 N  \" z- }3 d9 i4 R
定係有人對號入座,覺得係自己?- x1 s- n5 q' O5 A. |, N2 F
聽完係咪覺得唔舒服?
# z* X/ n% \. A0 K. a/ V" Q+ ^從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品+ r. y( j; a) K' T2 x

4 i% b$ |; Q" I' }9 J2 k; c[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   , M2 }, Z' B- J6 t- k% w# d

/ ?" \4 @1 V0 j& m$ _- Y* k, y4 a$ h9 `
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?( z9 j1 v& w8 g7 X% O
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
2 T5 n$ G# ?1 O0 H1 X* E0 P1 }8 C唔好覺得我因為同男人有關係而去CD: D  }9 S* J6 }4 P5 W- H& Q# z
% z: y% U% Y; S
事實係D死毒撚做錯在先
) k# Y9 k- P: G( t+ ~0 h唔通要叫先生?6 [1 m* q/ M6 p/ ~5 h5 \  @
我又冇開名+ K; s; j# _$ g( s3 E! V/ c
唱衰緊邊個?
# R$ W* Z: @% t: g8 K( ^- l定係有人對號入座,覺得係自己? ...
$ a* y( {! E; y+ @仲要用死毒燃
& O" N. U4 h! T# z4 [6 X日日自我感覺良好4 u6 [8 ?. x  b. l) V' w8 k9 [
好似全世界都欠左你
8 U* A1 B" B  J! i2 W/ ]) u4 P有時一個人突然咁大反差,一定有原因
$ }# C! _& G. ~# N; Q6 Z8 Z9 R' i0 W+ {; g, G- f6 A

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   0 w6 H1 w1 R# T+ Y4 \; j
* J% u, T" s1 ~' d" \4 X
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
! p# s6 e# j8 `" K2 D+ L- H你唔好幫住佢4 A  Q8 j" ^, x  q% }
佢唔識思考先會咁+ |! G& s# ~$ D' P3 X5 ^
有時覺得你地既思維好獨特
6 w" [3 ^! r6 S0 h( A' f對你好,又覺得人地有企圖
* M. b* Y. ?5 c對你唔好,就唱人毒男6 u5 O0 h' Z* d  w3 O1 C
. i! t7 i" Y  _; l4 c) v& r

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
, w+ ~& m* g* q& J) F" x可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
8 Q2 S9 x, M' Y* _4 }5 v/ ?. w不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。, ^: O' \- x/ E1 c4 v! k$ s
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   8 R0 |1 F0 |! e  u3 u  }9 P9 m
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
3 \7 @9 s9 U4 N可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
+ [1 u6 W: e! F8 e8 K* }不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
& Q4 e4 q0 n8 a& H  T
有時有d人可能想交個朋友
$ [2 g3 s9 H: k2 w1 x+ `想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   2 N; Q8 c% G# f3 f6 R& F# L
* j6 d+ \% D# [
你唔好幫住佢
4 ]" u' k7 }1 H( k6 e6 A9 X( z佢唔識思考先會咁+ i5 l  Z6 h, E; x, O/ H
有時覺得你地既思維好獨特
1 i. n5 y! f) g4 C對你好,又覺得人地有企圖
8 l! X* A* S( r& G  t對你唔好,就唱人毒男
6 W* ?# w3 X* T3 d, g* s睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
7 _; I8 [% |2 [+ i可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
( `7 Y# e, {& D不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
6 p6 [; t  E2 e! ?) Z
" n4 Z4 |" E* d' P. k. F! p  @Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
# s( `$ v$ x! \: Y個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
+ W! L5 h8 K2 E
2 _# W: B. |) ~% C( W  n6 iBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD( S' {, _# b8 m- U' U
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je7 {  B( b3 d8 [+ {5 L- F9 ~, U; W; d
2 J0 W2 ~. r4 d% a  n
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
% j$ m' C) C9 _% ?7 {, U2 ~* p- ]4 ~4 t' {0 W. u
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
0 M- R: O; k1 ~) m5 f, t可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
/ a+ }8 M8 ?; l4 w) ~9 x不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
8 ]( L6 ?& P3 ~# Z; N6 A- ~( {! U# B! U% e0 s- P" C% e% t8 q. M: S
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
7 y+ @, o/ Y- M7 B* g( d個個搭訕都話想 ...
1 @0 h8 [  X( D1 q7 J. I8 j5 a一句到尾都係你地心態問題
, j4 ]$ E: L- D; c0 r4 N2 _你地就係討厭男人,先去cd
1 {" E( r" J9 W8 I) U$ M/ c; T就正如你唔鐘意份工,先去轉工; R/ x. _) Q& b" L
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
! I+ z9 t. H8 ^* `% b. M即係狗眼看人低8 J+ q2 }3 B1 B. q. J8 ~' q
* @4 B; T9 g% x, Z