嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   / ]7 B& c8 A$ r4 P6 Q/ d
各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
/ u0 u& Q6 l+ g  A
搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住8 N. G; t2 s2 d% I* m9 R
一D興趣都冇
+ L& O% z/ v8 v* t/ JCD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   . p+ Y  {2 z  _- n) h5 p- O. E
對唔住: V: j! ^* f+ o4 O/ M7 X5 M* \! \2 F
一D興趣都冇+ p& k7 }, v; [9 G, _+ `! l
CD時被女性用假J就可以想想
3 j+ t) M1 W+ _, r' U
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
: n. w" T( ?) G+ J! U: A嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
! e8 G1 _1 |$ W3 I9 R0 W/ ?5 W
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   ! M) F6 v+ p- T. n. a' H5 Z  V
我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
; @+ T: v; B5 d1 {0 N8 @% h
8 I/ M" _  A" p* x% t
沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   % L- L$ d; p3 ?$ O4 ^2 Y
我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
% B% R- [! q! ~1 C0 Z
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?
/ @' l- ?3 z% V7 m! q) }那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   + a% o* N, O; l5 Z

! x1 U& y7 M3 {5 n$ k' A男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的4 h' }! g" y9 y+ P  b& K2 ]* z
嘔心的感覺
7 P' K$ q- s$ z' X9 f: u絕對認同
! C7 u3 c! o$ Q/ y# m6 x十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣4 P7 k0 B! o1 [  m) {- Q
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   
2 L3 C+ Y6 f  r( {你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
  o$ v6 F7 S! E: R+ z4 l8 l作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
" r8 D1 t- e- j1 H3 _5 M9 }

$ l; N/ C! h! r0 C; [' S4 bMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉?
. H7 W" b3 l0 A2 F- o7 U講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   
, t: e6 \! s! T我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
% o7 n  i  Q* q6 ^8 j
- x, N2 U, f( b' J
點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   0 |  m. S7 p: @7 Z

. g4 ?0 b5 f5 d. \- h' k4 E; G0 J; M9 b
點感覺倒啊?完全唔同
0 R! g, \4 D% a! x& Z9 t2 L
3 H- y  X5 b( G, K4 D7 S! v
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   
- Y8 k6 l" M5 C8 @  Q+ B: k; Z0 q6 ?3 b- \# j. T  h- r' }) q; F

* i2 o* H, O9 `8 Y+ S2 z我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
* A& w; v* a" x3 \) A5 N7 v% ^& U* G- _. l7 X4 q
對! 對! 按理是這樣了!
3 m7 ]6 k- ~: T! h齊插不如自己攪!- w" E, ~+ N9 g7 @& d/ d$ l! r. @
% o" x( V& K  [4 }

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
. v! P# F% h& h
1 G" r9 X9 Y  E/ g" J自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.  I  y7 ^7 ?) F3 J; W% R

5 A% v, v' G: ^樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...

最近訪問的版塊