嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

8 u3 O6 `! ~6 x; o) E8 Q& H

/ U9 {! V# B& B0 C# z5 l. E- u[ 本帖最後由 ytli2000 於 2012-8-1 11:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎
) Q7 d# ]$ G. k6 O; Q我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
, s  {0 R  b0 N& M" i7 [你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   % M. _% a7 \: m% b6 s9 q( x) n
你都好得意喎: p# z1 u3 o/ e) ?0 w& b% t) ^4 V
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等% e. A% v, m5 K2 N) N7 T3 K
你係唔係去左D色情網揾人啊?
1 o1 H" q/ p  \0 n" l' f# R" T3 y" Q+ }% y
咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉( `$ J3 ]9 b8 d2 v- Z9 _; p- z

4 C3 \: l1 b$ k# ^9 T( c' u0 t6 M6 o
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   
+ x* J& i% ^* t- ^-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
' L) y2 Z4 a. [! ]6 m% E1 w
5 n. h1 S; G0 Q( Z- e
做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在# n% M( u# h2 y! x
所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   6 o- {  H; M4 p- k* F- h
-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
7 E2 g+ o7 o& E! W我情情愛愛好冷感
* [" T) j" k' h4 m一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣# i: q; }- h+ U
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ5 H: N" }5 R. X  r
小R只覺得男中怪叔叔比較多
" o" p* V8 o5 V% @' s& [4 c雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
3 O2 G/ G+ l, F8 x  z8 v! d% O$ V9 ^
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體
3 u7 n: K5 V' |3 B8 Z2 ^9 p9 e. x+ T, o* Z7 i/ ~7 `) _

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
/ {! j* r6 n1 U( L' I1 C% y就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
+ W0 t- _; q* h7 f; q真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
* u# k: H: h) E- i' t

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
" W  t4 w7 I( H9 j: l" j因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
. t' S6 t) m1 ?9 [) b2 F, `" B就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
. ]; G& U/ l0 q6 k# {) A% K! ?真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
" Y" G$ [7 H  E( d
7 O/ o& s# O) g1 n! r>>真正cd而係無"性"的& }$ r% i! A+ E6 K0 G( X
通常都會比較漂亮 XD
" t+ ?8 F4 ^! v) o. S就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您
4 s9 R" `9 _4 X  j/ B不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?; V7 w5 U8 s) }% n% V
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!8 y8 x, u$ j, n5 Q
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
8 l5 r1 E$ R2 v" w# Z2 i你放心係到識人啦!7 ]1 N! [+ W+ c, M# p$ x; E- W
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
7 E1 R" a. H$ U6 Z2 X9 @6 R% z: ]  F' U4 F, W- \% R
>>真正cd而係無"性"的- I7 i+ R6 f  \% ~8 G7 p3 ?$ G- J
通常都會比較漂亮 XD5 R. F. ^& x3 K4 ?4 I+ z% b: @
就會引來好多怪叔叔
$ D3 f' B: h+ [8 o6 t( n8 F' U* D) c4 |3 ]8 ]
小R咁靚.,當然會引狼入室啦
- ^# p/ F( P5 q( ~+ L% l' k" \# q* g! {
下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
3 w; o8 T# h! E' ^* v# ?# S; P因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....4 j0 x/ Z9 Y6 |: ], Y0 C9 j
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)* F6 ?6 O/ ]8 Q6 D* ]1 b
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
  p. Z% R9 B7 j0 G
" r. T/ z# ?3 [, J/ a3 L. ?9 I# O1 ]: ~, u& G& M0 g- F
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   # w* u1 }# [& F8 f( B
6 Q3 r8 n1 D0 c3 T
>>真正cd而係無"性"的& k1 c$ ^; |7 r7 A; K" r& W
通常都會比較漂亮 XD
; h/ x) m! C# a! l* b就會引來好多怪叔叔
$ `# h1 e! O9 B5 E, {& x- e1 g
  N& F; A8 `; o個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔 1 q; H  ~. H' Z' Y
) F+ Y9 N5 ~  q* l+ ~) k
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   4 u: f9 s! W( i! p/ ~2 v
你係邊個網識佢地嫁?
3 Z/ d8 u& ?& t/ B& o. T有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!+ A1 v) W+ D) K2 N5 \
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!9 Q6 F9 ]7 U0 L6 N; V6 v; j+ o' E( D7 F
你放心係到識人啦!. p/ `; n3 `- e- S4 q
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
% K  B7 \' O( N) b
; x+ [5 @) S; h( X1 {: U# y. S
咩網都有4 S2 H$ {" O- q: B7 K& S2 z! H
我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷2 A$ J1 c- d2 `2 v6 P5 e
5 f( {) y2 i' W6 U' X6 M
但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   ' L3 B0 }1 z  A! y1 @
樓主真不幸 ORZ
4 T+ H; `6 h9 W小R只覺得男中怪叔叔比較多. X1 J0 O0 l8 t8 k3 V) I
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
& |# c5 D& H9 Y4 [
9 T9 U' L: p9 \5 O小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
% u! W0 j8 ^0 N: g# w
是求呢~) D$ U7 T# x7 e- e/ I1 D
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   / P7 i4 s" c- u' v; A

& d$ c3 h7 Z: `) O>>真正cd而係無"性"的" A6 {- a5 [8 G2 t' c
通常都會比較漂亮 XD! L; a8 e" z, R$ x; f, x2 O
就會引來好多怪叔叔
/ O: V+ _/ {* H2 Z/ X# Z哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   ! l+ D; R- U4 H) X, q
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
! m. n- G' R1 _8 \/ N0 `; B8 H

- q: o  [' o# Y. w- e2 l3 E7 y3 f! s5 h$ P* N
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知 3 X# g! J, g* ]0 A7 j8 r
有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,
; I# T5 v  k& k: y. F' F7 h就我的感覺和看法:
. c) i5 V: w4 Y, H  @6 A0 K, f0 q會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,
9 I: G+ i$ k4 E: ?, @2 F8 f如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,' y  Q# w! [) C# R2 c' S
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,
0 f, _& F5 o& P- @; o# n% V6 x但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來