嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
2 l: [) L& M9 [5 z8 P4 I
& {* O# s& x" X' r* c7 v# F; m我又學人唔做..../ M. [3 P1 u: J! g8 P

: Q- A3 [3 n% m& e! @* R( ]; E真係巧合XD
  m& I# U& ?$ ]+ {: l0 a" I, g0 Z1 q" {( J$ ^0 T* t; J
尋日終於還返D制服比公司
$ z3 O& L6 M/ B* t2 D
. z: C8 N) O7 c* f6 |: h7 v呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
7 d; Z5 i4 S0 a% M6 G3 t" x$ ]. u: B) j! g+ M! {+ z; n& T
感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   4 f1 o& i* K2 v  `3 s
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
8 s7 Z5 c6 u# {( ^* ?我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
. A7 w( Z3 V; u% [睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
3 V6 ~, `+ X5 \% b- ~原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
2 J- l. Q3 h8 n9 y4 O5 C" D( e. i3 s) r5 a& V1 Y+ ^) D
我都以為係..
! j! P+ e4 N9 o  D8 {/ N0 b

& t" t$ n2 w& s2 a4 h我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
+ A" b2 w5 f* d8 K" l: a9 V% W% c2 Y) N1 F
妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   ! Y# g! n+ ?8 K0 u5 e0 M
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
4 n. n5 `" `/ m7 L3 m7 |8 r6 n- ?( N
唔係啦
5 y* L1 t+ B( C( J2 T3 a; N) T8 y% r3 F& ?6 g& k4 }
你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
! M  w6 e. f& X. N; x睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
# i  ]+ F+ c3 n. u- B6 K2 w: |' O/ e  t
# H" L$ n+ C8 T你唔做女人
4 {6 s8 U" m6 B$ ~
2 Y; o4 G" Q2 F- O1 ^真係浪費
; W2 X5 b" ^) c( B- U  f7 c' k3 y0 t  b
你想像力好豐滿

引用:
+ p, C* x. _5 o  C# o睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
* a0 B# b% B" u% I( V5 z, r" G
其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個

最近訪問的版塊