嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~ , g& _% }% h( k. _- A2 l; c) i
好想再多dd呢類活動~6 X& Q0 F! q' _' i+ ~
我呢幾日都仲未抽到身/ l9 d4 @- o/ N0 k' e
可能因為果日成日都有d爆笑野~
' K& v* Y% I( y+ ~) m+ ^所以我覺得好開心 , R' l: x0 K% m" C- r
我又由屋企直接出呢...... 好過癮' [$ w( j. z) ?: k0 J- O
一路行一路好似好多人望住哂....
! S6 B/ @# U% P5 ]  a好擔心咁....比人睇穿
/ A0 A: M3 m  U
$ G" s' V$ ^9 u6 `0 W- J
# d( |# e: {) t" R8 G6 Q+ `+ U1 B* p直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~
8 o( Z( l3 s  l話哂都好少日光日白係條街到行~
' I( \  q) E) m8 y- E; ]  J仲要係勁多人~  o+ K, a* G, N' I
到東薈城佢地入去買野~
$ H- j1 e4 D( p& x! t3 K8 J* x我同jade係門口等~
3 |5 p+ I) q7 F/ h( A等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
( Z0 \# j, @  w/ l  Q/ C之後有個丫姐迎面行過~
6 H* v" z1 N& `5 u7 f佢由我個頭望落隻再上返個頭度...
5 s. E1 z$ i( \' k個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~' M, |& a4 }8 r3 _, B
丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~   }# Z/ V9 x! Q% ^& S
笑到我丫~: l: c3 r) f4 `/ `
我以為佢做咩添~ , `- }) b8 n) f* m, w0 C
跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~
: X- `1 L& S& c  Y4 l好開心~+ {  z6 J# d- r, J1 o
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =$ N; Q# \# m/ e# S* F/ v0 o
等埋katie黎埋影班相~ 6 Q; [) E- `% H( |* r8 m
仲睇住丫桂同西門.....haha
8 P- t. {6 b* o我拍左片~而家睇返都想笑~
9 e, m! ]5 A5 y" k6 n之後就好開心咁訓~
4 A! H, P- j! B% y5 t- W1 x總之就係有一種好開心的感覺~
3 r; Q6 H* H$ k4 g" J3 Y: @: N期待下一次
9 z! L" C* h( I5 Q$ l  q; G$ t3 s6 X9 C
1 Y0 _. o( j. U9 r8 G2 O$ h5 |2 d[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   / _+ c$ b# z/ y* {& J2 h
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   % W1 L# X7 _+ p% i1 J
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   / o( i  F  ]" u6 ]8 M; F9 C5 N
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
; w  H1 k8 {* ]1 D
你唔係cd咁...你又會係度傾計既?
" A8 l% C/ g6 D, b* x' E咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP0 g' E( X0 B: M2 T/ j

+ R6 J, T5 u! r3 J我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^, h4 a4 W! N4 K1 \

! F% k1 k  U" z1 YCD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
' i! z1 \" F- m: `5 @! r其實我都好多謝搞呢次party~
8 U% p6 T5 ^" c. c  s9 K0 }好想再多dd呢類活動~7 Z; _: E! @; r( {, r  c
我呢幾日都仲未抽到身
( \* n+ p; O1 u可能因為果日成日都有d爆笑野~
% O: L! u1 t7 v7 F所以我覺得好開心 - \: ?9 K: ~/ S$ Z; `
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
6 G3 G' R$ K! J

1 d4 E; l9 _, K我都好緊張 ( }& {- r  |* Z4 ^5 r
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
- d1 B1 r$ I0 w+ S其實我都好多謝搞呢次party~ 2 X( b5 g1 P  p2 F
好想再多dd呢類活動~; F6 A: o& h( L& Q: M
我呢幾日都仲未抽到身
0 _9 x+ q0 G/ S- O7 \可能因為果日成日都有d爆笑野~' H& |5 G" K: t2 L# S) P6 y0 b
所以我覺得好開心 . d/ ?+ E" N* q; I
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
; s- p( b% `8 J6 A. H- B" j% VSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   $ j8 f$ U$ N! w2 e" p: i
/ h0 Q9 _6 k8 b1 \0 P
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
! n' ~0 ]) s/ i1 G1 T) {
唉....+ g" F5 |# n1 z$ e. B5 g
你見過我真人你就會明我講咩~
" D9 m( J/ N. l2 A% c" \唔係你所想咁樣...

su你個ki~
: }) g. @5 Q/ @" p- D
. P4 R0 p& j6 ^2 A1 F你偷捏左我個奶~
8 h, d; R5 t" {8 o- o2 R9 B: Q$ V9 ~+ g6 u
快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
. V: j  i1 g$ ?3 }; Y
, |+ c0 w" v& A3 j  `2 h8 L唉....+ D$ g& R; o1 h* }
你見過我真人你就會明我講咩~0 [' O( g: g8 P4 P) v. [
唔係你所想咁樣...
& J$ Q3 P, |. x5 E# R( Z, @. M7 G唔信~~唔信~~ 5 n) p- h. H# [4 E

5 A! }8 `; E% P1 \( O3 N! T. Q* |遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   # O9 m( t1 U$ E
su你個ki~
. }& ^: O, J; L! ^
" D9 j: _  w0 y/ Q; X你偷捏左我個奶~, }* [8 n: K0 i5 `0 `  y0 f! c
/ {) c. {) J7 E5 S4 s
快d幫我吉腳板~
' \$ Q7 Y4 m8 h
; G3 z3 R# L4 Q6 K7 x5 q; o& E
哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........
/ _. A9 I5 q& ]$ l6 w2 m感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   0 l+ @5 k* @, [- w5 ~8 S
頂你丫, 仲乜拍左我片
/ Q; n1 E+ K/ A- p
$ s% ~( G. C: X* _

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表     d( w4 ]4 a8 W# P: y6 s9 e
其實我都好多謝搞呢次party~
& G: _9 M7 I( q2 A5 R好想再多dd呢類活動~
( L0 W2 O% s" |, p# R# {我呢幾日都仲未抽到身* P% I' }7 q) A4 Q6 D2 a
可能因為果日成日都有d爆笑野~: f& ~  D! u9 O. S# f# R* o
所以我覺得好開心
4 b# O+ R+ Z. U" j0 F# p: l我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
2 o  Z# T1 `0 X! y
小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ 1 s4 S0 b9 j! g( ?
也是很難忘一天~! A) _3 n  z, @4 E( j( K0 s) o
如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   2 C. \: p/ A/ {. Z5 e8 H' V
到東薈城佢地入去買野~0 K, l4 q7 ^1 u- q
我同jade係門口等~: Q5 x2 u8 @1 x4 @% j7 R
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
  ^& A: Z/ N7 f7 [+ s
9 e7 D$ ]$ R' c6 j7 O6 q$ J" g
( v& _2 U# h7 N' A: u+ P  \係LOR 最後得我自己企..., ]5 x3 \0 q& _' }% L

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
9 u/ ]: O4 ?3 M+ Y8 Y, h+ u  l1 y3 R) d  w8 j6 d% _& @4 d; L
4 M1 |* F8 |7 G! L/ M
係LOR 最後得我自己企...
) P4 q* }& v7 U+ y
. t* k9 \" d! m6 p" y6 V9 Y- M
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
( Z7 I5 _+ G1 m0 {2 U0 T- n( T2 e6 H* u
唉....
1 v! B" Q1 K/ d/ u1 m你見過我真人你就會明我講咩~* B  @4 g7 _$ s
唔係你所想咁樣...
/ {- b) M6 w  ^( E6 Q* ]9 ~) v& x豪邁大叔?

大叔....