嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

8 {% ?- m* N" C$ A3 y# x
. m& O' X- I9 s. b6 T; \[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
- S! }9 r* S+ ~# i好明顯件禮物係為我而設啦~4 y- ]) L3 s9 O- S# [
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎! U2 [7 x! l9 ?- w2 \( O
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
. x3 ?6 T" N& b: w, X4 C最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情; d' N+ j/ M* O  |
但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
( k& ?/ R  x4 s& x: R) A( E: @好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

2 c& Q" m" Q! N一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
& a. b2 S! A3 ^3 ^, L) ^2 A8 \/ M% X4 C% _8 Z0 z- C# g! N' d
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
2 t/ b0 T2 [& y…我邊有玩好耐
+ L' {! m+ _; n5 H! Y/ d( c' v
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   
7 p" z5 R: {& t$ F* f$ e# \. T/ }$ y2 Y; W
講大話~~
: L& Z  |0 ^6 G' s8 L
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
  \/ j, `% V( N; |打邊邊~食食食~開酒飲~# b- B# h" W2 c" `: s/ j9 r5 R7 `& n' t
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
3 w0 J$ K  N, O+ a# H3 y# h西門呢~係廁所~玩花灑~
/ X3 T0 K6 n# U2 u2 ^2 T1 @桂桂呢~係地下~四圍爬~
) B8 B; y* q  i9 g& o2 l

" A. y2 S! @/ J0 \2 Z桂桂文筆都好正架喎~9 V' \7 S1 j( C- f
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
# K% d2 C# ~: s1 I- [哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
* t; f! y4 P% ^1 X6 K7 t' k
; z  u' i7 b9 }( D6 ^9 p, Y 我係度洗甲 ~~
) G& N! M" y  x% A好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
: k' z, ?  i- r4 i7 [J小姐~% ]2 x3 x% g* D0 ]% Y
絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
1 s0 @; Z' k4 c8 FD身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD
8 T. e! H$ H5 o9 x典型日系涉谷~+ G4 K1 i) F9 O+ U, o  C7 e; I: n
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
% e. \1 o3 M' k1 C- G* |4 `4 h4 M* {( |1 `7 J$ Q
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   0 L6 H! |6 \$ K( l0 `# \: Y
/ s; n5 k7 s1 a( _' q: v

3 B8 m7 j. l! C8 a0 K痴咁多SUKI到會變胖
! g2 i' v# p& l
8 I& F% `& I5 G* }2 D) w
. \: s' X( g* P

8 v1 ^- ^7 i' a: S: D7 A唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   
- h$ x  V6 [1 E% L5 r# q; p
. \( f, e) S$ `9 F- |$ Y1 `; S" }% x/ V1 s) I1 q4 z2 h
我係度洗甲 ~~' M; a; I/ F$ S$ K6 n
好神地成段野又影唔到樣
5 n5 I1 U8 B4 `, c, Q捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈( \' X( o; S' N3 y6 s- y
下次飲少D LA。酒對身体無億。% m. G6 s3 L' Q  w0 S

1 V; q9 h" p* j+ T1 e[ 本帖最後由 jessekaku 於 2010-12-17 02:36 編輯 ]