嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~* \7 S% m9 ~7 X+ Z
都係準備心儀的聚會~ 9 T) I4 s( G  G) ^4 s/ c) C: b5 b5 q
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
1 m8 n; P! e8 e0 x: F( P  G+ [' S& [有化妝的~但睇落係有d cd樣....
, F1 W0 _5 L, s6 ]咁繼續行la~
8 ?) Y; `- ^/ y, `" j  E我同jade去買底底~
. r. ?8 j3 N: v% B: V" L9 C: n$ y# `之後又有個男仔呢....
" W9 f$ Z0 c- L: Q2 n- H( Z+ A; Z8 M成身黑色毛毛....姣到呢....0 R) J$ y7 c. s8 |2 o+ X- X
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...
: |/ b% t: t! c) B) H( \& {4 k8 Z我地買完入左格黎間野~. @+ n! _# A1 K8 D' T2 Z3 g
都係賣d女裝野多嫁la~
% D! m+ t" R9 u* s  F- o' l佢又入左黎...= =
/ Y: }; D3 {+ c. f! ]* [買完~佢去左睇首色~
+ R4 \  y, e- L/ x5 S( n我發覺我地同佢行既路...係一樣
+ [3 g5 U! B# J$ \1 z' N唔知佢又係咪呢?3 T! W$ f, ]; ^
7 I* ^1 G0 M( f0 L6 i9 X: g, l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
5 B. @/ K& h% g
7 T; n4 d0 c2 M大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar$ J. j# t: A% S! j2 g. C

, j0 ~% I6 @. k0 g[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
# w( Y% S0 }; k/ n- v- b' q, u............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  ) y  x, `( G$ c+ g# f) C/ r

& u9 Z# P' `% N& Y5 M% B0 e" Q# a大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
' o& t7 N3 C! |! s- e+ ?
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
$ q) `: ~! V1 s* s; J
: t% c  Q1 z6 F; b大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
* r8 p* V7 B; ?4 }  I
9 l; B0 h; H: a1 P2 _' y5 l
+ U2 k; D: w  _; M: o
你明我明你的 , d8 ]' H: h6 t+ f; c
' S# b5 s" z  h3 V4 t$ F+ K
# `3 n# X, G0 a3 o. j: ?6 ?7 V! R
/ C% |" P8 G% [5 a# I
....而且佢買野都買得好快手 $ V  |) E5 U8 @7 C
( q* e" X$ g9 l' M  B; ^

Suki and Jade 師姐
9 Q3 g4 W: A' N! S9 l5 ]- [' ~' p: J' ?& J, ~
妳地今日係男裝定女裝出MK架?8 V7 }; m! `" {

: W4 }+ E8 W+ }6 U6 C4 I0 yp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
$ e- H2 |& f: I) U/ |! E3 L( u雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
, Q# i0 h, G6 Z/ `0 B7 q4 A( {) g  I& T0 {' W$ \1 a5 B

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
: s- S9 @, N6 a( f; L& oSuki and Jade 師姐5 X" ]% R7 D- U: u
8 F# J! L1 v" i0 h0 ?5 m! o* w5 C( U
妳地今日係男裝定女裝出MK架?
$ Q, B0 G/ U6 a5 i- S
; ]% s$ t8 P/ @% f* {* Rp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... % s: @  C5 ^+ T' g5 q+ d$ o2 g
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
$ k! q. }7 L* I; Y
唔係女裝~
1 {. j: ^/ W* V  p( }' Z- ~但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
4 L6 ~/ }  ?$ y, g8 f: U, W: t6 |
2 ~$ [( ~$ o# b0 a唔係女裝~4 D' R0 z. p/ |5 l- {
但有化妝的美男子~
" h3 t' J" t4 z5 a, `" s; t

E' f3 x# n+ s" M1 {: f2 X. r
8 x- i) B6 I  y( l 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
  D; G+ s8 L' [1 P# H. g. n% w) {  o/ V6 {9 R. [6 q4 n: Y' m
唔係女裝~
, \8 o% m  ^- {4 v, k) N但有化妝的美男子~
' [' B4 b! ~5 w/ |% [  M有化妝的美男子...會係點既樣呢...?
9 l( B. P/ _' a+ o; }嘻...- f6 r- F  k! i8 x; x- O* x* t( w

7 d) \6 R( ]4 k( _8 E" r$ ~妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   6 O/ `7 Y( S! |5 Q) I/ C/ f: B
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
" z+ q7 G5 E8 K1 [% W, u! }- {5 W相信兩位姐姐一定係資深的   
3 U  ~% ~" y! U# D! I. I反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
6 M; i# q# Y% X
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
; ^* z. C/ v! v3 L; m% x/ L相信兩位姐姐一定係資深的   + y' B6 D0 U% q' c
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
7 Y6 k$ q9 }; O
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   6 m9 K7 s# ~& f
7 B8 w" W9 Y0 l6 j% M8 Z2 n) {& M
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
5 j1 y. Z. I% D' c' O下...?
- ^8 q" {7 U4 o5 U! M- D6 q咁我都會既~" w5 n9 w% X0 n8 t3 Q
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   6 z4 y5 v4 y: v

3 h7 u" Y' h+ F2 W* i! d  L下...?
1 f& |# {% Q  d$ i5 g9 T咁我都會既~
8 p7 e7 U( ^! i; L1 d正常人都會~(男同女)
+ n* @& h; P& Y/ J' H2 f
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?