嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
* r  Q# I& n% @/ m. x2 H心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   . u- q6 J! T9 `5 _5 D
' ~8 Z$ ^: [( ?1 {
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗4 @# X6 Y- v! z9 A
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到- l4 H/ {7 ~4 K2 L7 N7 Z2 o
wing到最後要扶晒兩位美女入房
* m7 ?. s/ j: x% c入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
# o  c" K- g* r1 @你地一隻2隻又唔鬼幫手~
. F2 O, p' K# N& l$ v% B我唔鬼夠力丫~5 M3 C& V* v) T) F3 ?
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
; |& @* z8 C5 ^6 m. X
: t- l0 l' {0 S6 ?! L你地一隻2隻又唔鬼幫手~
1 v8 X% U2 |* c/ p4 I2 @3 Y, p+ Y) C我唔鬼夠力丫~+ ?) q$ S8 v2 n' {& V
我邊有WING~:(
$ E6 A$ f. e$ ?( _9 p- E7 thaha...6 j) Y" S" O8 A. ?; c) ^2 ~
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
7 a* g# w! {6 _( l/ v# j下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表     F! h, h' I- L& o0 A2 v0 j

U1 V9 y7 w' k( M9 b( o/ q, Y& W. r3 k1 G9 v" ^9 [5 m# l: Q5 [8 o8 n$ K  [
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
6 C6 `! T0 K4 G( s最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 2 l* \! [& F6 a2 l4 \* `# t1 p
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
/ ?3 @. D* J! q/ b- e結果最後係我地將你地拉曬入 ...
9 Y5 q) W7 Y" _9 Y0 `" O我邊鬼到有爬來爬去~:(
7 i8 B) A: g/ l0 s我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~: x" ?' G8 f) h
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
/ U( m+ m( j% p1 t* @) o$ Y2 I" N3 o9 m" J! y
大家來評評~
$ D$ o, d/ X) G! c好明顯係我高D
7 P! o8 |  Y) e3 z: G7 }( e有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
  s( B4 |& |* H7 ~7 f/ s# ?' z* I
( p1 J3 O1 D' J+ `) u好彩無過夜姐。。。。。。。
. h) k6 n: i5 i7 a) ?你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表     R: K/ ?" |9 p, p) Y
. \; \# y4 E; Q  S7 I  _, N2 J
你個死野早走又唔一齊飲~:(
% m) f2 b0 D& r7 Z; {
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   * i$ P. `! }% U+ N" Y  G

! F( F5 }  c5 a$ m* e3 T咁咪會變左綁心儀囉....
0 j- t. v' H- [9 ?  ^
咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
0 o" E# d, H4 z/ ^2 Zsuki其實好想人知佢係男
7 E* E- ]) t9 ?* q
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?) }; \+ V8 w) e. x- u# h1 j
唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   ) v+ ~# S4 K4 Q7 h/ w& y
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?/ ~! E0 V- a% W  G% ]& Q  e# U3 _
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
: W3 d! M5 D! G  N7 p& R2 }# {
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
/ _6 ?0 d* p; Z  r$ M, @8 [7 }7 q$ _% _. O
心儀打人丫~~~~~
9 Q3 d% U5 A7 L$ _. y- s) ~  L0 [/ K
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   * f2 F" {1 L7 {4 C

- |0 H8 k+ l5 Q. T' Q心儀"cool"住果個係Suki嗎?
% V3 w- y8 }4 n. o. L" m
1 |; M. g$ X$ OYES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表     B& H. P1 |) M5 h: S
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?0 I+ b" v$ R: S3 b: ^4 C
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
8 s" |. v1 J: b: d' N: P其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   ( T/ B+ N9 d1 {6 }9 E
/ ]% p, N& @* F5 b  U9 U
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
* D5 z+ Q- E! F0 R7 T
你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   7 u5 t1 o' g# R1 G4 i! \
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
2 Y4 C2 f9 F/ }唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
, e2 Y4 w5 P1 ]- J2 b: `; z9 l( {$ K7 P2 o7 I
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   ; p$ Y4 q4 l. ]. \5 [- p

) c1 J# r; @; p0 t: d9 T
! L5 w2 {" Y# A' N) F  W( t! i* EYES
; i  n& L: v/ h, j, |哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍