嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   
( h' j( A2 S2 Y' ]! i! Q心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
3 u1 T3 R, n% H3 {1 o
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   
8 ~/ D4 I/ s6 \" p) p- j( T4 o2 ^緊係心儀姐姐你啦,咁正
* J2 l8 h- ?. q' K& C/ W) V* B$ e
, _2 ]0 G. T1 f+ F, D- D8 ]. S( p
但我自覺還是蠻像男生的
+ [0 W& g+ V& d8 v( O* `而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
% S* m& J) M* {/ j' d7 B其實個個`我都唔識`= =!!
& Q; p, R+ u; ^% B! z. B你資歷尚淺" [  v% y9 \3 ]3 u
多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   1 Q9 ^5 D% u! d' m! V- w
名單可以很長...即時想起的有...) w# C: p$ ^% Z# W
本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)
* `& p8 K. r3 r1 q) Q0 ^外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
5 O! M0 W5 p; [% J% E) G# EAshley蠻受爭議的$ o6 i- `9 ^) s4 |
不過我感覺他是CD
6 ~( g+ W: v' c# w" m條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   . J$ O% ]6 ^1 ~; Y  h* p8 b( @
我到是不曉得' Y4 _# A+ n/ J( _2 J
/ @  r( @3 v$ u1 }3 p3 n1 _- r4 C, ]
你們口中所說的Ashley是否是他呢:  R9 t+ A0 b- ^  s5 W8 q0 n

3 q+ S# |) u/ [還有
: d, A! A6 O) I/ U" V/ b( O1 m; W+ }+ {( J
TW就屬他還有某1位呢2 u0 T8 F; s7 W; g; W

: ]- X* Q( p: j' A8 Z: s9 u9 H' T另外
4 \5 B* m$ I2 w* G4 p. I
3 s/ I: m7 a( X' {! r- ^HK就是樓主你了呢
! Y2 H6 K) i" v' v. b! [& g不是這位~% j- G) y5 M  R' S- D) l7 j
你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   
& G* @  G9 g7 b; G/ ]* L& D' f3 }6 w$ ]. U/ k, S; x2 P& j! B1 g  i% [
末利不是日本的嗎- h* d/ u, A- C# R5 g7 [
好像已經不CD了吧
$ X! V' X( i2 ]1 w5 a* q: l

( |) f2 H$ h9 b/ ^4 x8 a& S4 P- U0 Q/ N* `) H/ K" i
不是那個末利7 R+ b9 N6 \" M+ D, `
* ^8 }) u3 A' C1 V. s- D
同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字 , ~, j* B  N1 J# m
還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
7 i3 B7 @0 I! E9 _& F4 Y1 g其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   ) b1 {* @: S% T- n0 a
想不到會有的的名字 8 B: l" {0 }( n5 L6 j/ O% t4 V
還在努力進修中Q__Q“
! [6 ^: m7 g* m; D5 o女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   
; S3 _: S5 X5 h9 E* X係唔係要喬裝好勁先可以係女神??9 }' L! e- q7 U3 Z
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
3 X) a/ T/ _& i6 Y0 m
唔一定既~! M2 p* p6 g) M2 [
但要係有果種心跳既感覺XD- X, J* i' Q) M# S$ L
好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   
; q, k: e* V- G7 t* p, X, rCD女僕 真係8,9成似我老友個妹
+ G. b) K7 {+ d- W
0 q, z0 u7 F8 n5 \) `" x' J9 g. I$ Y$ Q  s* b# R; J! l' s& U7 h
CD女僕 x2
9 _; f7 J* [% d- M不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   
- [  V) [; E* I) K
; t; Y3 ?2 f( g% z( P) E3 `; }6 S7 ?! g, v/ }0 M

! _1 s5 \  J6 c0 ?, m  p8 ?! {CD女僕 x2) G( j( l/ _/ z* M2 G/ g
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
! U) x9 k. V! J3 c整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
& ~9 ^+ r; z) B( g! X9 Q7 n; |; @: o) e
到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美, ! o6 g$ V  @0 o" T

1 c. D6 x4 Y! W/ t照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`' f# O/ c9 \+ P  V: l5 W( {  V
真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑6 M  j3 j; l; W. s$ J

) F$ O8 ?0 I- B$ F但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指( @0 k9 z9 X- S0 e9 L$ O
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你
, S' G& {+ ^, V4 F女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!
8 c$ u1 B$ c" q

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...
6 [' O) k$ o8 D) }3 r我其實係新人, 見過吾多cd...
, [: J4 m3 D% q( p只見倒你地icon張相
7 q: r6 I; m; q+ L$ R: x% U我覺得你心儀幾靚ar...
$ R1 t: m) }8 `' B! K, v&
: I2 [( p4 r6 q) I7 \Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^
9 B, X! M$ p: C- d* E. c5 U6 t" }我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊