嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 % O& Z3 t' J) m1 S! ~
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
' d! k# `9 |# Y5 B( I因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
5 H, J# o6 w" g- R/ V, `點解我隻腳咁大 $ r/ B1 \/ |; A: J0 q
- o! o! I3 S  n+ ~7 l
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
0 I* u" K5 j0 R" \+ r7 n# P9 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
$ E- v' h7 f4 X$ ?  ]. _% o$ R以我所知香港無一道有459 L1 T7 V- P' P) G
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
5 l( P- _' u# v  p不過個度係歐洲size(偏大)
. s' X- R1 O( J- A- r應該唔使咁大44碼可能得+ {: j: e$ d1 r
使唔使我帶你去?4 c/ ?$ B: r# K5 I" t
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
* z% z% Z: v6 X* D$ j. D8 }$ g香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
. L1 |% L# I0 @45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
' V- U8 B# ]% h3 N! \落太子ageless訂做* T' z$ I4 d- V! U5 y- V- A% g( U
不過個度係歐洲size(偏大)9 T1 }/ I6 k, J5 R7 t- g
應該唔使咁大44碼可能得; m; J* N7 J- ?  A7 j, p* I' T* u
使唔使我帶你去?
5 U* w* F3 @" L( A我過幾日會落去拎鞋
9 X9 S: N, h4 [+ w) {# s# `
+ v8 J* S4 o# P
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
) }8 ]& K8 G$ D( F$ e有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
) G+ G5 j5 h# \0 J/ _; }會大出血wor - ^) o. `0 ~2 _. o
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   * I: a( s2 c7 X+ ^
訂造鞋幾錢對架~
) i, l& j% j% M) d) v有咩款同咩物料做?
  |4 B, I! @- M3 A
: q- t% \' n" n5 s44號有現成賣6 j1 _% i  C* r4 ^
平既百幾
2 _5 Y. d: p& C( I訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   + H$ o8 ?8 h, K( R) O" X  _
, I) O* Y+ D$ x+ d1 I* C# R
5 ], b. d  H. w3 r( V, _+ K
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
+ Q/ h& t% E, N  n7 p  Y

4 }6 I& s" {  @7 c. q, i' F$ }; l6 s2 e" w
個個阿mic囉* e8 o3 N  H' ]( l2 ]1 a
佢話開左個locker俾我, T, A  k/ e: x1 p/ N' u' K8 ]
話幾時拎就幾時拎喎* B* |  @, O- t- V9 M9 n' u
而家有四對鞋係佢度未拎
+ e' ]: N" G$ N* I真係俾佢激死
' u) Q8 k" ~! \. D! A搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使* a% D, q4 ]) C& \) Q0 G/ g6 }
因為佢d碼偏大
4 z- H3 E! a  Y9 f可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   4 d2 S; W1 F3 r
4 Q8 O& R6 n3 b+ V
45我預大左…44號就fit既~
$ c5 B! a% t- S. A/ t
& U3 z' x! Z0 W* {* E6 v我都係著44-45號架~

最近訪問的版塊