嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

& P) k/ S) ~. G) F6 i呢張相係喺網上搵到~ + _* z* V5 k4 P8 ~& z. F
6 q2 y5 @; V8 w8 l# w2 i
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ 8 o- t2 G+ J! B. t5 J
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~
* Y- G7 Z5 p& S+ |8 L: u
: A; h) I( t) l( k8 }  W* Z! ?3 I[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2011-3-26 21:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   : Y. Y% ?$ @: d

8 z( F9 |' l5 _8 w% V- `我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~
' x. l2 l$ R' s3 s; p. H不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
' a2 {0 m. q/ L* i8 V( y3 N+ z
4 V& e! f6 S5 w4 [! e只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   4 m* T+ f6 U" z# d) w- w$ S
如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
0 I- ], y, t0 [
0 w( x$ w4 @1 w4 G! l
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   1 M, r: K1 p4 @5 [" r
" I" L: S: c$ Q; L, o
& Q( i% R! v% u  G3 }" ~
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
; o; L& `& h. P- ?0 g

. d& E( W2 j) Z* X因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
9 s6 N( P: B4 M
6 C+ m- f  d9 W0 ^! T1 _. Z  D
3 F1 G# F2 K' Q: M即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
# o1 c* o4 j: Q$ \) U5 m& C
' ^) l5 L7 L0 a% K5 N* y7 V
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   
  J  X- U0 w* `7 Y' c9 L
3 f2 ~* ?- o) P! D* j0 @6 O$ r: g. r, y; E# e
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
- V3 D1 [- B, Q7 E) a$ O' I

3 d: s/ Q& z6 j' D" \) m/ P我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   
+ j9 \  `) e2 G8 E4 R' G: j! @其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
8 h2 g2 q6 R6 l7 P, ^) d3 O

( A2 S- z1 e1 x& O6 L$ k: \我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   / h( E- k, e" f
+ O* a! G5 i' N+ d

% U7 y2 T8 O( `我想可能要過千
3 E5 _$ q1 ]! n4 c1 K0 j" e- i  j1 @& |% ?6 F* l4 z
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   
* Z2 \7 I+ U1 n/ x% u9 v玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
- v9 s% O$ w+ d7 ]: r: X3 P8 e& q) p
) o% x7 \$ D1 F3 [
13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   - Z" d6 m( c$ ?% [& ~5 s% {' N

3 @' Y4 k5 J9 Q& J* Y
9 Y& J! i, g* u+ e8 P8 O! c13cm高跟呢個高度受得到嗎?
% U& a* h! i" O  x: v  {. \+ E" u3 L: y5 U: I
對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左..... & {7 S! P4 L! ]% x4 W4 k+ g

+ Q  w$ @7 H6 o( o7 T1 y; |高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   
, o9 @* s: q* z4 ?
6 B/ n) L0 l( m
6 ~& X! i5 x8 @' [: S6 v對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左..... ( b  Y1 _; }" z5 R/ O  M5 A

k" @, S4 T5 u/ `1 r6 |高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
7 P& Q/ m; q" f4 ^/ e" \
0 S) d+ i3 l& X# ^' r$ v% @對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉? . C! F) d- P/ W
) {0 T6 ]' l; c, @
咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~
( t' v! U- W5 J. A我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   0 O* o  O' L) @: I
- @! j: p/ l  V- Q  u" S+ ]& \* `8 ]2 d$ h2 u4 s+ T! w
你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   $ z- D! D; I, Q. Q3 z/ p6 r7 |" p
6 ]8 d& M4 h( r6 c+ x5 H

4 J7 l# j, B: @# H# Q" J' r啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~# }6 J) t2 `! a3 D
9 _1 a/ ~% ]3 H% g# ?
http://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255# f3 ^! i" ?( W- Y, E) P0 H
http://item.taobao.com/item.htm?id=3827639474
8 }- D4 e' v8 }! }% H  G- U( \" D" V. L: P' T7 ^
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   5 C8 e9 Y1 e& f: Z8 }

7 @6 M. l+ _5 j1 x" A# H- `  Z# e7 M" U0 k* ^: p- d, v) {
只能眼看腳勿動
' ~' B& I* F/ j( @, m# q: x9 D
& B, u5 m# O- j( Z; T
8 k" F, P( g; e- M9 z
0 s3 i! |) E( i4 U
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道2 f/ A& @: {2 M; A- V7 u9 H
. I/ o9 W6 ?: M' b5 V
要動還是能動只不過要小心一步步走
; i9 }9 k* X/ ]3 e7 k, L5 l, y( ~& c% o2 i- c9 ?8 [

最近訪問的版塊