嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
# O. E# x% }0 J) ^9 m  G0 T$ Y  F9 u1 z8 ~, G( r
( ?- e1 Y: U: a- j
希望大家會鐘意* i( b5 S0 n" V& r- \. u: i1 S

! Q$ |& J, ~7 r8 C1 \, M0 s, X! m$ I( I0 d) ]/ ?. N' C
日本製造商
6 K$ F: u. {; E" y0 A8 s4 U9 t0 W( M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
' h3 h1 P% r) S* z5 K點解唔自己試
+ R2 `( S1 C# _! T" B8 B& N) c& o* n5 R& }. b3 Q
有時男的身體始終比較粗壯
. O  S1 l6 p* r# H1 j4 f# U穿起上來反而帶點嘔心# t+ Q" y# G5 q& H+ X3 v* u6 ]
相反女穿起就折然不同% @+ w1 Z# y" `
很性感7 `& m9 E1 Y  e. r& G8 U% e5 c+ r
有時穿起絲襪時又怕鉤破
0 v" \5 B/ h  Z8 O8 z. H
# \" G2 Z1 a. a3 ^' q4 p/ v5 l: G: ?[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
" z% C) Z; c# \2 h" J" O* c" E$ @: m1 K# Z/ c/ }8 E

: m8 p" ~) y( N9 C# r+ w有時男的身體始終比較粗壯
+ U  n- N, q# W& Q/ L' O穿起上來反而帶點嘔心+ q5 E# q/ Z3 ?6 o& m8 d$ r
相反女穿起就折然不同
9 M. L3 F& Z* P: G3 |很性感& p9 V, T1 n$ L: S' \: p
有時穿起絲襪時又怕鉤破
, p) T: `! `0 c8 r1 L5 \
! |3 W" M# r+ h, f& V3 @5 X3 y
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。9 w" e# z4 J# A. O, s; J
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
$ H6 L! s' U) a& a你買番黎都係比自己架咋==
# h/ p: U  Z3 ~再講..
. G1 O+ u% }) }6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   . G- I7 i) a  o& a# z8 Y
太貴啦, 呢個價可以買到好多野
* a% H6 F) r; H8 w0 ?: V2 X

; D( {$ B; I' w; d9 S
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
( E" p/ C+ }* q& V7 }6 P+ Y- v7 ~點解要買個娃娃返屋企試呢= =
& F+ Z  M& K6 D! o9 L5 W
- j9 n4 c0 O" z1 @6 O8 ]( `  F
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
- `& A( j8 f+ v% f( ]" [+ X* i  f3 q) S7 C

/ N- Q4 ]. G& H+ E/ \你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
0 d; M. u: U8 L1 `# @8 h) `- K
# `2 p0 _/ G& x9 p( Q7 C) _

# Q3 R0 o- [1 T4 K) T/ |$ u  W' z
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   1 v5 G/ E5 `) s7 _: E' o  P- R& ^/ y
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。: @/ U9 x7 N* g/ B9 |+ {
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
* w  |9 l& f. s4 c# O
; @8 W3 `5 R  o- M' L# ]改左了- R7 w% Q5 P6 a3 c. V

$ z- [3 ]! o' u2 a7 A呢個網我2年前監視到現在
  }# c$ x0 ^9 A9 [' I1 V) j5 ?; V
都未比北京消費者權益網封鎖
  p0 X( r* I6 n( ^9 j% l. l! `! x$ G+ X8 C9 @9 K, I9 k' J' @
因為大陸系好多假娃娃網& x; ?% K  j9 J2 _# u/ R

0 c/ x1 g. V, I$ e8 [' f& p9 R但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 5 r* B- l5 m; M5 {  @: |5 P! Y- W

J3 J; C9 p2 U! {6 b; q1 d上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右" E; C6 g6 C. a) t

! Q% N0 c" R, {. [最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D- I/ Z& f# F  `+ C
* x7 Z% s+ i7 @" I/ l5 E
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
; p" y& J% u8 u  \8 B
# J8 }: {/ Q% @2 d1 x更加唔洗怕搞大人個肚同外遇0 l: i( _3 r6 ]" a" g1 ]% X

* ^1 ?- e8 w& _: R' V[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
- [. M" x# p: Y; h6 y. R7 m  }; y+ U, k7 o# a
only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔

最近訪問的版塊