嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
0 G$ ]0 z  L% S3 }- }# j在youtube上有不少的介紹跟試穿,
% n" f3 r# f( E* v6 a2 f一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
2 {9 F9 |5 B& N( E0 D& {; ~買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
- E9 X" m& n  ^; N/ M4 A/ G也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,0 V4 T; S. \* j
之後有什麼新的感想再上來說說…
" s5 I) C* p' V6 u. o, c
: a- p4 l3 I* u6 W1 I5 {: ]
# S; R5 B9 c% l2 {0 I. Y8 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品. M3 B8 d5 d) E3 P
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
4 J; ?5 y/ q: t# g! k4 G( F! u. {- A+ P1 b% G- R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   5 h1 Q1 A" ?; D1 I9 ^! R
是 T 檔的?
" t5 O7 N7 L8 f. H5 r, l2 B. J  y* |8 S: d
(o^^o)
; @" a2 u/ j( {& P4 B0 g
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   " a' w8 v2 \& v1 [: N# E. q
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
, k/ Q$ }: p% o' @" E. e1 N7 N1 r
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
/ }4 q$ p; M! D5 r( t7 I- B在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
  u* m. o8 H* c5 V這種光澤真的很漂亮,
% k% }1 l0 _" w. t) _但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,0 n  k1 J0 \; `1 ]0 [  Z4 y( y" E1 v
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
& A9 t" P4 Z) h1 Y  t5 Z; D. [即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
$ O; W! `" ^* b6 y! o& U& j8 x日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,) F( r$ [0 |& c& l" N% q
謝謝。  e; R5 S# G9 W! n8 y( G) k

- w! K  O  p" ]8 S. |. i2 w: A" n! F$ R  O3 b# V# z

+ c9 G: ^+ P) O% g0 H3 y2 [, d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   + a; p, N  R5 R* X3 Y" d  D
: F- V( q3 d: u
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
+ |' B9 F" r9 o6 Y6 N6 j+ o! s: ^, L% x' G: d/ p5 z7 N& i
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
" l* _, l; O. d# ?- F8 n今天在室內穿了一天,: z4 N- t4 g# h9 C$ @/ |
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
+ {; Q2 x1 p* Y8 ^這種光澤真的很漂亮,/ N0 I5 g, T2 B% h# {& R3 W
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,1 p, U4 R! [/ Z2 q6 j
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
& v: H, f' X$ v/ C. {即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,8 }' g+ c/ \: ^: M4 a% N
日後還會再買Wolford其他 ...
0 c& j7 m8 |' y$ T太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; ?) t0 z* K+ X+ E$ i3 Z$ T" {
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
' m: k4 C- l5 M" C* c/ \" h
) a& y. d4 ~: h8 ]+ l; o8 X+ d太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!& B: r0 f9 r3 ~6 t! ?
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
4 K0 [. ~, Q: w0 J的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
% D6 X# X5 w4 ?- e+ }4 I& \
+ I/ R) i, }% Z5 L" B( b( }[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
" t4 D7 {' C) s/ J+ k5 F" L3 [' N0 U. f" Z
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
& r' {/ D5 `2 S  D- Z& X: o我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
4 U4 }( P* `  L0 G8 \* m: C- Y# N7 S  K5 b
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
8 g( I( o8 n4 G7 f

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
5 I% @2 P8 D9 M# u+ O8 F' H3 Y- n$ Y2 q
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子: _- z( G1 g7 i' i! k

" b) W& r" d' h/ ?9 e5 B3 p$ Z你意思係街頭定屋企?/ _/ h5 Y/ z: D$ ~; v
: d* E+ W/ t: I  P* t8 G, h: q

最近訪問的版塊