嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~/ i' ~+ t1 H0 |( k5 N7 H! ]
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~! |  W( {9 M$ {; G
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~. {% t8 G2 O( f9 n8 ?
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~
* F. F3 p3 _- M- Z/ _1 p, Z有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
& u; W, {$ \7 s7 T5 w2 a# P6 h: z如果被別人撞倒乳房是很痛的~~
8 ~8 U5 D' E5 u: W3 Y* L9 c2 k這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法! r  ?1 S" R" V/ E' S! F
不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
9 B! O! |) Y' w( K( `不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   
$ ?+ Q5 k8 ~) \' r5 D 12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!# p- J% i4 c* |; H
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
( [: }' O7 f+ }3 q8 j
$ H1 w. L0 A2 m7 K! v妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   1 B% Q/ m- H, s

4 [" s; G+ h& P$ H: J' g4 k# F" n
妳是女生?  
% p$ u; E8 P) A+ S5 h; T  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   
9 M6 E% Z  v  ?" }7 m% r7 I: L3 E! v" k. Kso female always say male does not know their pain....
5 n9 ~2 u5 C# n$ l3 o exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   
+ o( F& ~4 D; X/ p  x+ V% V$ N% p; X
  是的,你信嗎!
: r4 g, N* ~, e0 N  g: K3 l% y8 ~( O
你話是的咪信囉~~
$ P8 ]/ K3 C& J3 J! l+ v我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
) K4 N% d5 T$ ]- X, M0 B我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   ) h6 `/ Y! V! T0 x% r

2 f. s6 A: c8 ]- T
# e% k9 ^* {1 k$ u9 q) K* `; V, \你話是的咪信囉~~ 3 S8 K  M0 v/ D7 l6 W. S
我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? 8 F! M5 E* b; Q% L
我的確係有34A真女生乳房~~  
, J) O, J( U8 ~1 t4 a' ]( t7 O9 {, I" `. p3 y  S+ _* }
咁我話不是啦  4 T: `! @. }- {9 y' Q$ P
你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   
; S; Q& [2 r6 R/ Q! C$ X! G8 A; u6 L' u( |: G

$ H" \! L; C! ?1 |; E* }咁我話不是啦  
% K5 f7 b4 W" B3 @你係... 我唔知丫
; M, n# {' Q$ b
4 X7 u* O) z, C( S1 @) p你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
  ]- B" v' L7 Q  e3 p" U" t: E) h我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!2 Z( ]5 L4 R7 m' h
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
. _  ^- G3 w7 v7 J" b* h; A好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   
4 X2 T& f7 K$ q3 s- o4 C婷婷是先锋!!
, W5 K! \; k3 P3 [8 i: \' E$ t我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。3 e7 Z1 i& b4 p8 I
好佩服婷婷的勇气!
6 J! y. w3 |" Q4 R+ R! K! u
# P( s6 S; `; e$ X( r# S
多謝妳~~ ! ^3 ~: D  S# T5 {6 ^. A
我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~' \1 B( g$ a5 W. p
我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~! g- P. H& N  E2 I4 i- _
如今我繼續會努力學習女生的一切~~
0 ?6 ~" g( [( B使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   
% ~0 N  W- o" k" r5 q: }9 o6 {1 p8 P" @

. y0 N, p5 G1 G* Y& {- ^你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。 / B; D3 W* n4 P* e$ {
我係~~?我是婷婷~~  
: g% s. h$ P# \7 ~3 }+ u" n
知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,8 r+ _, s+ Q1 }5 ~3 K' p6 \( z
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
; [# H( I9 U$ O$ W& r比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
, _( z7 T5 j+ S1 B$ T7 x  M* }+ [+ Z到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   8 W8 Y" C+ G& [/ t0 @2 H
青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,  ?3 A) |8 @' |3 e1 z; E
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,3 T$ C8 w+ L( E& E
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,6 l! t- E3 n1 q# c6 Y( g
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
8 h& b* |0 r% f5 t0 ^  B/ a9 r% D$ Q3 c$ T; M) A! s
這就是男性女乳症了~~ 5 T7 P- v2 A+ n) Q
醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   2 D, h) W# B7 F: U# ~
; T1 y. G  F/ q1 _2 Z& j& w
# T7 u0 l& h; l: z0 S, o/ _
這就是男性女乳症了~~
) b, b2 S% h9 c9 v6 ]: g' U; q  X醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
6 o5 C" u& z$ t! F
冇,好似叫做多d擴胸運動,
+ u  {8 {6 f0 ~, [如果唔鐘意可以做手術切左佢 ; R/ `# U- h& k5 l) i
又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   
5 Q/ [4 L% Q+ l3 R乳房是很敏感的~~
1 _: O9 P6 N( W& u, Y冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
0 `* a2 D4 P# d熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~/ A! F! W7 T0 L; t' z
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~  U' x% a# m4 X
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
  [( O! E9 e: g, L: E* D如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
# V/ @' y0 j# B) t) S' [7 b1 R$ Y+ n5 v因為仍在發育時期唷~6 x3 p, n5 Y5 l* B* [* R7 Z- N: g
這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便

最近訪問的版塊