嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
$ h+ ]$ B9 I7 U  L' n3 Y$ I0 e" ^' c6 M) t& k+ c  F" S6 t
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   / Y, [: _2 b; F3 E+ k6 \

本身都唔會執,
" r8 I6 V5 v/ V9 T$ H' B+ Q. b# n: U. |垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   
2 O/ I% {9 J+ V: u: j舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.! w  @3 `1 S( D- W" J: k1 U

- p3 |4 [9 l' }6 F) F
2 x* n; z& {( S
. D! o/ s, @. J! c3 F嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.. j7 s) p) x, h' T, F3 n
嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書! 3 |+ o, |3 }2 Z: T' Q8 o/ A

9 h6 Q( `: k3 ^' h5 W# j" r
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   " n3 E$ K; g% d' ]
空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   ) x( |  O; q+ Y$ M. J0 `
! d3 L, i: x: ]3 ~# M& a1 _8 R
: H# a8 y, P9 m- n  o8 \6 x
no la.  so dirty.

執過唔少絲襪. & }" X  N$ n6 z: O/ F

; u2 F9 t2 l! t& P
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   
+ }, w% c% L5 \8 W, B* E- }' ^* ]" g* p. j/ c7 c8 v
5 S- P4 Q4 j- P* x+ i9 F
嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~6 r; ~8 P6 \1 H4 v' ~
D小朋友真係唔知就話污污~~2 N" a* K2 h& t
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
8 |' t* D3 ]+ B
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   
' k  d4 Y9 q8 q4 h1 X% T好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~8 G& Q8 s! R: o! G" r* n
D小朋友真係唔知就話污污~~- G( ~3 B/ y! E( d/ P
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!: d, E1 J' w7 d# s' R( r4 u
1 L0 M- g* l1 l+ i9 S9 R  N
! ]% y1 B+ L& s2 I
7 p: J3 J. e2 l4 f7 S+ y& V, ^1 d 佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   9 L; P$ K( \8 v# k' _

* S) i6 J, H2 y  B* `' u9 S% @3 j5 r5 q& }

* W: i* v% [+ o! P 佢係垃圾房執
; N' p- x7 h! R% U0 m
垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   
* n& B3 B- X3 Z# P# e: S
# [& w# {+ S7 y7 ~垃圾房門外
0 }* S& S" w9 Q- _
, \& }- n9 X# V
但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
8 W1 Z8 }7 ]; k& l0 e; z* c
' O- }( b  U% m8 c% [
9 ]/ ]5 `+ R' i2 B( s 但佢件是內衣
8 U$ f$ C7 g3 \6 u% Z; s! N% A/ X
也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   
6 k+ A' Z7 S! G4 Z. Y! G, \9 n, w# \' l* t
也會有內衣~~有乜驚奇
' Y6 _! Y6 O" Y$ `
+ j: e% g( T6 R0 k3 e. x
, X- l- Y: E) ?8 K: o 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   
- T- |4 j9 d  p! l& i
- O# X  |/ S& F' W
( Y+ Q2 i! Q! w  @
1 h2 K4 \* O8 a 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
# z+ H1 N# Q' m3 P6 @# P
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
3 Y# F  c' V9 T( n
; p* G$ R2 y5 s# V$ Z: x羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
- K& m5 E1 k' w) j
. ]- S& J3 D6 R 我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   1 T( P* l7 m. n& K/ T1 X

+ @3 k( W/ m9 `2 \; g9 @" v" u1 Y& v( X" |* _5 q+ E% f9 b3 _# y
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
! \. B+ V  G8 G* w. L3 V羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   0 C3 H2 ~; B) t+ D9 z5 S

3 R: b: P0 l& Z羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
! b7 `% X  l6 U0 p" c: v" K0 t1 i, G- R, R$ y
5 w1 }( c7 A8 `& k9 l
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!

最近訪問的版塊