嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
: b/ ]$ U# k' F" g# g  ]有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
2 Z1 |2 g) v* \' _4 m+ w+ [( F去九龍灣買會好小人
1 v; Q3 a0 P( y" f4 m' f; U. B8 o% H0 v" `0 ^  e
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
" W( |0 V# l' A8 k3 r入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   4 l" t' b" B6 t+ ~5 G
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
# t" [2 k1 }: @  {" ^' M2 W* Y' ^- J; @' u8 s/ W
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 0 C$ M- a) ~0 \3 `
但任唔理佢地照自己去買就得 !! 3 |% a2 A4 z8 C' a
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....2 j8 Q1 v+ K) O  S3 v
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時/ H0 t6 ~( o. P7 K; q. g1 |0 A
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,% S# \! ?! l0 d6 w3 `) ?0 _
受中國傳統封閉思想影響,4 @  ~* x0 B3 [2 |. C( E
係外國冇乜呢D情況,% v: c& [4 z2 v& g: F+ ~) j/ ^
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
  v4 Z  R7 h9 P  @: v4 v係香港人食古不化姐,: E) t6 t- G8 \2 I
受中國傳統封閉思想影響,
" l0 y% g" {% r% w# w- p/ N# _- V$ A係外國冇乜呢D情況,4 ?6 B; {3 i' m5 `& w6 J2 I! c
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
. f6 `! q3 R$ H# @+ n1 n0 s8 s; |# [
yeah.  Only HK will have this.1 S: o' o1 u! O+ }5 K6 M* R
9 b. b7 J4 X7 }5 U' V
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
8 o9 ?+ ~( o5 I6 K4 r+ X' H. `想買時
& A: w: \5 A8 i5 C你已然唔理其他人眼光
1 I* Z" v7 Q1 z- S' s* I

7 z% I" D! A4 r4 f- x# w3 X: D- e係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   3 J- V2 g* L# B( q, d6 g( C
  b: i8 v5 Z( S* s' i! ]8 U5 }
2 y$ o5 [# K" B$ E! W
係…我入得去都唔理得咁多
4 g2 |' r) t2 C0 A. d4 A/ M

) x. @+ Q- ]; D( K) C/ z" C( Z& O3 d, O  j  |; `9 p
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   % x, t* T; U" d7 R' p" R
; i# D7 U+ x8 W, \  u2 m& j( D

* K2 _& T7 j/ \/ V+ {
+ l: ?  o* P- _' z! p+ {# Q同意!
: R( D# F5 J& ^6 x5 m$ I
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   % E, L8 }- N1 ?7 Q6 N
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
2 W8 R3 Y7 B6 E# @2 u) d
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,$ M# m" z2 n% Z" W4 e
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
6 m' V  }9 H' e$ M, \更何況是挑選女內衣褲,
6 P' T4 X: m( |$ S- P' J如果妳對自己裝扮有自信,* Z0 i; s1 d, s3 u
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊