嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   : S: A+ ], E- e: b% l, k
7 s+ S% q" o7 R; X9 z( s& Q6 p0 }  ?/ Q' N7 S
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
6 {% x% `  N5 O2 w" {+ h9 C$ _條女肯著我就唔洗自己著啦
9 R* l! w- H- n% t, M4 N' C. C" M: b( R9 n0 i. @( D
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
1 m5 U# t: {- I2 p9 t) P
9 C3 V% P8 O7 b佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   3 G& V3 E* ]  Z( e7 ]7 g

9 k) i( J" _5 D8 x" z7 @, b- W- e8 p. V
妳講出了事實,讚.
# ?( J% n( }4 v  D以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   9 ?/ w- R" P& T7 u' |0 X
你在英國生活?
. K6 `' Q) R: v! T' p( X: P
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
0 C9 m% M9 I  Y1 q5 z/ B+ Q我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
; `7 T' O. E: A4 C, z; D
) x; ~! w" D* E: D( {7 d! s8 P佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
$ X2 l7 F4 f/ ?- W) ]) Q5 m
& O0 G; y6 d8 b( y

; A4 K- \, g5 w% m很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   ' @3 Z( i8 x1 }/ a3 ]' v8 Q! U
! u% o4 L5 X5 t" ?2 I9 U, f

! U- F1 b" A: T/ I
% |* A2 R/ d5 X5 Q# Q% c很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
( l; Z  x# `# \, Y. c5 c

% ?6 e* r$ v9 G5 }, N( F* g: \! M$ N當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....; {/ M& C# ?" i- L/ M8 G

2 a+ H6 l. q3 d0 K/ |# o4 Y- A! C事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!$ @: F* f& ^0 N9 A7 {" o; Y

5 e  E# A) |: @& a  {因為一般絲襪褲中間有條車線,. U: L; v1 m9 u5 Y
會界到重要部位,男女都會痕!
) D( |1 G) g' x/ ]% Q6 c- X! [' v* _0 x
你地網上見到直穿果D絲襪,/ n# J' o$ r8 }0 \' b, M
通常都係廣告造型照,# v8 m" r- O8 U) `/ p) k
而且對絲襪都係有綿檔!% d; w$ Z& n; W  e4 s9 {
; N; @4 \: ~; d3 Q3 c4 k+ j
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
4 Q2 `7 M4 i) u: M( s9 D日本野都未必有,試問,
# p6 j* H' i4 c% x  o9 n香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
+ O1 o1 r. u0 o3 P! c5 v$ M, y- D
+ a: d- R  _4 s( v+ {# K我薯緊,直穿* ^' E7 Y% w. c5 w* p

8 Q/ P. Y: ^0 d[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
3 m: o, U  F5 S) X& ~8 E7 s1 S
/ p. l$ l7 H% f5 x# P  X
7 y% B/ V. U! t( `- Udont think HK girl will.
0 ~1 T$ e5 g8 K$ I

( T* X# q6 U/ @9 ^1 s2 `4 |1 I4 C我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
  K! |6 Y7 d/ ~* \2 y$ @

首先我要有女伴

冇女伴,但我