嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

先向約左既兩位講聲唔好意思!我遲大到,令到其中一位執好晒野,太夜離唔到。
+ y! W8 [* s$ Q) l8 c仲有因為太攰,後半段瞓着咗 ,要姐姐一個自己CD玩,抱歉!可能太攰同埋第一次約有D緊張,冇玩其他的 ,令姐姐失望了!
* A$ x2 L4 ^  _多謝姐姐借野比我,終於可以試吓CD ,雖然還爭個頭,但也十二分感謝!
& Q4 U$ I. u0 k$ u' ^姐姐的身形很好,借我嘅衫只有兩套着得落,但也十分開心!
& W1 e, a/ c8 ?* z2 O+ E5 b另外來唔到的那位,就快要離開香港,約了見唔到面,沒一起玩,有啲可惜。祝你一路順風!% t1 J, n( K1 e; F+ _+ }, v
今次約玩,我清楚知道自己鍾意CD ,CD左之後覺得好舒服,好自在,好開心!希望下次有機會可試玩下其他的。
* `/ H- p/ F. M醒咗後忍唔住又再CD左一回,想分享一下,不喜勿怪!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 很正的修長絲襪美腿

哇好靚!下次可唔可以約埋我一齊cd啊?

回復 1# CchoK 的帖子

這套衣服很美,我喜歡

謝謝!其實我小腿好粗,係影既角度問題!
# _% Z% u; Z+ \; }. ?版主也說小心陷阱啦!不要被騙!

你都好 fit.  Bodycon 著得好看- T9 X3 {( N5 a
1 B+ a0 ?2 x+ |* `; q' r% ^
Btw. 想看相的另一方向。

好美的裙子與腿
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!

謝!其實只有裙子是美的!

不錯不錯

sexy

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:36 發表   
8 R. T6 c) P8 j4 Z) G: F% E$ U  O3 k謝!其實只有裙子是美的!
  f- k3 O2 ^* s1 d. G

% m+ I1 F# ], j* `: D0 \著裙 cc 高路 是美的。

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:35 發表   
; |, r0 E5 [% M- U謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!
' L9 D& F; s3 N1 {
* m" e4 Y" p1 Q  T& S" u* y3 R/ d. p
探索 cc 的深處

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-3 23:24 發表   
4 K" O9 y; [. m4 p6 ]+ f% |, v0 V. [' `: Q

1 S& M9 @# ^" n' w9 `0 X探索 cc 的深處
9 h( o1 B2 F9 E: U戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。
6 M0 Y) M0 A: ^. H9 R" `7 [4 A( @呵呵!
: r$ V- M; W8 M0 i
+ w1 b* D% ~1 v- F[ 本帖最後由 CchoK 於 2017-11-3 23:49 編輯 ]

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 23:47 發表   : O  [! L* |! D7 [7 ^' H# |
' K  f9 \) [# ?8 q
戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。4 G" i& n/ U. P# c; h" T! U4 g
呵呵!
% _- v  k; `2 K9 _% s2 N  y

, J6 K9 i. K. W  x說笑。% M; D' v1 ]0 q& F1 N; z
我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。

回復 1# CchoK 的帖子

sexy c leg

歡迎加入~

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-4 08:13 發表   
* n3 P, c2 G& w+ k" t9 b
/ Z2 e# b& s* K8 ?
+ F6 o8 S, y6 D% u0 ?0 t說笑。) ~- ^3 [9 A: t; I" h( k
我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。
- t) @6 [. n8 o, P9 ?
不用怕,把手放在指定位就可以舒緩,它會變得可控制和有規律。

nice one !sexyyyyy

sexy cd hiya~

最近訪問的版塊