嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldel

Deldel

Deldel!!!!
- ]2 X& |8 D) k! S6 A, R# b* P- Z, a: P
覺得好的就按一下感謝吧~~

你都要話比人知你做過咩,先知值唔值得幫你喎!

姨姨不行鳥 睇唔明�睇睇唔(冇惦佢同D bar留在她的家)(冇惦(冇(冇惦佢同D bar留在她的家)呢句

親密關係!!!😭😭

放飛機D衰野啦

引用:
原帖由 tkcdream 於 2017-12-28 20:49 發表   4 F$ N0 c' Q* T" D9 ?( G( d
姨姨不行鳥 睇唔明�睇睇唔(冇惦佢同D bar留在她的家)(冇惦(冇(冇惦佢同D bar留在她的家)呢句
. b) J2 s/ O5 O
' o/ H0 P3 ?( {3 O4 w, }8 C7 J

* T# m$ Z! g! E5 ]8 r9 I冇掂佢同留左啲內衣係佢屋企😰Wow

-D都5明

放飛機 是絕對不可原諒的...

引用:
原帖由 YuiKeung 於 2017-12-28 19:17 發表   
; T* E9 p. |" t: J" r0 w梓欣妹妹真的對不起,希望可以和妳再次見面!!!!) Y7 D* U- T( l# J& _9 d
保嘗我的過失!!!(冇惦佢同D bar留在她的家)
: R0 ~! ]) Q1 Q
; z4 M! |  v8 G0 Z有第三者?

你係第三者?定你做錯嘢令第三者有機可乘?

完全唔知想表遠D咩

引用:
原帖由 sexcoco 於 2017-12-29 02:35 發表   
4 I1 F' ^+ Q' o+ U完全唔知想表遠D咩
1 Y+ @- g; g- G( j' f

! c; I/ x1 e) Y看似被發現一 d 行為。所以另一個姊姊好怒。
1 }. b- o1 Q% Y4 \5 g% x
1 S) ?  m6 H/ H. _/ |' E% J我只是行過估下。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-29 08:58 發表   1 J1 {. [5 g% B- l

% g) _) X$ `; y5 \: e5 |& ?+ V7 T# N
% n: q# K3 W! \$ w7 z# @看似被發現一 d 行為。所以另一個姊姊好怒。% Z1 Y' ~" ~0 F

/ T  k1 t" v6 z% K2 G我只是行過估下。
, R2 ~! I! ~7 K/ W' _9 R+ e+ U4 q; `+ D( y& o
會吾會係兩個人想有進一步既接觸,另一個人吾想,發生左啲爭執呢

約咗一齊出街,結果放飛機?

放飛機的會永不被饒恕啊

完全睇唔得明白

編輯完還是看不懂

講清楚究竟咩事先啦
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

呢度大把人放飛機啦.

睇唔明,樓主請補充∼
TG: