嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
5 f+ [7 g  y/ H( A* @, `1 A0 U有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   % V9 p# f6 G$ {9 [. d
) b: \- l  Z, X5 `/ Q7 l有咩事係最怕?
5 p8 E+ [  h$ f2 l
3 O/ R( f: ]* d
meet the police;* g8 b: @- p+ t* @
meet the friends / family
* X  ?9 F* l: [, [2 o' {' O0 V1 j0 `2 F+ i  l; k
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   5 Q. [' q" m( f# O/ H9 N4 O
$ ^2 u% A4 U! U/ }9 }1 K6 T有咩事係最怕?
0 U5 E' i  B* h, f7 _# M比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
- D, P9 J. K  T) j- V; z, d# e! w  |! G: @0 D& c' @8 }( ]  n. S+ ~
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等," |" ~: T% j% ~0 j! o

+ Q- g9 x$ F. l就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,! Z, S- r# C6 _9 f
+ C- e2 G# |) K8 h
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎* ]5 g+ P% b0 V, F

8 l9 C# t" O" ?不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,( l# S. c1 `" n# I; Q. B

- m+ d: X; }( M' m9 l  J# Z踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   - Q4 g: x6 R7 B7 U/ m% e
比識的人見到
- G' C4 v6 z) c& _( b; Z$ a
/ q* w# m3 A- Z* m' K" k( @
呢個真係有D 鑊: @8 b7 {# K9 n3 _: ]# }. w- l  v
尤其人大左
, A# m3 k: a& w" i% B5 K識人多左
" O9 ]8 p$ C2 ~+ E+ y' `' v2 l% L. G1 ^
當平時都差唔到出街次次都撞到識人
9 v3 j/ Q/ V" N- ?5 l如果係CD出去
2 \1 Z8 `- o4 T& @& K! _, `而我技術又未令人認不出我
  Y- X3 |0 j' T; y6 H都係危險
" W. b$ ]$ B: f
+ @4 V" w7 D. H- K! r所以現都很少很少機會了
2 y9 z' O0 L9 G5 S7 N/ g% F! |4 s, [) a* a. s+ C, n7 c

) Z9 N. b& S/ c
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   - k* L' ~$ `; a, d
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身0 @5 \6 t+ _6 V0 }  E( K. L

/ D  W& b5 j9 n, o2 o而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
9 L; T2 e# _0 C; T# E8 k$ _
' {8 X8 q$ H$ l# D* P就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
7 E1 P4 S' T. ?& \9 I2 D! L; f2 E* x
" t! A3 M1 ^8 Q3 O4 k. G3 u
咁我又唔驚喎
: T" h# X% z5 ]& i6 \" G# x# Q打劫,我都唔會好多錢喺身
+ `# |) @+ F& A% F# Z真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?
- d. B8 }2 Q" ?3 t2 U- h
9 J2 s7 T0 t" d, E1 ~但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既  c  F) |8 U. Y( }

7 b# c1 w! ?+ E) T; a3 K1 ]) K+ o' {, W+ R; c8 Q4 q( S
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   % U& h! M) z5 }9 C3 a+ Y* `" ^6 o4 [
% _" I+ U! [2 A% E0 q; B

- p: I8 n! b/ q1 Wmeet the police;8 L% p* b- d- s  B1 M$ R# Y
meet the friends / family
; G- W0 P# D& d& ]- j4 S; p2 [
) W, x. u4 U  n8 m
+ o8 v! u. e5 ^0 d1 ]1 U( n. J, y1 s9 k9 P# V$ Q
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   , o0 l0 Z+ {: {  I0 P, S5 W; F
查身份證囖
& R2 [9 {9 O+ |% {0 W$ z/ f9 h

_, Y6 d5 r2 m7 v8 W# H呢個我又唔驚喎
4 D) y) `$ H" u4 S4 f" o# V又唔係在女廁查8 O. U7 s! z% r- n( E. r9 d9 s
又唔係露體或野戰" ^2 W$ y) L9 T5 c3 D1 D
" @; }: a* y$ }* n
著女裝出街" i* f: [9 Y- Y$ [  l
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
: y7 Z3 c2 H# L; d" O% G查身份證囖
% a# q3 z. _3 j' ~
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
4 w0 Y- g$ z: g; G8 s查身份證囖
2 H2 q2 x: D! h) F/ g- b& o1 h& x/ s( |" c) T
唔驚的' R, Q5 S. [1 g, ?( @
D 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
% P% B) r; [4 b) U" \看完身分證知道係CD就沒興趣了" t1 k" m* x& u0 \0 `# `0 {
試過兩次都係咁: ?& O1 [& Z# S+ I
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
8 K& P$ ?3 i! J+ d5 J) d: V( A$ j& }5 H8 ^9 J+ `
比識的人見到
7 L: d+ A3 B. E+ _6 @5 T/ o
+ G2 k! p2 F: ?& R9 B: @X10  

最近訪問的版塊