嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
  F0 D) ?* K/ r- ?# e3 e  D亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   # }/ M% ~1 X% h
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
% W3 {- f7 ~7 Y! ]亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
  _: `4 d8 Q" e0 y
  ~. Q1 P, I' w; j! O% t我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想1 {2 A  h5 j  v
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區$ H* [, ]% v/ l; c$ E, [+ ?/ x
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
4 D' f3 P* K8 h. V: e幻想有可能成真.............
: b% k. g1 f+ T# e6 p8 a  Y其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試1 C; l5 Y0 S4 d- y, l: P

" E. V! n7 k& C# u$ c[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   + Y" {3 i% t, x2 u6 M- C

) E" `' `# N" Y: q
1 ^8 }4 B( q7 i8 q2 q7 T我也有幻想,被輪姦
, n1 q* E$ Z; B5 H# |- s
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
/ m) c1 @2 x3 y8 u咁你想點呀? 出post在交友區
0 E" W+ [3 M. u* u3 J- Y* ^+ b係唔係想夢想成真搵個人調教下你
  q3 ~2 H, X+ w* I
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.+ O7 Z  G: x5 \1 @! d6 j1 j2 p! O. V& D

5 a" T6 p" x' F& ~9 p9 `+ g有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..% I% t3 K4 ?& u! ], z# q- F& {1 G

/ p! o) A' V# j6 s8 q1 Z5 n' q* m今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?" W) B5 ~3 M- \7 J* s* f$ T
6 H; r$ p' T. M/ X# a
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   , K3 A& X9 L' n% Q& l

h1 s, b  n5 ?0 C% I- A其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
6 z; d( C1 w3 s! L7 x$ N5 D
& z7 o( H5 [! V! G: Q' F( G  B' i以前我都係咁/ Z" `# k% O$ n! J: K5 A
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ' U% l3 N/ D# V& ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
! v$ k( g" L* ?4 ^
6 b% O& k) P. m2 `4 A6 U7 G[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   6 u% n$ ^7 b) v! x$ u
! R3 e4 T. N8 w1 y7 z
我常常都有咁幻想架 好有feel
; ]/ P2 C$ \6 h8 j. C9 A0 }
* o) T& a' J: A4 U. @喜歡女生這樣穿
8 Q# s$ z6 y3 M& ghttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   % }5 I$ u$ T" \- I7 o9 s
& o; ^5 ^9 S/ ^( p

, k( {' ~# O4 t/ q+ X# y" p' U: k以前我都係咁
1 N( ]: Q* _' e( X! o: t" x/ Z7 }後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 & h! S4 X1 U- ?% a6 U# O0 q  m
" R9 Y' m# y) L! f# d好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   2 [) }" [* l: P8 Z4 O' d! h7 X
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
& c" W# z/ G  N+ [/ Q同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   / x0 Y" [" A! P) I* I

+ v- S4 L* G9 y4 K+ m* x7 b# |0 c: z7 `/ r8 ?1 S8 c
喜歡女生這樣穿" R/ z$ Z) a7 t1 ^& P. F6 A
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
3 R3 l0 \7 y' D8 D- F2 b
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   7 w5 f6 s- l8 @

' Y) R- g0 w' ~% T* ~8 ?0 V/ y; i戀戀點數唔夠睇唔到
8 U/ _/ {9 H; f1 m) @  E3 F, S7 d6 t3 X! X
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件