嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,) C" F( n3 P4 d
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
6 u6 |% v& H  D一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,/ _( R6 N3 k/ c4 ~" s$ P5 |
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
' `" c; E' U# Z7 ~也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
* S  M( m4 H3 G7 m0 |之後有什麼新的感想再上來說說…. a0 l. h$ x+ L/ t! Y, m
% t! Q+ f1 L. @6 @

. I* p1 `. ~% x, g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
$ A: S# Q% h# W期待妹妹穿上

是 T 檔的?
& U' h4 H/ G. B2 Q% }: _7 m2 u/ Q% A! ^
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   2 y7 D  N. F" s) Y5 a! K1 V
是 T 檔的?
# f) u( [4 C: k3 h) I$ C8 V+ l8 {/ t+ s' P3 E4 \9 T& ^% h& `3 M' Q
(o^^o)
7 i5 a6 `( q3 x1 N# I: [9 W. Z( s是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
$ V. ]3 p+ V% U9 |+ l& w9 ?7 k( @我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
! j8 h, J2 L- i& d, m' ?
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
) p# o1 J1 b" H' s: F" c& s在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
+ d: R9 V( f/ v9 u8 y/ w這種光澤真的很漂亮,
& H) b3 Y9 M/ {3 ~0 @1 |; O但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,# I) Q4 t  `# G4 V5 q% Y% y" q
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,/ Q6 V/ b1 [! a$ ^& ^( z  N6 o5 S; a% A
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
( k( m1 r( F1 j2 H5 F, I6 ^! T日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
4 E, {3 `6 H0 Y3 s8 _謝謝。
$ v- t$ p* z! g- ?( E  c. H, Q! i' U5 ]+ g# n

1 J# e' v" f# N; Q! \6 [  I' u$ I; W* ^$ @: N! z- y, |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
$ b4 l1 e; w, y) @
; s" ]1 _; U- w世界各地的價格都不同,人民幣約250元
5 B2 U0 q5 @) H- u6 s

" ~6 f" }" w6 r+ I- _# H$ [這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   ( f9 t1 Y5 t! e. M
今天在室內穿了一天,! H7 F; ^4 [+ \* L8 |" U
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
! q9 j& u8 y0 z( H% r這種光澤真的很漂亮,1 ^/ z& X5 k+ G+ X1 w
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,: O# B5 g9 k; c
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,7 R$ b# E/ I8 W
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
* N# K; n7 j2 ?4 d+ N' l- }8 ^) p日後還會再買Wolford其他 ...
$ J! r2 q+ c' h# Q8 u' y+ U1 K
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
$ U. W/ \) G! D  N我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
# a9 C$ r1 q2 c( a4 Q* J1 F- B, I& {" r0 h/ H: N' \- C
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!0 s8 R: t$ U1 J% l% ^, q
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
8 |" I7 i( T) j/ |4 L% R
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
/ [/ `6 N( R( T' N+ D1 i, R
0 r. G$ T6 V2 E[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
, v; y2 X+ e* l; c
# f# l; E3 x3 H太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!) Y7 \" P6 k9 Z
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
8 {- o! C0 ]9 o3 I8 M- i- S6 l
1 W  u2 l* H4 t9 \. v% W老婆唔摸你大脾嘅

so shining.3 O4 U; U) Y) O- D) m( d, u( ?2 L6 u3 k

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃: w! V! L) b+ x( Q" x
  n9 g9 @5 C) @9 k8 o6 e8 x
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
/ B* W( |% ~+ M* N8 q: F- m8 ~$ u0 @1 F  I- l: D0 ?8 T
你意思係街頭定屋企?6 {+ t0 }7 m" C. ^. z5 u7 c
# U1 N3 Y3 n: P7 D. c7 ~  `" g

最近訪問的版塊