嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   + m$ \5 C+ \1 T' K' y  d( S! o3 y/ T
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
6 U! {- t# T' T" ]9 m7 E+ M& l! i
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想/ Q% @1 V4 F. z- C% @, M9 h2 S% G
我被仔撩過好多次
- r% `* ?7 V; d7 p2 E. o只要過咗十二點
+ c7 L+ W6 c% T9 k) {) |- a就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
9 o) i) |" @4 U2 C2 E8 x唔係幻想
8 r& A. Z" W0 Z# E我被仔撩過好多次' v( D4 a8 O+ ]5 f( c% g
只要過咗十二點
6 }9 t: r; \8 |就算唔著性感都一樣被仔撩
7 |: h2 y' U/ X2 W8 z/ ?
邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   
) p0 j9 T2 R4 F1 Y  y/ r6 U/ F
  I7 Y6 J! C# c4 p/ V南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
" o8 m0 g# j6 ?4 q

( m  c1 O  L& J1 `. S' p那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   5 u8 a( s; r- S$ ]" C5 s& P
唔係幻想
1 ~- S# z' |3 a: x) K) m我被仔撩過好多次
  N  O6 Z8 Y2 b; X/ M只要過咗十二點
. g3 c5 ~! N* D) z' Z& Q就算唔著性感都一樣被仔撩
+ m1 T0 R2 D0 ~2 d) s- M* h' Z
$ f- N. b0 a; |/ P/ D
秘書小姐,7 K$ f" L9 v$ c
心靈空虛,
& N' b4 B3 y" U/ n岀街搵仔?6 R# a! F& W; v: Q
3 Q5 Z# Y# ?8 p2 J; M& g
^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   . }' d) f1 N" @" F' c

1 k. l6 p$ N9 i. R4 y6 y8 y. Z2 O( C. B: X
秘書小姐,) u* a, k( v$ ~$ g0 q/ E- A4 O
心靈空虛,
# Z; N- M& O* Y$ Y岀街搵仔?1 C/ K. e9 \% [

6 T  Q( }* A7 V. |5 o* c^_^
6 z9 Q; Q& W) @0 h! H, N- }" p+ C6 U8 \
講緊未使戴口罩時代. Q& U' h4 f: L
自從疫情開始個個戴住口罩+ _+ [) N. [& p, j9 s* o
夜晚又無人  w" B. y) \) p9 f
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
1 R/ n8 |# c) P4 R2 A7 H成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
8 u3 w4 k. v0 w9 J9 }
6 f4 x1 k" |" [. O. n' f% E
可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!8 C3 r9 `! w& Z4 l, g

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
: I" U( C2 Y; ^, a& z: \4 a剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
' v+ g5 W: j9 O" J( w

% n/ m6 v' H" q. f做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
. o0 C! C* _# K# u! N
6 q/ n6 d( X+ c& a4 X1 `[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   2 X  t1 Z# b6 L* D7 N  }
剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
4 V9 C1 U; R& G) ^咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   9 v4 y4 j* l: }
佢好快落車, 同堆好多野
1 D( e8 e. M, o4 G& k! X
2 R6 U8 M4 f# f+ Q/ K正好,幫手,
$ J; u, U: B% Q1 s再 認識她( _) J1 U5 T$ d- D
9 x7 `; r/ M* x9 N" Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢