嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服& z: h; V* _5 X
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了
' i+ y8 P- D0 Y3 W& K
6 X: s$ V/ j" e; z2 v. N. A你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra
% ?* t2 H7 B; V- _/ s0 o9 t# k- c! F% U1 {4 l
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,' |6 Q9 [1 B+ _2 B- [4 j1 q
應該好軟
, u6 T) m6 F6 |$ ^& z9 t! B$ L& u0 x+ @- W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
! z0 q3 T0 q  \6 v6 k' r# W$ v學生 爸爸,$ O" \' C0 i1 K8 [% m/ ^
應該好軟
: @8 @- ?" s8 P3 \- ?, q7 ]  L' X9 y0 i2 b+ V
(o^^o)
, Q3 E4 d6 w* |2 r0 t  S係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   + o, _* G2 @+ r; y
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
. a6 F) }0 Y5 U9 M* P$ J: `
哈哈,我一早都唔係學生囉, Y/ @" V" _  m4 _
6 B6 I% \. Q' e; _) L" C! B; k
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   + |% v: x3 n5 l) N+ t: X
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
7 t, o9 m+ U5 I0 W/ p! c
Haha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!
( i& |1 D5 ^. h) e& H3 w2 p$ C學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!: q4 s& P0 g5 K) f' E7 j1 h: W) f

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   
$ s$ p! x9 Y$ v0 o8 F有穿上身的圖可以分享嗎
9 M3 ^2 G) K' W6 ^( q/ }& I& p+ p/ n/ r: O2 J
未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   
% [' X! M& t  p( H5 [/ n1 E* j4 K不錯!! 不錯!!! q! ~, E* ^8 w- b9 t
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!' r. Y; q$ N: p% D3 L
) \- t9 ?( Q) D; l1 U

. `$ R1 u* q, V, V- Y+ Q6 [2 t我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   
5 R- \' w0 c% Y白校裙透背真係最誘惑
7 q/ j+ N8 m9 j7 [: e* W
  v% |9 P+ b5 N) v. d9 U8 @" K  u
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   1 [& M5 M; G$ B3 \* h

! e, ^+ m6 v2 a  p4 e8 a% ~係呀,好舒服㗎
8 R  _9 |) I+ E9 H2 ^6 ~1 Q* q$ @
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   
7 \, K; ]" p6 m2 ]
9 k) |7 J) x, E% b9 d& E8 v- x" |# H1 L  g
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
2 P) |' H4 K- R! V! t5 A; j- g) j% e8 [, C+ g
圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   & ^" s1 A$ x* }. j# R! b

/ K- i: X; V8 L( _7 D& E. S
0 P& p. g( K9 n圖中所有款式都唔得?
5 {" K. Z" n3 X5 Q+ {4 e. }: v
% o0 i0 v/ a! l! ]& D6 B; E1 @& d好多都唔得,可以參考著我下圖的款式  }' P2 K; G' ?" @
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d  J0 }7 ~) q) H$ B& l; x

3 ], L+ L! f. L' O/ V1 z" i7 Z: F我全部去批發買,以下款式係可以番學8 B0 M# M- a' L, f2 [( ]3 v2 V4 c
! p; A, m- {  D3 n
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
( Q. d4 t) @6 _( c( Z1 l2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用5 J2 E- {( T" K, Z- `

' j6 \: D4 V, @8 C9 m0 r有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   
1 S, p- I4 v' N7 O2 e( a, P' W
3 k  g$ V2 G5 P% _+ _6 g6 l/ Y7 u, D- R1 H% l/ ?9 p
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
8 j: h/ E& Z. \1 G9 \# B  N# a' D有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
. o1 Z5 W3 ~* a
! K( t5 q9 P0 a  d; D我全部去批發買,以下款式係可以番學7 q2 E% O3 v) T5 h( J- D& D1 T
1 \( q) }$ l" M) m
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用7 w% m3 O/ j9 d* e, @
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
5 |1 E: ~, C& `2 x3 ~0 z* Z1 k# ?  f
/ c! q' R, J. ?$ ^5 p- H
等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你) S. Y& D4 Z2 q4 M( P
1 o+ e% h- H$ s1 I, c6 t5 u

你喜歡女生如何打扮