嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦
7 W: i0 m; h& T" N' d4 t8 X3 P7 W* g) j0 j' V7 e- R% m7 c* }
今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!
+ L& I/ V# a7 \1 h* N7 ^
7 l2 g+ ]7 e6 P7 ^$ \9 ]% b% J除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回
5 D- F  a  z2 t  l4 U5 B' j9 g! q: n8 M
是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!; s  J3 ^4 C( q! V& q2 ?

3 ?  Y3 c1 n6 }2 k( g1 I9 x期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享, F" J4 V) k( S, ]: H

4 a0 I: m$ C% E& G  Z[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   
6 z$ W- A; ?7 Y9 A% f& K7 N6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
2 c  Z' a4 J, h$ s0 V

- K+ d7 }" I! g3 b% _+ m8 s5 S最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊

好好享受下

多謝分享....................

Self Love 屬幼邊
( x3 m1 N- S1 a$ y" O) T都幾靚
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

妹妹都是喜歡少女風

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   
) o. c5 q0 H# n妹妹都是喜歡少女風
* ]% U/ e/ `7 R, d7 R% ^/ m
! S( ~3 ]- ^$ Q' b! F4 [! B+ M- s
我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
; m6 w' w$ c6 w" S! a' G( z# h+ W4 Z$ |

& t  H$ e6 H9 }4 e; x最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
. N# B8 b& G9 y8 w/ M+ d
9 K8 B: {+ k  b好享受。
享受 一分一秒的 CD

可有穿上後的相分享呀

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表     z$ {" y6 K# S0 V# m6 Q$ n
可有穿上後的相分享呀
: e' e, ?) ]; k( K- M3 `
- l. U8 J3 p) K不會分享穿上後的相啦

多谢分享喔

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight

不錯!! 不錯!!
) j# a: u. K4 {

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
! P+ ]+ e! @' L9 g下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
3 |. k; a% ]/ y( ]6 \8 j
3 E  [4 P6 n- x  P( f
要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   
  b7 Y" i4 k/ ~) u% f% p( n唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
/ e) [$ V! U0 ]- Z! b7 u( B( z$ v

: P% e6 s! u9 R. H: p" `7 s8 C, W會有機會的

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   
/ t; D3 I  Z! \我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
5 P2 `* e* P7 i- o; j- h2 \* [( i

& Z2 k; p) `1 \有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏

最近訪問的版塊