嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

咁大個人第一次

好好既經歷6 p, D9 \  R0 Z, j- ]$ D2 ~  E
可唔可以分享多少少女裝同女人做既感覺?) }" X( Q; _& M- J# \8 T" D( j
係覺得自己仲係男人定做緊女人?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我變裝去叫雞只會叫佢插我

回復 1# elain_wong 的帖子

你搞到人身都痕晒!

著住高跟鞋一高一低一定。。

引用:
原帖由 connyew 於 2013-11-14 00:28 發表   
1 p9 t7 c8 W# j) ?* J/ U著住高跟鞋一高一低一定。。
7 Z, H5 i/ }, K3 d8 Q
% \- P( h+ I8 `4 M9 t
你想講乜?我而家著住高跟無你講既一高一底

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-11-8 11:33 發表   . F; ^! h/ t( Y% c6 n2 f
昨日去左一樓一....
0 {7 w& Q3 N9 u. `: |
- g" E8 P# K: c, _' ?6 Q8 X本身己經穿左女装内褲,吊襪带+四個骨lace黑絲.4 f$ ?8 s6 n+ T' v" V
; ^! v, b  S3 v4 i% f; B: {1 S7 X# d
打電話上去,無客,就慢慢行上去。
$ t- O& k: G, z% u
0 b' F; q6 z3 y& Y! R3 ?1 T4 r按鐘,開門,大约三十多嵗,身材幾fit. 樣ok...不太差。2 l' U: v  C  s, J8 q5 j8 y+ U. d
入房,發覺 ...
, F3 o3 L& Z, T3 q; p& H5 X! P( b: F6 h
; ^6 [6 P" ]+ O! @" z0 y$ G
I want to try.

引用:
原帖由 misslady 於 2013-11-15 00:53 發表   % C7 E1 i8 B2 I" z; r+ U
# k7 m5 B3 |- P" Z
, W0 R) d* R7 `6 v* v
I want to try.
' T; v! Z9 F& H# B: e# C9 k搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 01:49 發表   
3 e  v8 m. i+ e/ N3 _8 J  N+ ?+ X& m
搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊
: q& ~1 ~& Q2 o. Q
其實好多地方都有
8 F$ U3 N  U6 }5 X' e' W援交學生妹都肯做

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-16 08:29 發表   
. q/ [. Y1 n, [: F
" Y9 v3 ^0 a: C  T* p( \其實好多地方都有) c; \6 u9 H2 {; p
援交學生妹都肯做
9 e5 a# `# R7 r9 q6 w( A
大約要幾錢?

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 11:48 發表   
4 M: V6 P0 ~0 w( ^2 V. {& U. i3 `
5 ?& Y( R4 M1 C' q大約要幾錢?
$ a& Y1 E+ l7 S8 r7 n

O) D/ M- w( I7 W+ t) J2 F7 G我而家搵果個收1000-1200

回復 30# MUI 的帖子

咁我想問下通常玩幾耐嫁??

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2013-11-17 18:13 發表   2 f- ^# z& [( `, U+ m1 i) P
咁我想問下通常玩幾耐嫁??
& L7 G5 [* u8 M% E2 i8 M' I: f3 {+ c+ d' Y; x& |7 l0 e
大概一個鐘

小学谢谢姐妹分享

那真的很刺激喔

好似幾好玩咁

o係深水步邊度?可以PM我嗎? Thank you!

好鬼正啊。。可惜我五系香港啦

SORRY, 走地同 K 壓果啲, 如果只係你一個著女裝去做男人正常做的事, 唔需要鳳姐著制服或者問佢借衫的話, 佢地係唔應該加你錢的.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-12 10:00 發表   
. R& P" c# ^; ?" h我變裝去叫雞只會叫佢插我
1 |: e  k9 m* I5 U: |# t你肯定你叫的係雞?定係叫鴨?