嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-26 03:12 發表   
" d9 m& G. u& Q1 m係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel
! @% O) e3 ]6 a" y# E3 ^
; v# s% T2 R) p) a7 v! U) A我都係咁話..無理由直接著校服上去# _1 w" N  P( R* _- f. d
2 `9 V; s* f, T* M4 ~
你可以試下呢幾個組合" ?8 g% K: q! c( A' }: Q
6 Z( ]4 _9 d0 r3 V
(容易版)( L6 |& ~* }* e0 ~

1 _8 `2 o$ D% y$ |, l- |1.番學半截背心+背心底裙 --> 最容易( `: q2 H( a9 C+ ~
2.有帶Bratop再著吊帶底裙 --> 較貼, q# @0 O2 N( J% T+ {9 t
3.運動背心+背心底裙 --> 都可以
: ^2 J  B: `7 h6 V2 I) S: [+ T. M4.學習胸圍+吊帶底裙 -->難
) S! Q* N5 Q" H" K. V. a' p" B3 s. ~9 o- |4 w/ }6 P
見過有中學生開始學戴胸圍,初學有三排扣個D,不過係弧形帶
' n  K5 K- X, S4 W% i* m有D係下圍粗D,比較貼身的..有D係幼帶
% `: H  Q1 k+ c4 o. `細路女學著內衣呢樣野,當然阿媽真空教
. Z5 Z# }/ P9 F3 e! L7 h第一樣當然要翹起個petpet先
, l4 C  S0 E" g; n
9 |3 }9 u" b5 u$ V0 B/ G# F[ 本帖最後由 user9527 於 2014-7-31 23:33 編輯 ]
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

過了幾天了 有拍照嗎?

回復 43# jacjac 的帖子

係呀,幾日任著真係high死啦

試下著住校裙通街走仲正!
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 22:34 發表   
# G5 G) V& L) d! |' H! X試下著住校裙通街走仲正!
( e" e4 x& _) }) K/ V; H: E- T) K
/ Q( @& e5 E1 t" v3 x3 p/ H你想佢...
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

無乜呢啲機會,通常只有幾小時!!

家人去旅行嗎?

引用:
原帖由 annachan 於 2014-8-14 18:19 發表   . P  E. D3 K- a* t
家人去旅行嗎?
+ V! g% P/ v( V3 `可以咁講啦!

有冇試過著出街

引用:
原帖由 Edward0917 於 2014-8-23 17:00 發表   - z  _4 _6 T& [# D" M( V
有冇試過著出街
; [% _7 H, q( R唔敢啊!

有無影番啲相呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-8-29 00:11 發表   . }9 M  C* o, S% P! a2 G1 J$ Z
有無影番啲相呀
  ?& G2 i# ~' U0 P
無呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
2 {# s) m! g) G" t0 A呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.) [: ~* V; Y+ t0 R5 e0 Q/ X2 ^
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
$ ?" U% L8 _$ b1 i7 V

3 m) F6 I( L5 R" Ywhy so free.

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-30 22:31 發表   7 c# g  K) C0 |6 A5 z$ r

9 S# |( X& D# W( I: G
5 O4 ^6 Y1 a1 ~, Kwhy so free.
" S* r- c" B- Q+ Y
因家中沒有家人,得我一個.

我都就來有假期可以著校裙

最近訪問的版塊