嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
0 i7 M* V. N' u( `同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
4 a4 G! r" h( b; @+ p9 r4 i; }5 D# k9 a+ |; C8 z4 @
最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
. b6 w6 \( R2 Q6 L: Q) E
5 s- J% O3 g1 k, g- m之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
0 F% s/ u, q. \: V% ^  Q+ Q6 b. B 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   6 |/ I6 N" r) k! D& l3 \
" F6 V+ m' F* _  p/ L
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
9 R7 W, s2 N# o/ ]" F/ m% u0 x: {$ L: V0 c
6 B  r+ Y8 u) b5 R3 z  L2 t5 |" _* S
有冇,也著了 bra ?9 w6 J1 d4 o" \

& w' ^. x/ U8 N- M: ]7 Q0 {[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   # @' x* e- Q/ N* k9 k
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
# Z# f8 h9 [! H: z& |1 G4 F5 \* L  f# l; U1 {2 d7 ~' M
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
' F( U- ?& U/ E; F. D) W
# H+ c0 E7 s. s5 l" e好就鐘意,
: w1 ?+ b' d: i0 ~& i8 i吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
$ A+ r2 A# C; A
* t& Z# e7 i+ ?) b: M( v0 t( X
好就鐘意,( H$ a6 k( H( A& K, L8 B; `
吾好,就是 借口。
8 R8 y, X8 K" E

$ ]" K" p& K  h9 C  t  @) S真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   # n" f* F* l0 f6 a
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
* s. E# N2 _  N0 z
6 K7 S6 J& \) S1 U2 Y; E
祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   & Y- j7 ?0 r4 z1 b

) G8 p- X( P! x5 f
2 v$ u( N# e; e- D祝,早日達到。
( j" Y$ |' z0 p, q+ |9 k1 H1 S# J+ s" f  L5 ]( H' Z+ ]7 @
好希望,但真係機會好微: Z* H  o9 K, d# r# t6 h
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性# v$ F; a5 f( K5 U) a1 x
玩後面竟然有高潮
& p& B$ Q! R( F/ Q0 j# Q* R( l& j& Z4 C$ A1 {4 \7 j

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol