嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好`我係新人```

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 23:44 發表   " y4 H& y$ ?9 j' Q, U9 N

0 h2 q3 u/ ]; ]& f5 o3 H- o2 h
  N. k/ n" V( s) B, a. `睇你個look咁型棍, 唔似咁細胆喎   A& ^( N- G6 V
) T5 X# L" i! Q9 Y% f1 U
不過怕先好玩, 怕先刺激嘛
  ~* [! T8 s; ]) t2 d" b2 r& A4 F* g/ Z: K( E
去買女仔嘢啦, 襯屋企無人cd喇, 驚被人發現啦, 都好過癮㗎
* n7 C5 h0 p# O3 l

+ T" K* U) `. {  @, t9 c/ T我自己1個去買好怕比人用有色眼鏡睇我````3 j% p/ O& P) R- \1 D+ ?8 o* O
又冇人陪- -!怕怕怕怕``

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 02:04 發表   ( W- D5 N! x, p& e1 K+ i) }0 y
大家好`......其實我好鐘意`著女裝``但又怕比人笑``
7 L& a+ w- w% ^  E今日冇意中發現LEE到好多同我喜好似GE~人1``$ a) y# k5 h7 l' E* O
我叫呀健```日後多多交流~@@
& s& f) i7 Y$ Q! u: @4 ?3 X" A
Hello~偶是小R~~5 r6 Y4 y9 x- m
' l5 @+ K" ~6 m, u
看你留言,應該比小R小很多

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-5 01:53 發表   
+ ^( P) G* g% W# N
. w1 j, O6 K! G; [: L! LHello~偶是小R~~7 f1 w% J; P' G+ `  u8 a7 i
  }, \1 n5 \0 O7 B# p6 _# y: _
看你留言,應該比小R小很多
0 T/ f$ N% X2 H" t1 @誰是小`r???????

引用:
原帖由 love健 於 2010-11-5 07:33 發表   & _3 s& n) i, V) s* I

% W! D' I- {6 c. l誰是小`r???????
1 g8 G" w7 O* e
我是小R @@

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-5 07:59 發表   
+ ?$ {5 l# x2 `5 T; v3 A( w3 v, C) ?' D  }3 Q
我是小R @@
# q) }, l6 \1 ]* Y
哦~~~哈哈??sor~~

hi7 H* s! `5 g5 l$ [2 W/ y) _
你好呀!! O) A7 D; Y1 N1 U
我叫miki !