嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   + w4 n& R( g% S$ X0 \
各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
( q% k% g) h) o( s搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住% {  H& e7 J0 {$ {  ?( }
一D興趣都冇: W! F9 j9 z0 z) L6 [; V
CD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   4 k% L$ h0 c" O. [2 I8 J4 A5 ~9 |
對唔住
7 u% k8 c. L3 V6 F5 h一D興趣都冇
! P: P; E' R  R; j, q: ICD時被女性用假J就可以想想
2 ~6 [- Y3 g1 \4 U) \7 i- K
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
9 j( a+ a# p% I0 E. z/ I! Y6 P嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
4 N( k# y5 x' K3 q& Q8 u8 w/ l
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   
: K% M% X. y+ v. |+ t. v我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!( w5 y* ~# j) f! t& a! w# s9 V
8 F3 c6 F9 S5 E. Y( t
沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   ( q- |  [7 G1 E) t# {
我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
, i. }5 {& A) s
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?5 f- e$ {; f! N! L, }: l
那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   
& j* ]/ t7 [% k6 a6 U2 _: K3 R+ P1 Q" |5 ^6 u. |; @5 s
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
2 f/ D# f; w' U7 m/ C9 m嘔心的感覺
% |# S+ \5 c* A9 I" ]絕對認同
2 x) k4 v7 Q) L9 _2 \$ b- l7 G十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣# e) s5 ^: N' k; `1 \, P" Y
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   * N% K8 B8 E% P( Q1 t1 X- j
你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣+ J9 p7 D) ^- M
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
4 v( e0 r( }+ H& w% h$ ^( f; [

$ D  G9 B. }& n  lMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉?
" D, L* f1 l; j# ~9 l講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   
  U& z  U% _/ O6 I我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
/ _' q# z# t! V- E, Q" Q) J9 C( A

! [- L1 I6 \. |. ~點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   
( x6 `& k. |; V5 X3 H+ V: X( ^: T/ L/ }" T

8 G; `6 z* t% p: [點感覺倒啊?完全唔同
% q. n" i. a  N& j, q2 h7 n

9 ~6 \4 c" m  N# r. P# V我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   
' d/ e, E4 e2 d* E& g8 U# ?0 Q0 Q8 D( K

' \7 f( |: j* c& V# v我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
2 ?% @7 r# [0 Z
4 b! u+ x- v7 x+ A+ J5 `0 K
對! 對! 按理是這樣了!9 E1 A1 G/ G  D+ n9 s/ n- k
齊插不如自己攪!, A: q" D3 S' ]5 C5 M# U
5 S5 C0 ?3 b$ O. O

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
6 B' p) R4 p4 c+ X% @- w
8 v% @( O+ B6 `3 V8 H- s自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.) `" B# c9 ^, J
4 x, X7 M9 _! L6 c$ ^
樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...