嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede' ^- U3 E& d7 Y) x/ \( c
+ n+ T: }' r) U2 O# i8 p
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   . t6 Q( Z5 N% R, W
中意咗又可以點呢?
0 q$ c3 g5 ^+ o) g' z& K但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   
) \$ M$ N, P5 `7 D寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
7 [2 l+ J# @, ^6 P
: m/ I. J* [' u/ z" K( p5 ]其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   
* |  v" z# c) T% n! j7 \% v4 m8 @5 \4 F2 ?$ L
* R* h3 c6 t6 j8 ~
其實 who is 寶寶兒呢?
3 a8 x7 p  g% B. }' [, M. n

: F- [- F2 A; X5 e9 t  E攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   
/ M2 Y8 d$ Z0 @9 p
% a; c1 T& Y1 ~. q, n9 Y6 j! Z9 ~4 ?9 N! P* d+ Z
攪到我也想知是誰= =
1 v  _5 f8 @. R* n; w: ^; ~5 F: q! O# C* Fhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......1 v. E, T* J: q6 S0 V

0 X) E) B6 Q5 v% i你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
; h/ I7 A; ~; Y0 @3 W: ~2 P
& |8 v7 C; G4 V! f5 f% B( X, l你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   % `7 g  n2 h, A8 r

b* I" q7 z1 w+ `. q: F' Khttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
/ o5 I1 r# _5 s$ L* O1 ?
5 y3 a1 ^( }8 h; s& X: T5 w哦~* T/ i3 d$ G; a
完來是她~! u, K: r4 [# E& `
一向沒有看大家的名說~) z- m$ e3 o* D9 t4 }2 u
今天還是改改這習慣好了

呵呵
- K! @/ D8 _' {+ N: p# I; h* {喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   
4 O9 H. P3 B& |1 ^* q- t+ R$ w3 u樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
  s4 L$ W: a' P
7 ~2 N2 P# N2 D你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?/ b- ~1 ~( p. F, O

3 h+ p9 J9 v6 G+ n你也要照顧一下對方感受啊
% O8 A* L0 Y. u3 r$ F
: Y, a7 y! S4 B0 o4 g5 V
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔