嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@
- u$ ?3 K7 f5 _! c4 A男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的
0 {: `7 Y7 v7 Q4 ~& R$ Q: j不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
* w7 W& l7 `) c1 Y) L9 s但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁
3 Z  \+ E/ L: h& `/ a' q可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   
' v: \# v2 x  w% L$ I7 Z我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
) o/ f/ @& m  x4 w4 ]+ c但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
$ `7 t  X+ ]1 q" O0 p
+ J5 }" \. m5 Q7 O: Y8 O- o$ H咁勁著女裝去買仲要試埋?- E: q: ]5 l6 x
我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上
% D/ M+ `  d* s) ?. J通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!: R8 o' j6 U0 P0 R' `
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
( M/ B4 u" X8 H/ ~2 ~# V一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   
; Q1 z' t0 M0 {- Y我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
5 f. b1 Z! U5 X% {1 S一定要搵人陪>
3 z+ p2 I% p5 {+ C" ?/ S+ P
/ S$ R7 T, A* u) R
我陪妳咪得囉=)7 ]+ A  [. C9 e! i- v. }3 Y1 T: g
傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   * }% A% A& t) p2 a
9 t% Q! h) c. _- g0 e0 Q6 K5 ?. i
2 L6 ?5 {# |3 b& k! b; F; V! G
我陪妳咪得囉=)' }3 f/ _; v7 G
傻豬黎既~
% w  ^5 _9 i( p$ ~# S) @
- X( r( m- h1 m6 J
妳仲未訓既-x-
8 j# j; z. |9 I- {# c. D! l曳曳!!!!! Z+ z: G* Z5 c$ I6 t
我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   ; C& G1 \, V5 L

, y, f& E6 ~7 c$ w  v8 ~: z
& O3 ]. y7 o' p+ R# L3 V. d妳仲未訓既-x-
; F5 h& r0 X' ~" }, B$ `( L* ^曳曳!!!!. a' ]+ E& z8 ?) y! X, C
我冇錢買衫衫呀
5 h0 z: w7 S% @; l( n% {! e; U; C7 E# ]. \
妳都係啦-3-"
. Q5 C' {! r) c  x4 }唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表     a2 j* `- f- Y% \7 W% F1 S2 J/ G: f
9 x3 L1 V: x9 W( q9 c) s. k

( ^5 }( K3 `  p. Q妳都係啦-3-"! Q9 R' h9 R! m: ?/ ~% U
唔係出左糧啦咩......
* d" V- K1 w. N; f8 q( O4 B! K

% h& \7 o- z. L9 w; S  t出左糧仲要交租呢~% V: \3 e/ j" v: Q: g
低b~~~
. F1 ~% t4 ^8 c: ?' {聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   / v8 z3 U( \- C1 ^/ D
$ C9 o: x: q# C. a0 R

G2 u3 q( B! a$ _6 f4 Z; Y/ P出左糧仲要交租呢~! Y' `" B* t7 l3 y: S$ j3 s/ ~( O9 U3 g0 h
低b~~~
" K6 Y6 _7 j: |% c/ r聽日行街街好冇-3-
1 A* E& ^* g  v# i
: P( V9 {0 j% P- D7 L. D好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   ' c+ v% R( k& ]

) `3 [5 a8 w& z! J4 i( F) u4 g2 V) W. [6 A6 l" y: ~8 F
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
7 ^1 q7 K4 e% e9 C  [! O. V
/ x  l. J( ?3 A( O行街咋喎-0-!!!
  M7 C: f/ e$ p2 N$ M! D3 J幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
2 P) M0 I$ ], Q+ K8 z4 l5 v
; R+ e! U) H. T0 |7 g% _/ H3 o3 c# k( F$ z+ c  x( o4 N
行街咋喎-0-!!!; ^4 E) L+ `' A& D! p4 f
幾時話買bor>
2 |5 o& I6 n. [+ n, R

1 H+ p8 P+ {6 q; O; Q# b又係得個睇字=3="5 I5 O  K' W& K- x; l% b
唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   
, E5 M7 [8 X2 S- ^) w# ?6 E/ v# Z- G- q5 @9 d

6 K* I; E* m: u  H又係得個睇字=3="" \' y* q2 B! [/ k0 D
唔制><
( x5 s; O! C! E
* m" m7 {. \1 B% K( P妳想買A_A??
3 C! _4 F0 n: I' I妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   
$ c& ]4 s* H' {. c( _+ n4 d$ k, f, N2 ]' z+ f1 u

O# T1 S  w+ Z# ?% \9 [8 d妳想買A_A??
0 W' q# m; Y, Q$ U( W) k妳買完要著出街嫁bor!!
. o, G5 N' B. E2 I  K7 Z2 w6 e& J! `9 K/ @( D  m
想買但唔夠膽著出街/_\"
: F  K. o" ]3 Z6 K除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   
9 F" A# u$ B3 g" a  |7 v4 s( O$ T0 W# H
& O! j5 T8 n( G$ a! G' X0 R6 @  [
想買但唔夠膽著出街/_\"8 n4 B4 O8 t8 J1 x1 m* [- b5 h
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
% {7 F' ~' y* Y% x# A( ?
; [+ [# ~# m7 P, M+ H/ e( [妳買左著出街@口@  L; J/ O  y3 Q" h/ C6 u
然後再黎我屋企接我/ m5 \+ D& p5 o8 J6 M
咁我就陪妳喇~CCCCCC  O* p% X& S6 E% }5 _

: Z  @$ C6 l/ w3 p2 ]. D: c[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~ 8 d6 |: P5 C3 R4 P

' h1 E7 o6 _/ d/ {3 }- a7 m$ {# O介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..
  W6 L! F' r- K/ @8 r' f# l, t) Z5 q; |4 B9 P! T3 d

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝: K6 p. c! E3 o  p( {
雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買2 z5 F! l) S' f
因為我怕d人望耐左會看穿
' T2 l9 s% B6 }9 ~