嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@: K2 U% A- b. A  B/ P: G* }
男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的
- \: D; J; Z3 e# Q不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!' P4 ]& B+ D: s; g
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁( ?1 D0 [7 O4 |/ F5 x
可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   # o  ]# H% d+ w
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
/ S: d' @" i- g但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
- W2 ]7 x& w! F8 O# ^9 C
& l) O8 `# c; U3 N" n! Y咁勁著女裝去買仲要試埋?+ k& q6 o  A+ {$ N
我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上7 D# j. c3 s1 _) b& ?0 t1 T
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!3 X* G- f- C5 R, Y* e
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
1 a. d8 F5 y9 {1 {一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   + _' d3 z+ j- |
我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\$ e, Q& c* G+ u( K5 ?# U
一定要搵人陪>
3 T! A- T9 f; Q4 U
, N) q- u6 K) E8 n% A/ O) G# @
我陪妳咪得囉=)
: k! {1 W3 A5 b9 p9 y6 D' ^傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   
( M* ^* z* h4 g: ~# ~
. @+ S0 _4 K8 o" F( h* w6 S+ Y3 W9 Y. i1 T3 B. Y3 ?5 y2 d6 x$ t
我陪妳咪得囉=). ]: x" @) ~$ a7 s# e% f2 o
傻豬黎既~
" _+ T0 U2 F. ?( C7 l# q# o/ F) Y" H. d1 a# K; ?
妳仲未訓既-x-
0 J3 O+ @8 ]6 a曳曳!!!!4 Z" ^" @; u5 M5 ]* b
我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   
* }1 ~8 Y% |; J7 F6 r8 B) k2 W8 v. S  G) R7 q, [# B, t8 L

' I' i/ M- z: i; R8 _) q% h妳仲未訓既-x-4 @9 `$ Y1 e' s+ S) j
曳曳!!!!
. S0 g7 Q6 i0 Z7 [我冇錢買衫衫呀
. ^( O1 P1 l  u$ Q' L5 E% @8 k

, L  g( O* u3 o! s1 p妳都係啦-3-"0 n- {  p8 V2 n4 i7 Q2 z  G2 o
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   
/ R( e+ w# E$ e1 I- P, Z! S! j6 q4 C0 a- s" s  p% P

8 i5 [# T  u' Y; r妳都係啦-3-"2 N( v( N2 R1 b$ o
唔係出左糧啦咩......
- V$ i7 O/ ^  H$ I' W% Q+ P" |, A1 U3 [8 D/ w( _
出左糧仲要交租呢~- b; F# U/ p* C% K
低b~~~( K  ?7 U; l) I* O
聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   - R, W. u5 b$ [" g' |7 A
) y) |- b+ L9 ~% d$ u
  x, ^7 g& \7 @0 v. d) L
出左糧仲要交租呢~
# S- a* e- T( q) G. R低b~~~9 `+ D, X$ @$ K  h$ c
聽日行街街好冇-3-
+ J/ U% x2 |0 Q

; f9 T( k. J9 k, w% g) T/ m好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   & Y( W( B* l7 o
" E3 I9 Y0 u  {. `
, w8 d* C; P  i' X. P. _0 R8 u
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
# g3 u) v. e& b" l  ^. s- m

2 V, ^8 }8 @3 P2 ?$ h+ U. P1 u行街咋喎-0-!!!
5 ]5 a5 U8 n' u2 N. k/ j3 i幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
( I+ {5 X' J- {) K$ t; w6 m9 z! m( Q8 h5 l. w5 P! f* f" G0 v4 _

/ d* V: F0 ?9 V! G; b" K行街咋喎-0-!!!6 l4 {/ U5 ]% T7 B5 ?
幾時話買bor>
1 c  T$ B: l$ j. z) I% Y* Y
% t: J$ p8 W$ @7 k& o2 b
又係得個睇字=3="7 m8 @& M" U, V* q8 V
唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   . J. n" C0 i! A. j, g* P

! r+ q- W, i* h- J
# g" k) X- ]' P又係得個睇字=3="# h4 M8 ?, z% U# _$ q% o! j
唔制><
- v$ C6 U6 w7 a9 ]
- v3 B: O/ z* W3 Y' H- ~
妳想買A_A??" S+ X; r2 ~  b0 Q
妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   & ]: V8 M$ K) g6 H
  n0 k3 @, A8 M' x
* F* l7 o$ d! k6 a5 M4 D! J
妳想買A_A??
3 Q( r9 D) o& R9 k. H5 W2 }- E  W' C% l妳買完要著出街嫁bor!!
6 f0 w  V2 j# k( j% O8 T
! Y8 j. {$ _6 u1 V' _0 @$ l想買但唔夠膽著出街/_\"
! _+ s% s  L# ^; K除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   + Z2 c- {: B" I

, _# _* k8 n7 h' h, U# |+ j3 q/ |$ I/ ^
想買但唔夠膽著出街/_\"
! W$ T3 U. J! k; ^* S9 e, i$ x除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
) o; e* l2 K% m+ v, e  O/ |

" X; B* P. t: {# D妳買左著出街@口@8 ?5 z( r' _& G$ h' h4 b8 ?" P: N
然後再黎我屋企接我+ |9 P& Y5 Q! Q8 |& y, t! \
咁我就陪妳喇~CCCCCC
6 @& ^3 W9 x7 \: Y! E' m( U
1 Z4 k9 W, \% [" e& L8 W[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~ + R/ z2 r% s2 c
/ R4 o2 A* a* [- t$ ~& B! I
介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..1 Y, |/ c6 ?9 O! K( m
. Q$ p5 E  M, l" _& a

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝
0 Z* x$ B- H8 E' w7 l雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買4 J4 t: t7 F9 e5 d1 W7 S
因為我怕d人望耐左會看穿
2 z, Q! C7 k" k

最近訪問的版塊