嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?" z" S/ S6 Z2 B
因為小弟對此沒太多研究。
% b. q& d9 c' O5 c! c如果識人介紹的更好,謝大大們。
$ d. N. \8 z* d(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)- s2 A5 ?+ q% J- m+ R+ O2 q

# U& B# ?/ s# o[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =. J4 I$ b0 ?& z( q: v' x. r8 D$ d( h
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 " H" X0 t4 Z% M5 C; ]
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =0 Q" t5 V; l' v9 v
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
5 W) s  `* y1 Y7 t8 K: K2 i女性的, {; h) }8 N/ w  Z
小弟180 m# V, a" R4 g3 A5 a. O
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出8 \, D4 k$ `4 T
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦9 L/ b6 {6 X* t
比人試過既即係你會買??
( U: y: m$ O  Y, z( o3 U4 a- k! ^

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
2 y4 `7 \8 a! P7 `2 j& C- |  N2 ^女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
, q2 H" H* Q0 K7 O# U7 H$ F2 d6 l
9 r2 S! U) [) |
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
. t0 V9 K" r' m0 |& G) ?; G8 T3 b) I/ S
% ^; F! n: V) W. c4 j
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平& T8 |/ Q1 F' }9 W+ n  I5 J( `
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
% Q' u. _( p" M+ U( n請問有沒有大大可介紹小弟呢?/ h+ E: M5 Q& q* a! c* M
因為小弟對此沒太多研究。
* T  @7 D" E0 N& t: V  C4 h$ }( ^3 p如果識人介紹的更好,謝大大們。
& C# m: m( ~" z' b( C0 l(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
$ h7 S  i. k; ~1 D
* X7 C* }  _% a7 _* O
可能沒有

我記得旺角好似有間. b8 H. R5 C6 r- c/ |  A  @/ X0 C
4 H4 A: R5 M+ F6 w' x  }
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   & _% ?2 w) q1 b) ]% Z( S5 c
我記得旺角好似有間. K8 {+ F! V- A7 B  P# w+ f

8 ~$ [; E' q! [# Q0 \只比男入去買
0 z$ Y& b! Q- }+ @
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   / }* k1 x' @8 v& l. f
我記得旺角好似有間
- M% c0 ~* k% V- _5 ~: A: N9 A
5 p$ \3 R& R  K, V9 Y9 s只比男入去買
7 C) k4 ], t2 Q! {/ I9 Y
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。

最近訪問的版塊