嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
; {$ ~1 p- U% b  n2 R2 b今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
  e' A# j3 h) i, C0 f其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,% S) V, d: v$ }) X7 K( }) j% H
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,8 R# f( h6 R6 X3 P$ [% S
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,5 f) [5 a+ j' }, p% {
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
$ t) P6 N5 l" P8 H. J+ B其實係一切女性嘅貼身物品。
2 D4 }& f/ w- y7 R" j而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
- Y- Q2 ]+ H, ~. P; t不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
1 B7 |0 A9 l5 n) ~6 f! H8 E9 a因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。& v' U" C' r: }5 r$ e
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
/ ]/ S/ v6 X8 D2 u# S! U哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
$ S% h" j' Q: i. X- q* @" Tc褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、6 F( k' i  @0 a' I
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
5 q6 @0 {. Y+ f9 S" I0 V/ p0 Z9 F
+ A0 M8 w" m3 R0 b1 c6 X9 A我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
) D/ _- R% P5 L8 M7 ?本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
$ D) h1 k0 ]5 N% W7 x: c放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
: }$ k' d/ Y/ E2 l- a* L' [; Z# ]所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯6 n" P& @. [& }
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
: t, `* f0 f# U8 @0 p6 p請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
3 W! M4 V/ S" A8 F: q太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
8 x: `6 A/ k. Q; F⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
& M  J1 Z/ o  k1 `  s每天都用很花錢吧
" ^- \$ I: P* U% F5 R( O買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控& v2 c$ s, B" {) \4 i- S& j* Z
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   ( u& ?" h2 i0 B1 k8 G
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
& d! f  R. E0 l! e
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,/ U2 v$ y  ]! U
屋企人點會唔知 1 ~3 _2 h1 d( E8 H! G3 z# H* z9 f
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
: d" l* ]) E# |: I7 |" @我係泳衣控
5 h/ Y* o$ l3 f5 M; k: v1 J你好
  o: w! [) p+ w7 h2 n. F8 MHello
. V( V+ S: l, e0 g; K泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下/ [( X+ Q  v) n$ E
我蠻想惕一下的
& {, ~6 w8 x1 R2 T! P6 r很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
$ r3 o6 O" K$ h大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
1 N9 B. x$ H$ i# g- W- A3 L今日想同大家分享用M巾嘅習慣。; i% r7 B$ @5 y, s1 N5 T' Q
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
% f% e8 c8 E8 o- _果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,$ k3 Z% A- _6 }2 k& G* j6 j) Z
由細個到現 ...
9 {$ H, t6 B3 @1 b# D. l3 X: t你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   # u1 g/ r+ e4 i- S
6 l! x6 Z# `" t$ ^
你甘多珍藏, 好想睇下!
. z, s: `9 }+ x8 @' s今日終於比我記返起點樣貼圖啦
2 u) u5 `4 d, `) n# a我會陸續貼上我的所有收藏# W; k& b# ^" f+ Y' \. ]
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
  m$ B8 d5 _  W9 f; J( c今日我都發左兩個有圖o既題呀
4 S4 }4 N% V! J- s支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
$ n+ ^6 H/ v; h4 j3 `2 Y4 c& o& b: ^) h前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
( q4 u5 j% o6 y: ]/ b" q$ r* I# vhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
4 p$ J% s4 [5 s# x# `1 S+ m+ V二手6ixty8ight Bra Set+低低' k5 Q/ l# q  b* q
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   ; R( p/ _  ?* Y- y+ ~+ j/ V, V6 J
但係屋企人嘅反應係點呀?
. v$ R& \: F/ ^; k# m$ G& c咪覺得我心理唔正常囉。; J0 [& C+ j) b/ \. d
不過時間耐左,見我又正正常常
3 `; W# f# x% g至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
% }$ `: A0 G; H( d最初發現我戀物個時,
0 u5 E/ h' J7 n- Z; i佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
5 _" G- d. g* a8 y* `; a驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯, [9 B9 x' O0 @. `; j% o
而家就緊係冇咁諗我啦,∼, Z" M7 H( ]5 T4 W
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。- M0 w# z, O4 ?) \( m" E. \8 F
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
  U2 l# K# Q$ g$ W, `都係個句啦:寧比人知 莫比人見- |. X* C6 ~4 b5 M$ S! q' U7 d7 P; P
: h" L) T' s  U/ q& V% E

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,; `6 K; h; d4 N9 D) P
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。

最近訪問的版塊