嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

心儀姐姐見到入去救我~

心儀姐姐見到入去救我~

我想買未莉個d杉 唔知香港有冇得賣呢 有既又係咩地方呢? 幫幫我
+ r, D8 u0 R. j4 o4 i
+ E9 y  a+ Q* w7 \! t. O, vhttp://www.youtube.com/watch?v=wsaE_N5a7H0&feature=related
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
hi~
* j  I$ D+ q3 l$ N- V入面咁多件衫
, K; s/ @4 D+ v其實你想要邊件呢* A0 q1 t8 A# I3 k
係唔係類似我呢件咁?
3 G, K4 ~' r% z# Z' U
' I9 h# N( z* Y3 m" W( u) Z8 g香港是比較難找的
  g2 V; r+ O4 K9 H! k通常都是在日本或大陸訂回來

心儀 ~ 你唔係將呢件衫放賣0羊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

打扮得不錯...

心儀你個件我想要 幾錢到2 g* m+ W. J* T! K6 i5 ?8 k
仲有係片到 1:14  2:19  2:30個幾套杉 知唔知香港有冇
. W8 P) `4 `; `9 P: }冇既話點算好 我好想好想要!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-26 00:36 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?香港是比較難找的8 I6 }1 A1 o3 R" T1 `
通常都是在日本或大陸訂回來
. J+ l1 f3 H, g( t
; ^8 t. L: J8 P/ b
可唔可以教教我點訂~
. I; O) R; A' B: w真係唔係好識

回復 2# 心儀 的帖子

心儀係咪喺淘寶訂架?

引用:
原帖由 永恆之愛恨 於 2010-11-26 12:44 發表   - |- m$ f% S$ E  _9 }) h8 ~7 }

% |# f) s  t2 ~7 u. ?: {# B' B
( U8 ]* ], @, g% [# d可唔可以教教我點訂~9 {2 e  K; q2 q/ U
真係唔係好識
) P& g: K2 I0 u$ V( @. p+ g& M6 Q你要訂嗎??
, O6 b' q8 u: X1 J! Q$ k8 U我幫心儀在日本訂的XD"
* B0 T$ J# Y. K- k6 v正好近來可能再落單~
9 T! ]5 b* e+ _) B( p但不便宜的呢~( H, D: k2 H' s* E
有興趣就PM我啦~

好哇 心儀d杉真係好靚 靠晒你喇^^

最近訪問的版塊