嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想創左個心

想創左個心

好想買呢套呀, 想都心都創埋!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪去買

幾千人呀.....
" ^& i8 h& W; t# \6 F- M. h仲要得M碼......

所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買

太貴了! / C. v8 {3 ]- H) `% s# Y2 }
# @! b( C2 T6 i
另外只看第一幅圖還以為是AV封面呢..
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

視乎你覺得值唔值架JE
4 ]: i; A7 x* o) t7 Q& M有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =

超超超超超靚 7 |! T4 V' p8 s6 C
不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
- \+ i4 }& k) j% H: s9 Q樓主是在那個網看到的ar?% a4 r9 k; T+ g
! V! g9 Y" w  Y

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 20:51 發表   
7 Q& L0 q# T7 q所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買
! Z5 }* l' k9 P
( z, B# g0 k1 L' \
, t" `1 s% t# Q+ `( d深有同感阿~~~

引用:
原帖由 rac 於 2010-12-16 06:33 發表   - D5 E, E/ j3 F3 k1 t. S' I
超超超超超靚
0 `( R( c  M, }; r* {9 J  E2 D不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫% l! X7 q* g" Y( F
樓主是在那個網看到的ar?
/ O0 ~2 k  O) m; N! M
# O: G0 g' [; o& h4 b5 @你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
( k& v+ i" R5 j- v9 H不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
, n3 S" S/ _* L/ a; ]* [7 M" |1 ~8 R0 f/ n+ N1 b; k- a
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款

引用:
原帖由 13530386 於 2010-12-16 19:36 發表   : \) v1 C" U2 F! h9 V2 Q- _# z

3 }5 u/ X, S# m# r( L  F
7 E; u# z1 d# H你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
; |; f( u. r; A; V4 p不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
6 {( f8 D8 }1 ^: ]2 X% D4 _- K. y* D: ]2 c( f: `
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款
4 v1 r$ e( N: F
6 W$ f& F! m4 l! L第一眼見都好想買,但係聽到要過千就....
% ~- {4 I, j' L' q' x% k而且依套衫可能好難著得出街wor....
% |; e1 ]% p3 w$ C$ H: W  o3500去度身訂做一套仲好啦~~' p' N9 n, C& o. k3 E
) l3 B0 _9 U! a3 S8 W0 O
ps.同埋個cutting應該都幾蝦人著...4 j" z9 [6 v  W

9 y/ D  l7 s8 H4 @2 y[ 本帖最後由 cceilia.s 於 2010-12-25 13:04 編輯 ]

我見活方有件差唔多.....$700

好貴-0-) b6 W2 r4 J- H
又好難有機會著到咁出街嫁喎

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-12-16 04:18 發表   
0 [6 d7 O% ~+ [' T& m0 F8 E# y6 W視乎你覺得值唔值架JE/ t: V/ s4 J1 A- l5 g
有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =
, e) B. |; G1 s' ]& k  [8 l6 U

* o# C  M' j: o) i4 v0 {" Fagree , 同hi-fi, 相機一樣
1 Q; h- q) \1 l, a  h0 A( v不過我唔會囉

又真係幾好看的.

how much ?

要著出街都唔係話唔得, 真係要激似女仔lor, 同埋有咁o既身形.

CD唔洗著到sharp , 因為重點係想做自然既女人