嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服  s$ k' n% n/ h5 l  V
各位可留意下有沒有舊制服流出
3 E4 F* d, i! m. W' @本人勁鍾意佢地套舊制服
3 g! V/ f* s- Q1 |' @0 t大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?' f  R% d# a% c+ P

3 r" R7 G3 w: G1 z, t. P同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
$ p' p, A* I7 W/ T7 Q8 T- L今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
2 v" x& B. r) V0 s. ~各位可留意下有沒有舊制服流出5 u- @& V* R, |5 l
本人勁鍾意佢地套舊制服
3 u% I6 ~" H% B4 E+ W# z; r大家見到有既可以上黎交流下
( _1 A( j5 N  M, s5 Y4 A
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺! P/ z* ]# Y; e0 d3 y6 ?' u2 s
講航至少有3套
; n4 A7 |* H/ c0 ~* _  `( r7 H土也勤一套 條裙有區輝# E* a' {5 E- o: S, n3 e
空女且分兩類  成務員同成務長2 w9 s8 m  X) t) K
一個紅領巾一個淺紫  G8 @' q; m$ r" C; ?. B1 Y
裙色都唔同' E: l- z& k/ f
+ Z  R# _. M  @
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)! D% \. |% }/ O' s/ I

, A9 m, @- s# ]/ l: {[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   ) T) H. ~* N( Y! m# ~# f( C

( u) W* Z! n" @0 B0 l換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
6 o) }* L  p4 j
8 K/ a4 o, f" g以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
+ |+ Y5 {5 c6 m- C% W; S
# H2 u6 i; q; X/ p- |以我所知 每位飛女唔只一套制服) a; V2 R3 `+ O8 m. Y
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
$ M3 |. a. t% M/ |6 C% {0 ]3 P一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。; ^% E; b* {9 B1 W" a" u7 ^7 A4 b. i3 t& s

7 T* s; Q/ i  x1 k飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報8 D) |2 w1 c3 a- w. L
因為怕被人假裝現職飛女
+ ]# P/ a7 M! f" ]0 k但係既然舊個套都唔可以再著。。。# R0 W3 c* @+ m1 x
咁就有機會。。。
' O, `0 y4 o; p6 O2 r* x+ t) J% T正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
/ j0 `; U3 t( V7 r% ^8 j  _只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   % O) l3 Y& I3 U. o
換應該有新聞但唔覺  P! t+ ]8 U. c" z2 E) U6 n
講航至少有3套/ g! {) F: Q3 R
土也勤一套 條裙有區輝  O1 J6 j; H1 u
空女且分兩類  成務員同成務長5 N7 m( p& A6 R0 B9 K
一個紅領巾一個淺紫
, \9 G& q4 U# s! h9 l: P9 z裙色都唔同
; v& ^3 W0 f5 Y; T" O, W

: e1 V$ S  {# h- z2 G! N7 d  m$ o換左啦 姊妹
3 d/ }( o) u5 r' Z我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   / Z3 Y3 d' u. [: ^
請問有冇新舊制服圖片?
+ y9 W+ L4 Z- U9 n
7 @: o6 M3 k7 v* z. w: ^( c同香港航空一樣?
' l3 k  {% d, E) |
; p8 {) ]9 `8 C舊既成套紫色
0 Y, _1 g* D; b; H  f/ g" ?$ e新既成套銀色 不過好樣衰, ]8 Y. y: z+ D3 O! X' |
我想要舊個套好耐架啦: g! g" S: A# `3 S7 t

9 v0 x) y5 q7 A2 D2 j. g+ N% q9 v# ?. C相可以自己上網search 我唔識貼圖

% y9 q$ s7 e  K, O: H: E呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
' l  L% ]9 S: v+ S  ]換應該有新聞但唔覺
9 t; J: a- i" y' b. D" x' r, q講航至少有3套5 {) C- e. F: I) V
土也勤一套 條裙有區輝5 B/ N4 h1 E, W# b, I% `  g2 J8 t9 t5 C
空女且分兩類  成務員同成務長
# R/ `7 |9 M4 @; }' }一個紅領巾一個淺紫
7 T% _+ f  R$ F( I$ |裙色都唔同
* ]; a2 b+ c# O" y* }空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   5 J, Y* l. V4 d
! d; x1 o# u4 P0 q4 X
呢套係新版?
. @9 I  T: z. |- ^; T
" k: {- X8 V! ^6 c' {2 _係呀 我覺得好核突  X4 p8 z( d: e- F: p; x
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
% ?0 `& ^" [% y2 a! @& R3 F. {3 D" F( F

1 C& u6 Y: p. v換左啦 姊妹4 v  l; O# P  i2 {- L4 _& r
我做航空業架
  [: a( O: ]) P7 T% K
sorry.剛剛係佢地面書見到5 F2 M' R* q# M1 r' o$ m
真係新不如舊4 x( F7 w7 |' ^% G$ Q; F+ H
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   . g; H3 l& ]( S) R

0 Q" ^0 E4 q$ d& R空姐係三個grade
3 b+ S% _* p1 g# ?: m0 h9 ~感謝指正
  P, `! d  S/ h9 g* w0 b, E/ X無深入了解8 T) |& \0 ?$ _7 k( F3 U0 k/ D
只係搭過知有三套
- C2 c3 y5 E. q* p9 ]4 q4 o# \
: X1 g. C6 x" x, v- Q
2 `; M8 |, M, F1 ]6 O+ |另是塊暈,不是講航
+ w* Y" q" T& `4 R7 {) y$ o
; m/ |1 F4 D- s4 ~[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   # }- v' V  u) \4 H9 Y' G
# T* k( o: H4 T

3 n3 x- Y7 L; y, K! ~係呀 我覺得好核突
, \& Z& R7 ^3 ^5 z1 W都係舊個套正
  B: _. n* @! A# U/ [& h. f
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
" t8 E& u7 C0 w0 L
; l- V  m0 m7 k5 W4 d. b! M; Y% B) Y( p4 i
舊既成套紫色
% H8 z2 i/ {: A* B; q6 v& k1 z6 o新既成套銀色 不過好樣衰
9 ~! {8 D2 @* x我想要舊個套好耐架啦7 Q2 v1 I2 Z( P7 e  B0 y7 e

, G0 Q8 Z( ?: N( \相可以自己上網search 我唔識貼圖
1 p- m6 L! |8 m% E% u3 O2 C

, t' g% Z: D, c- z  s' U" N- E2 Hif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? / c0 b) ^: s$ S4 i

4 s8 v% k& p# L$ f/ M9 c% M: iAsk for another one
% P5 z7 x3 m/ k
% }- q7 H8 b2 W" C5 @7 _! Y( rplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊